Clio güzel araba ama parası da bu kadar olmamalı ya üzülüyorum.. Alacak zerre gücümüz kalmadı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Clio güzel araba ama parası da bu kadar olmamalı ya üzülüyorum.. Alacak zerre gücümüz kalmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
şu an ki arabamdan memnunum.. Zaten eli yüzü düzgün ve dolu otomobiller o fiyattan aşağı olmuyor şu an ki piyasada..
Nedir arabanız
Honda Civic
Ekonomi arz ve taleplerin bir bütünüdür. Kişi ve kurumlar günümüzde fiyatları alıcıların ödeyebileceği maksimum fiyattan vermektedir. Talep azalırsa arz da düşecektir.
Yani özetle " bu fiyata alan var ki satıyorlar". Millet almayı bıraksa devlet çok hızlı bir şekilde vergi kaybedecek ve tekrar o kapıdan gelir sağlayabilmek için vergileri düşürmek zorunda kalacaktır.
Şaka gibi. Bundan 10 sene önce 1 milyon tl dedin mi ev araba yazlık üçlemesini çok rahat yapabilirken şimdi 1 milyona egea clio filan alamıyorsun
Fena araç degil en azindan tofaştan daha iyi onlar bile uçtu artık ama alanlar aliyor işte aklı olan araba almaz zaten
Adamlar leğen plasiğinden araba yapıyor birde bir milyona mı satıyor. Alan düşünsün kardeşim boş ver. ülkede hiç bir şeyin değeri kalmadı
Ben minnak iken, develer tellal iken "Clioooo sembılll" reklam sloganini hala hatirladigim bu araba nasil bu kadar uçtu yahu?
Ya zamanında 40 bine aldığımız araçlara bu kadar para vermek valla zoruna gidiyor insanın 1 milyon ne ya
İkinci el arabalara 700-800 bin lira vermek yerine sıfır km arabaya 1 milyon vermek daha mantıklı gadası
ülkenin geldiği son nokta şu araba rampada 5 kişiyi çekmiyor
Param olsaydı verirdim. Ama param olmadığı için neyseki vermiyorum
Bana bi ozl yazsan olmaz mı ya sürekli peşindeyim😂
Buna 1 milyon vereceğime gider faize yatırırım daha iyi
Clio 1 milyon olduysa volvo xc60 15 milyon olmuştur vay ben ölem
1.0 90 beygir clio 1m lira 😔
O parayı catır çatır ezerim yine de vermem buna
Hayır onun yerine 300-400bine sağlam ve güzel bitane alırım.
Var mı ki o kadara
Var ama 2. El guzel olanini almak lazim
Albea alırsın o paraya
Toros alabilirsin belki
Sahibinden diye bir uygulama var duydunuz mu al sat yapabilirsiniz. İyi günler..
En basiti
www.sahibinden.com/.../detay
www.sahibinden.com/.../detay
Pazarlık yaparak 7 bin dusurerek bunu alabilirsiniz örneğin, gayet güzel araba fiat doblo. www.sahibinden.com/.../detay
Model düşük sadece ama araba sağlam ayrıca sorunlu olursa dava hakkınız vardır.
Sonra tamirciden çıkma. Toros bundan daha sağlam.. bu eski fiatlar allaha yakın bana uzak olsun..
Hayır, ara sor yokla o zaman. 2. El olunca çok ucuzluyor. Arabayi almadan kontrol ettirebilirsiniz ücreti düşük, alirken sorunu olmamasi icin arabanin motoruna sorununu gizliycek bi sıvı atıyorlar bilirsiniz sonra 50-60bin masrafı çıkıyor, bu durumda dava hakkınız var.
2012-2013model fiyatlari düşük
Sen sen ol, bedava bile verseler özellikle hafif ticari araçların 200 bin km'yi görmüş dizellerine bulaşma. Saatli bomba gidir, ne zaman motor indireceği belli olmaz
Ticariler sıkıntı adamlar hayvan gibi kullanıyor. Arabayı satmayı düşünen biri zaten 1 sene önceden bakım yapmayı bırakıyor bizim ülkemizde. Üstüne hor kullanılıyor. O yüzden bu tip araçlar tercihim olmaz. Çok iyi bilindik biri satması lazım
Araba almakta zorlaştı vay be ehliyet alacaktım artık ikinci el bakarım
Buna bineceğime 2000 model Mercedes BMW ye binerim daha iyi
80 bine satmıştım ben şimdi 300/400 arası isteniyor
0 clio rs line 1.3 Tce Alınmaz mı be ama görünüşe göre alınamayacak 😂
Hiçbir zaman arabam olmayacak😢
Yok ki vereyim haagahahaha devletimiz çok yaşa
Clio'ya asla asla asla bu parayı vermem
Hayır 2. el bundan daha iyi araba alırım
Hayır o kadar güzel değil.
edeceği 300 bin bile değil
Renoya bedavaya binmem
Tofaş neyimize yetmiyor
Birim uçtu gitti ülkede. O kadar para etmez.
hayır vermezdim.
Türkiye'de dolar kazanmadigim sürece araba almam
Araçsız ne yapacaksın zor oluyor
@Darknight2023 yurt dışında biriktirir alırım
Sen orada yaşadığın için öyle ama
@Darknight2023 yapacak bir şey yok kolayı varken niye zor yoldan almaya çalışayım
Ee işte orada yaşadığın için dediğin mantıklı
@Darknight2023 orada yaşamıyorum da giderim yakında, burada 40 yaşında araba almayı bekleyene kadar elimdeki para ile gider gitmez araba alırım orada
Ben de geleyim ama meslek memurluk iş becerim yok eğitim hizmetleri ilgili hep
@Darknight2023 memur olmuşsun artık istifa etme boşa biz memur değiliz buluruz yolumuzu
Ama şartlar zor burada
@Darknight2023 orası öyle maalesef seçimde geçti daha zor şartlar gelir
Daha iyi modeller var.
2. El temiz araba alınabilir
Almayız olur niter
Vermem
Verilmez
Asla
Clio ya değer abi
Vermem
Vermem
Verilmez bence