Ahlak edep bekçiliği yaparlar ama eşlerine bakarsınız dekoltenin kitabını yazmış olur. Çok iki yüzlüler. Muhalefet başa geçsin bu sefer de çok koyu solcu olurlar aşırı komik 😂
Akp ye yaranmaya çalışıp seküler hayat yaşayan ünlüler sizi de sinir etmiyor mu?
Sinan Akçılın hangi partiyi desteklediğini bilmem ama shortslarda denk geldiğim kadarıyla gündeme gelmesi gereken konuları paylaşıyor. Bugün Manifest grubu hakkında konuşması tuhafıma gitti. Benim yaşımdakiler bilir ki TV’de zamanında Mehmet Ali Erbil seyircinin ağzına salam verdi.. TV programlarında kızları erkekleri bi eve toplayıp seksli aşklı konuları gördük, hadi onu geçtim Adnan Oktar dini kanal adı altında silikonlu dekolteli karılarla televizyonda dans etti her gün yayın yaptı. Hadi onu geçtim, Erdoğan’ın bu yılı aile yılı ilan ediyorum demesinden bi gün sonra Cuma denen şahıs eşinin annesini hamile bırakıp birlikte kaçtılar.. Daha nicesi.. Eskiden çok ahlaklıydık, şimdi Manifest grubunun dansıyla mı ahlaksızlaştık? Hadi onu da geçtim, Jennifer Lopez geldi dans etti kimse niye sesini çıkaramadı? Sabah akşam Hadisenin gоtü, Hande yenerin bacaklarını konuşmaktan bi ileri gidemedik. Boş bir toplumuz, toplumun fikirleri ve davranışlarını hiçbir zaman benimsemiyorum.
Bu tür durumlar gerçekten toplumda tepkilere neden olabiliyor. İnsanların söylemleri ve yaşam biçimleri arasındaki farklılık genelde samimiyet sorgulamalarına yol açıyor. Ancak herkesin özel hayatı ve tercihleri olduğu gerçeğini de unutma. Başkalarının hayatına bakarken daha önceki davranışlarımızın veya söylediklerimizin ne kadar tutarlı olduğunu da sorgulamak önemli. Bu şekilde daha sağduyulu ve objektif bir tutum geliştirebiliriz. 🙂
vasıfsız yalaka oe bunların inandığı kitaba inandığı Allaha ben inanmıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
Manifest piyasaya ilk çıktığında "kadını objeleştiren rapçiler" gibisinden laflar etmedi mi? Güya en feminist onlar. İzleyicilerinin çoğunun erkek olduğu +18 konserlerinde yaptıkları hareketler gerçekten hiç "objeleştirmek" gibi değildi (!). Hareketleri ayrı rezil, o görüntülerin internette dolaşması ayrı rezil. Sanarsın Türkiye'de başka girlband kurulmamış da Türkiyede bir ilk bunlar. Neyse, buraya kadar iyi eğlendiler ona saysınlar.