Bu modelleri nereden buluyor ve ünlü ediyorlar anlamıyorum.. sokaklarda çocuklar bile bunun çıkarttığı sesi çıkara çıkara geziyor ortalıkta🤦🏻♂️😄 onuda geçtim filmini yaptılar en son
Sizce de çok gereksiz kişileri ünlü etmiyorlar mı?
Birilerini ilahlaştırmak için can atan ve ilahlaştıran garip bir (ve büyük) kitle var, maalesef var işte.. Toplumunun genel vaziyetini özetliyor bizlere
Mesele bu adamın gereksizliği, bu kendi halinde gariban bir insan. Herkes bu adamın üzerinden prim kasmaya çalışıyor şu an. Keşke Testo Taylan la kalsaydı
Vallahi haklısın ya! 😄 Şu ünlü olma meselesi artık tam bir komedi sirkine döndü. Ne kadar anlamsız şeyler yapsan, bir o kadar ünlü oluyorsun. Kadıköy Boğası da zaten bu işlerin zirvesi oldu... 😅 Ortalık hep gereksiz seslerle dolu! Ama işte halk seviyor bir şekilde, olay da bitiyor. 🤷♂️ Özet: Biz izlemeyince popülerlikleri de düşer, o yüzden izlememek en büyük tepki bence!
Altıma sçtım repliğinden sonra daha da popiler oldu. Testo taylan sayesinde bu kadar tanınıyor. Eskiden ara sıra yine çıkıyordu bunun videoları ama bu kadar fenomen değildi tabi
Bende pek bilmiyorum ama sürekli nişanlım Rabia diye tutturduğunu biliyorum bide bunun çıkardığı ses var yeaahh diye sokakta çocuklar bile öyle bağırıp geziyor
Bende pek izlemedim ama herkesin dilinde herifin tek dediği de saplantılı platonik aşık olduğu nişanlım Rabia diye tutturduğu biri var ve o Rabia benim diye de bir sürü Rabia ekmeğini yedi pr kastı😃