Adam kendi aracını yaptırmış bile benim Hasarımı o mu karşılıyor yoksa benim kendi sigortam mı 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Evet kusur oranı kime verilmişse onun sigortası karşı tarafın hasarını karşılar, kendi hasarını cebinden öder.
Ya yeniyse aracı yani yeni araç sahibi olmuş az sigorta ödemişse benden talep etmezler dimi
Hayır, öyle bir dünya yok. 20 yıl araç kullanmış bir kez kaza yapmamış olsa ve ilk kazasında kusurlu o olsada senden talep edilmez, aynı şey bugün araç almış ve sonraki gün kaza yapmış kişi içinde geçerlidir. Onun ücretini ondan yavaş yavaş alır sigorta şirketi. Ama senden talepte bulunamaz.
Yavaş yavaş derken 😂 iyi bare
Her sene sigortasına yansır o ücret mesela bu yıl 800 ödemişse, gelecek yıl ve sonraki bir kaç yıl 1000 öder sigorta oradan o ücreti tahsil eder. Gerçi farketmiyor 50 yıl kaza yapmamış olsanda en ufak kazada kanını emiyorlar, hemde iliğine kadar. 😂 😂
Hahaha boşa ödüyoruz o zaman
Aynen öyle, kazasızlık indirimi almak için o kadar dikkat ediyoruz %15 iyidir diyoruz. Bir kaza yapıyoruz %80 olarak bize dönüyor. 😂 😂
itiraz edebilir mi tutanağa
İmzayı kendi atmadı mı? Edebilir ama bir şey çıkmaz sonuçta o imzayı silah zoruyla atmadı.
Ya baskı altında attım derse
Kanıtlarsa iş kötü, ama kanıtlayamazsa bir şey değişmez.
ya da bana böyle böyle bir şey olmayacak senden alınmaz dedi diye onun çizimine onay verip onayladım derse
Polis çağırsaydın kendin tutmasaydın tutanağı derler.
Yani itiraz etse bile bir şey olmaz yani
Olmaz artık iş işten geçmiş sen de neden hala aracını yaptırmadın?
Anca kaza tespit tutanağı çıktı
Hmm. Madem şüphelerin var En kısa zamanda işlemleri başlat.
Cevap
1Cevap
Evttttt
Hangisi evet
Arkadan ben çarptım o suçlu olacak şekilde tutanak yazdım imzaladı itiraz edemez ama dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar