Herkesin normal karşıladığı ama sizce uzak durulması gereken bir davranış söyleyin. Nedenini de açıklayın.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesin normal karşıladığı ama sizce uzak durulması gereken bir davranış söyleyin. Nedenini de açıklayın.
Benim için en net red flag ilişkilerdeki o bitmek bilmeyen gri alanlar ve kafa karışıklıklarıdır. Günümüzde modernlik adı altında birini yedek kulübesinde tutmayı, bir gün sıcak bir gün soğuk davranmayı normalleştirdiler. Net konuşayım; seven ve değer veren insan net olur, kafanda tek bir şüphe bile bırakmaz. Dengesizlik yaratan her davranış o insanın arkasından iş çevirdiğinin kanıtıdır. Biz sahada ne oyunlar gördük, kimse bize bu ucuz dengesizlikleri yutturamaz.
Benim tarzım bu, patavatsızım kılıfına sığınıp zevzeklik yapmak, garsona, hizmet sektörü çalışanına veya hayvana yukarıdan bakmak, telefonunu niye saklıyorsun? deyince aman alt tarafı altını çizdim, güvensiz miysin? diye gaslighting yapmak
Millet bunlara ilişkinin tuzu biberi diyor ama bence bunlar ruh sağlığının ve karakterin deprem bölgesi resmen
Birbirlerini başkaları ile paylaşmak 😃
Abi siteye geldiğim günden beri ne kadar rezil insan varsa gördüm özellikle erkeklerin çoğunun erkek olmadığını kadınlardan tek farkı regl olmadıkları 🤣🤣🤣
Bide bir insan bu kadar ar damarı çatlak olmaz abisi😃😃 ne kadar kusulası kadın erkek var gördüm 🤢🤢🤢🤢
Aynı anda birden fazla flört
Sevgilisi varken karşı cinsle fazlaca samimi arkadaşlık
İnsanların normalleştirdiği ama benim için kesinlikle kırmızı çizgi olan bir davranış, birinin senin hakkında sürekli olumsuz konuşup bunu "senin iyiliğin için" diye maskelemesidir. Bu, aslında gizli bir kontrol ve manipülasyon girişimidir, zamanla öz değerini yıpratabilir. Gerçek yakınlık, seni destekleyerek kurulur. 🚩✨
Cevap
29Cevap
Toplum içinde dudaktan öpmek gadası
teşekkür ederim
Evlilik dışı cinsellik
Evlilik dışı el ele tutuşmak, sarılmak dışındaki yakın temaslar (öpüşmek vs)
Biriyle tanışmadan hemen sevgili olmak
İlişkisi olan birinin karşı cins arkadaşı olması
Mini etek, şort, crop, bikini, aşırı dekolteli elbiselerin çıplaklık olduğu halde giyinmek olarak görülmesi
Sevgilisi olan birinin karşı cins kişileri eklemesi
Sevgilisi olan birinin karşı cinslere bakması (Aldatmak)
Ünlü veya ünsüz crushı olması
İkiyüzlülüğününde bunun görünmez olduğunu sanıp rolden çıkamayanları izlemek zorunda kalmam. Hayır, haber de veremiyorum kendilerine.
180 derecelik U dönüşlerinde bile normal sanıyor kendilerini omurgasızlar. Akşam başkaaaa, sabah başka. Menfaati için her yol mübahtır misali.
Karşıdaki insanı gerçek anlamda tanımadan yargılama yapılmasından nefret ediyorum 😄
İlk buluşmada hesap ödemek. Yani kendisininkini ödemeyi geçtim, benimkini de ödemeye çalışırsa beni beğenmemiştir diye düşünürüm. Kendi hesabını ödetmek istemeyebilir anlıyorum ama ben de ilk buluşmada birinin benim hesabımı ödemesini istemem. Mahcup olurum. Hırs meselesi değil, kimseye borçlu kalmak istemem. O yüzden en azından kendi hesabımı ödememe müsade etmeyen veya kasada benle tartışan birine red flag.
İngilizce terimler kullanmak. Dili yozlastiriyor. İnsanı havalı göstermiyor pek bence. Red flag veya badboy deyince havalı olmuyor karsimdaki bence,
Türkçe'ye, atasina pek saygı duymayan biri gibi gözüküyor gözüme.
Evlilik öncesi seks ve cinselliği normal hale getirmek
Katılmadığını nokta hangisi ya da hangi kısım
O zaman eşlerin bir birini aldatmaya hakkı var hırsızlık yapmaya hakkı var demek oluyor sonuçta benim özgürlüğüm söz konusu desem saçma olmaz mi
Her şey özgürlük değil sapıklık faaliyetlerini özgürlükle bagdastiemak ancak saoiklara göre bir hareket
Sürekli yalan söylemek, saygısızlık, manipülasyon ve hatalarını asla kabul etmemek benim için red flag.
Aynı anda 2 3 flört ve Snapchat
Pembe yalan deyip de geçtikleri şey büyüdü mü çığ gibi felaket olur mesela
Hesabı kadının ödemesini beklemek.
(her şeyi her zaman erkek ödemeli demiyorum ama erkeğin beklentisi olmamalı)
Yapay zeka ile muhabbet etmek
Benim olduğum boyutta değil
Flört etmek. Karşı cinsi direkt potansiyel flört olarak görme işi. Arkadaş olamıyo kimse birbiriyle.
Sevgilimin normal erkek arkadaşı olması doğru bulmuyorum
Kibirli, görgüsüz, aptallık, çorba parası istemek :)
Akp, chp veya yeni parti gibi iş dünyasının emrinde olan partilere oy vermek..
Ne guzel profil fotografi
@lostintranslition teşekkürler
Saçma bir gülüş çok takarım ve çocuk gibi davranması
Net red flag yerine niye Türkçe"sini yapmazsınız anlamadim.
Yazmazsınız yazacaktim.
kendi görüşü olmadığı halde başkasına yaranmak için yalakalık yapmak, her iki cinsin birbirini çok kolay bi şekilde aldatması, kadınların aşşşırı aşşşırı açık ve erkeklerin üzerine aşşırı yapışan kıyafetler giymesi
Basit bir konu gibi gözükse de yalan diyorum
Bi ilişkide seven kıskanır, yazma deyince yazmayan erkek prenses vs. Ergen saçmalıkları
20 kişiyle aynı anda flört
Dedikodu yalan işine göre menfaate göre çıkarına adam kullanmak ve bunu yaymak kötü olan ne kadar davranış varsa hepsi.
Erkeğin aldatması birden fazla kadınla olması normal değil hastalıklılıdur orp dan farkı ne
Sevdiğim kadının beyinden habersiz markete gitmesi
Kızların gtü açık gezmeleri
Kezbanlar. Direk red flaglar
Birden fazla flörtü olması
Tiktok kullanması.
Evet toplum çok bozuldu
Evlenmeden birlikte olmak
Sosyal medyada salca şeyler yapmak
Erkeğin hesap ödemesi.
Üşendim yazmaya nxjxjd
f*ck anlayışı
Evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamak bence.
Her şey
Başka erkeklerle çok samimi olması
Öyle bir sey yok
güzel kardeşim modern güzel kardeşim cogalmis
karşı cinsten arkadaşı olması
Onceden cakısması
Kıskançlık
Evlenmeden ilişki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?