Ne düşünüyorsunuz? 921.900 TL verir misiniz?
2 ay
En düşük otomatik Clio fiyatı 921.900 TL oldu. Bu araca bu kadar para verilir mi?

Ne düşünüyorsunuz? 921.900 TL verir misiniz?
Fiyatlar bu ekonomide gayet normal. 1 litre mazot benzin 40 TL sene sonu 60 TL yi bulacağı söyleniyor bı gidisat ile baktığında fiyatların o halde olması çok normal. Araba eder etmez kendine 1 araba alırken devletede 1 araba alıyorsun ÖTV KDV ÖTV ninnkdv sinfalan derken.. daha sonra odedigin vergiler haric... halk susar halk ses etmezse i 6 ay sonra 1400 e çıkacak en aşağı.
Cevap
11Cevap
Bugün bindim de arka camlar bile manuel, digital sistemleri çok çağ dışı gibi kalıyor diğer modellere göre. Arabanın ilk sahibi olmak çok güzel olurdu ama bu kadar parayı clioya vermek içimi epey acıtırdı şahsen
Sıfırı 150 bindi 2 yıl önce. Yeni şoförüm diye kıyamamıştım o paraya. Vay bee 🤦🏻♀️
Mesele bu araca bu para verilir mi değil, artık piyasa böyle. 2005 model araba 500 bin tl.. Asıl mesele ülkeyi bu hale getirenlerin vermesi gereken hesap.
Şirket arabası ya hayatta o kadar para vermem Renault ürünlerine
Bence verilmez pahalı ama ekonomiye göre normal
Ekonominin içine ettikleri için böyle oldu, kendilerinin milyar dolarları var bankalarda onlara koymaz bi arabaya 40-50 milyon vermek ama asgari ücretliye 500binlik araba almak bile koyar
O parayı clio vermem. Gider 2. el alırım sevdiğim modellerden.
Keşke fotografini koysaniz ben anlamiyorum arabalardan🥲
bu fiyata normal çünkü ekonomin değeri bunu gösteriyor. artık kim zengin kim düşük ekonomi belli ediyor. bir kahve olmuş 80 lira
Ağustos 2020'de 15.000 km deki hatasız Talismanı 300'e aldığım aklıma geldi😂
Ülkede neden her şey gittikçe hayal olmaya başladı
Ben vermezdim ikinci el wolkswagen alırdım
Tiguan mesela
Verilmez. Çöp o araba
Verilmez
Vermem
Bence verilmez yaa off piyasa berbat
Megane var bende
En İyi Cevap