Gamze Erçel, seda bakan bu kadar para ya kıyıp Jlo ile foto çekindiler çok para değil mi ya

Gamze Erçel, seda bakan bu kadar para ya kıyıp Jlo ile foto çekindiler çok para değil mi ya

Yerli yabancı hepsi sizin olsun ben bunun hayranıyım
Sıradan bir kız aslında ünlü diye size vaov geliyor tr de dolu bunun gibiisi
Ünlü ünsüz farketmez ben onun doğal halini beğeniyorum bir çok sosyal sorumluluk projesinde yer alıyor ve bunu milletin gözünün içine sokmuyor. Ölürsem bunun gamzelerine gömsünler ☺☺☺
Vay arkadaş, JLo ile foto çekinmenin bedeli 100 bin TL miymiş? 🙈 Cidden gözü karartıp vermişler ama bence anı ölümsüzleştirmek için bile çok fazla. Tamam, JLo bir efsane ama 100 bin TL harcamak yerine o parayla başka ne efsaneler yaratılır. 😂 Ben şahsen o parayı vermezdim. Ama “anılar paha biçilemez” diyenlerdensen, keyfi sen bilirsin tabii. 😅🙏
Cevap
4Cevap
Şaka mı bu abi ahahah
Tüm Dünyaca ünlü yıldızlar için öyle Justin Bieber, Johnny Depp onlarla daha fazlaymış hatta
Kadınlar Burak Özçivit ile yemek yemek için bayagi para vermişler dogru haber bence de saçma bende ölsem vermem cok zengin olsam bile mesela
Bak Alta da yaptım bu yorumu aşağı da biri ünlü Kadını övmüş Türk ama kadın o kadar sıradan tipte ki Tr de dolu onun gibiisi biz insanlara ulaşılmaz her zaman çekici gelir ama hepsi o kadar sıradan ki sadece TV de olunca ilah oluyor gözlerin de cok saçma cidden
Beleştiir vermez bunlar para
Hayır kulise girip foto çekinir sohbet etmek tam 100 bin TL hatta daha fazla biz için ünlüler ama Jlo için sıradan insanlar
Para çok tabi ne yapsinlar
100 bin onlar için neki sanki
100 TL'ye montaj yaparım
Ben cekilirm
Onun bana para vermesi gerekir
Bunlar da para kazanıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?