Magazin Manifest mi Blackpink mi? COCOLAR Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Manifest Blackpink Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Manifest mi Blackpink mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
patlayanşekerrrr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 7 ay manifest bile blackpink der ama ben yerli ve milli gururumuz manifest dicem 1 0 Yorumla
Alper083408 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 7 ay BABYMETAL ikisinden de iyi bence 0 13 Yorumla patlayanşekerrrr 7 ay fav şarkın hangisi Yorumla Alper083408 7 ay @patlayanşekerrrr Megitsune Yorumla patlayanşekerrrr 7 ay benim için fazla gürültülü ya ama sahne şovları muazzam Yorumla Alper083408 7 ay @patlayanşekerrrr kesinlikle öyle. Temmuzun 1inde geleceklermiş LifePark İstanbula. Ön sıradan biletlerini alabilirsem alacağım Yorumla patlayanşekerrrr 7 ay vayy şimdiden iyi eğlenceler Yorumla Alper083408 7 ay @patlayanşekerrrr gelmek istersen fazladan bir bilet daha alabilirim. Yorumla patlayanşekerrrr 7 ay çok isterdim beleş biletimin olmasını ama İstanbul'da diilim Yorumla Alper083408 7 ay @patlayanşekerrrr anladım Yorumla patlayanşekerrrr 7 ay yine de teşekkürler 🌸✨ Yorumla Alper083408 7 ay @patlayanşekerrrr en azından bi şansımı deneyeyim dedim. Asıl ben teşekkür ederim Yorumla patlayanşekerrrr 7 ay sen niye Yorumla Alper083408 7 ay @patlayanşekerrrr ne demek sen niye? Bunu kime aynı bu şekilde teklif etsem belirsiz cevap aldım. Sen direkt şehirdışında olduğunu belirtip olmaz dedin. Bu ilk defa başıma geldi. Aldığım en net cevaptı. Bunun için teşekkür ettim. Yorumla patlayanşekerrrr 7 ay anladım okey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
manifest bile blackpink der ama ben yerli ve milli gururumuz manifest dicem
BABYMETAL ikisinden de iyi bence
fav şarkın hangisi
@patlayanşekerrrr Megitsune
benim için fazla gürültülü ya ama sahne şovları muazzam
@patlayanşekerrrr kesinlikle öyle. Temmuzun 1inde geleceklermiş LifePark İstanbula. Ön sıradan biletlerini alabilirsem alacağım
vayy şimdiden iyi eğlenceler
@patlayanşekerrrr gelmek istersen fazladan bir bilet daha alabilirim.
çok isterdim beleş biletimin olmasını ama İstanbul'da diilim
@patlayanşekerrrr anladım
yine de teşekkürler 🌸✨
@patlayanşekerrrr en azından bi şansımı deneyeyim dedim. Asıl ben teşekkür ederim
sen niye
@patlayanşekerrrr ne demek sen niye? Bunu kime aynı bu şekilde teklif etsem belirsiz cevap aldım. Sen direkt şehirdışında olduğunu belirtip olmaz dedin. Bu ilk defa başıma geldi. Aldığım en net cevaptı. Bunun için teşekkür ettim.
anladım okey
Kandıralı ferdi