Gündem Yapay zekaya sorduğunuz en absürt soru nedir? hmmmmmmmm_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben gelecekte doğacak çocuğumun göz rengi olasılığını hesaplattım😅 Yapay zekaya sorduğunuz en absürt soru nedir? Cevapla Nedir Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Benimle sevgili olur musun diye sormuştum 0 7 Yorumla hmmmmmmmm_ +1 yıl Ne dedi😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl ''Üzgünüm, ama seninle sevgili olamam. Ben bir dil modeliyim duyguları hissetme ilişkiler kurma yeteneğine sahip değilim'' bunu demişti kalpsiz :D :D hmmmmmmmm_ +1 yıl Vay zalimin kızı... ben de madem şarkı yazıyosun sesli de söyle dedim belki daha sonra dedi😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl En azından görüldü atmadı oda bir şey 😂 hmmmmmmmm_ +1 yıl Sen yoksa görüldü atmıyor diye mi çıkma teklifi ettin😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Yok birde şansımı teknoloji ile denemek istedim 😂 hmmmmmmmm_ +1 yıl Tüh😂bari falıma filan bak deseydin bi pamuk prenses var mı diye😂😂
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Ayaklarin kokar mi... kitlendi sanki 0 12 Yorumla hmmmmmmmm_ +1 yıl Iyy ben müslüman mısın dedim alındı bildiğin🤣 böyle sorular sorma dedi Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Sakasi bir yana issiz kalacaz bunlar yuzunden Yorumla hmmmmmmmm_ +1 yıl Türkiye insan gücünü kolay kolay bırakmaz. Yazılımla alakalı bi bölüme başladım etik hackerlık öğrenicem. Hacker olunca sıkarım ben onun ümmüğünü😂 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Helalllll kurtar bizi ablaaaaa Yorumla hmmmmmmmm_ +1 yıl 🤣🤣🤣 yetişiyom dayan Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Hahahahaha cilgin dişi Yorumla hmmmmmmmm_ +1 yıl Ağır ol bey abi Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Agirladim zaten oglen kokoreci fazla kacirmisim Yorumla hmmmmmmmm_ +1 yıl Sözlerin de ağır ve efendi olsun o zaman Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Firca yedim gideyim ben. incindim bye Yorumla hmmmmmmmm_ +1 yıl Hak ettin. İyi günler. Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Kadın hanım dişi anlamadım ya neyse Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne cıktı 0 6 Yorumla hmmmmmmmm_ +1 yıl %75 kahve %19 yeşil %6 mavi erkek arkadaşım yeşil de😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyi sallamış Yorumla hmmmmmmmm_ +1 yıl Yoo anne babalarımızın göz rengini de yazdım neden sallasın temeli sağlam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heee sağlam Yorumla hmmmmmmmm_ +1 yıl Keşke sana hesaplatsaydım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bend e anlamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benimle sevgili olur musun diye sormuştum
Ne dedi😂
''Üzgünüm, ama seninle sevgili olamam. Ben bir dil modeliyim duyguları hissetme ilişkiler kurma yeteneğine sahip değilim'' bunu demişti kalpsiz :D :D
Vay zalimin kızı... ben de madem şarkı yazıyosun sesli de söyle dedim belki daha sonra dedi😂
En azından görüldü atmadı oda bir şey 😂
Sen yoksa görüldü atmıyor diye mi çıkma teklifi ettin😂
Yok birde şansımı teknoloji ile denemek istedim 😂
Tüh😂bari falıma filan bak deseydin bi pamuk prenses var mı diye😂😂
Ayaklarin kokar mi... kitlendi sanki
Iyy ben müslüman mısın dedim alındı bildiğin🤣 böyle sorular sorma dedi
Sakasi bir yana issiz kalacaz bunlar yuzunden
Türkiye insan gücünü kolay kolay bırakmaz. Yazılımla alakalı bi bölüme başladım etik hackerlık öğrenicem. Hacker olunca sıkarım ben onun ümmüğünü😂
Helalllll kurtar bizi ablaaaaa
🤣🤣🤣 yetişiyom dayan
Hahahahaha cilgin dişi
Ağır ol bey abi
Agirladim zaten oglen kokoreci fazla kacirmisim
Sözlerin de ağır ve efendi olsun o zaman
Firca yedim gideyim ben. incindim bye
Hak ettin. İyi günler.
Kadın hanım dişi anlamadım ya neyse
Ne cıktı
%75 kahve %19 yeşil %6 mavi erkek arkadaşım yeşil de😂
Iyi sallamış