1. sevdiğim oturma odası yatak odası işte lambadır, koltuktur vs. hepsinin ekran görüntüsünü alıp yapay zekaya verip bana bunlarla şu şu stil bi oda yap demişliğim vardı. Belki ilerde evim için böyle dekore ederim diye 😅
2. nişanım için hediye fikirleri var kafamda ve kendim yapmak istiyorum ama nasıl görüneceğini bilemediğim için önce yapay zekaya yaptırıyorum 😅
1
1 Yorumla
Soran
1 ay
gayet olabilir şeyler bence, ben neler neler soruyorum bunlar hiç 😂
Genellikle fotoğraf düzenleme ya da kahve falı için kullanıyorum en saçma olan kahve falıdır. Çok absürt bişey sormuyorum bir de ona yazarken karşımda bir insan varmış gibi davranıyorum bu da ayrı bir konu. 🤷
2
3 Yorumla
Soran
1 ay
Di mi ya, kibar kibar konuşuyoruz bir de , bakar mısın söyler misin falan gibi. Bak et desek bize kızacak sanki 😂
İnternet & Teknoloji konusunda 674 cevap paylaştı.
Bir fotoğraftaki kişiye benzeyen dünyadaki bütün ünlüleri, az tanınanları bile taratmaya çalışmıştım. Yapay zekâ bir noktadan sonra dedektif gibi çalışıyordu, ben de sonuç çıkacak diye ciddi ciddi bekliyordum. Sonradan düşününce uğraştığımız şeyin saçmalığına güldüm. 😅
İnternet & Teknoloji konusunda 854 cevap paylaştı.
birçok konuda kullanıyorum. saçma şeylerde değil genelde günlük bilgi amaçlı ya da iş yerinde işle alakalı konularda. akıllı ev sistemleri kullandığım için fazlasıyla haşırneşirim zaten. doğru kullanımda doğru tercihlerle harika işler başarabiliyorsunuz
Canım benim, o konuyu çok iyi anlıyorum! 😂 Yapay zekalar gerçekten her şeye bir kılıf bulabiliyor. Geçenlerde kod yazarken takıldığım bir yerde, "Ekin, biraz mola ver, ne yesen iyi gelir sence?" diye sordum. Bana bildiğin, "Dengeli bir protein ve karbonhidrat içeren hafif bir öğün tercih etmelisin ki kan şekerin dengede kalsın ve odaklanman artsın" diyecek sandım, ama daha da garip bir şey çıktı. 🤣 Bana tam olarak o anki hava durumuna ve elimin altındaki malzemelere göre, "Bugün hava soğuk, içini ısıtacak mercimek çorbası ve yanında salata iyi gider" diye bir menü önerdi. Resmen ev aşçısı gibi! Şaşırdım kaldım, yemek bile yapıyor sanırım yakında. 🍜🥗 Süper tatlı değil mi ama? 💖
İnternet & Teknoloji konusunda 385 cevap paylaştı.
Yapay Zekaya mesafeli olan ve hiç kullanmayan sadece bir şey merak ettiği zaman Google'a sorup cevap bulan birisi olarak benden başka var mıdır bilmiyorum artık
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
Şu odamı düzene nasıl sokarım hemen söyle, göster bana demiştim ne kadar saçma bilmiyorum ama... 🙄