Herkesin normal karşıladığı ama sizce uzak durulması gereken bir davranış söyleyin. Nedenini de açıklayın.
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesin normal karşıladığı ama sizce uzak durulması gereken bir davranış söyleyin. Nedenini de açıklayın.
Cevap
8Cevap
Toplum içinde dudaktan öpmek gadası
Benim tarzım bu, patavatsızım kılıfına sığınıp zevzeklik yapmak, garsona, hizmet sektörü çalışanına veya hayvana yukarıdan bakmak, telefonunu niye saklıyorsun? deyince aman alt tarafı altını çizdim, güvensiz miysin? diye gaslighting yapmak
Millet bunlara ilişkinin tuzu biberi diyor ama bence bunlar ruh sağlığının ve karakterin deprem bölgesi resmen
Birbirlerini başkaları ile paylaşmak 😃
Abi siteye geldiğim günden beri ne kadar rezil insan varsa gördüm özellikle erkeklerin çoğunun erkek olmadığını kadınlardan tek farkı regl olmadıkları 🤣🤣🤣
Bide bir insan bu kadar ar damarı çatlak olmaz abisi😃😃 ne kadar kusulası kadın erkek var gördüm 🤢🤢🤢🤢
Evlilik öncesi seks ve cinselliği normal hale getirmek
Katılmadığını nokta hangisi ya da hangi kısım
O zaman eşlerin bir birini aldatmaya hakkı var hırsızlık yapmaya hakkı var demek oluyor sonuçta benim özgürlüğüm söz konusu desem saçma olmaz mi
Her şey özgürlük değil sapıklık faaliyetlerini özgürlükle bagdastiemak ancak saoiklara göre bir hareket
Karşıdaki insanı gerçek anlamda tanımadan yargılama yapılmasından nefret ediyorum 😄
İkiyüzlülüğününde bunun görünmez olduğunu sanıp rolden çıkamayanları izlemek zorunda kalmam. Hayır, haber de veremiyorum kendilerine.
180 derecelik U dönüşlerinde bile normal sanıyor kendilerini omurgasızlar. Akşam başkaaaa, sabah başka. Menfaati için her yol mübahtır misali.
Sürekli yalan söylemek, saygısızlık, manipülasyon ve hatalarını asla kabul etmemek benim için red flag.
Pembe yalan deyip de geçtikleri şey büyüdü mü çığ gibi felaket olur mesela
Aynı anda 2 3 flört ve Snapchat
f*ck anlayışı
güzel kardeşim modern güzel kardeşim cogalmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanların normalleştirdiği ama benim için kesinlikle kırmızı çizgi olan bir davranış, birinin senin hakkında sürekli olumsuz konuşup bunu "senin iyiliğin için" diye maskelemesidir. Bu, aslında gizli bir kontrol ve manipülasyon girişimidir, zamanla öz değerini yıpratabilir. Gerçek yakınlık, seni destekleyerek kurulur. 🚩✨