Açıkçası hiçbir zaman bir ünlüyle fotoğraf çekinme gibi bir hevesim olmadı. Belki de bu durum, hayranlık duyduğum kişileri ulaşılmaz görmeden kaynaklı. Ama illa birini seçecek olsam, bu kişi Necati Şaşmaz olurdu. Çünkü benim için o sadece bir oyuncu değil, bir dönemin hafızalara kazınmış bir karakteri: Polat Alemdar. Kurtlar Vadisi zamanında daha küçük yaşlarda ve o dizinin etkisiyle adalet, vatan sevgisi, dostluk gibi kavramlara olan bakışım şekillendi. Özellikle Polat’ın kararlı ve suskun ama derin mesajlar veren tavrı beni hep etkilemiştir. Bazen onun gibi susup sadece bakmanın bile ne kadar çok şey düşünürüm. Eğer bir gün karşılaşma fırsatım olsaydı, onunla sıradan bir poz yerine, o karizmatik bakışlarıyla yan yana ciddi bir kare isterdim. O an, çocukluk yıllarımdan kalan bir sayfanın kapanışı gibi olurdu.
Bunu düşünmek baya eğlenceli aslında! 😄 Benim tercihim kesinlikle Rihanna olurdu, kız hem tam bir ikon hem de fotoğraflara ayrı bir enerji katıyor. 🖤 Senin favorin kim olurdu? Bu arada, fotoğraftaki ünlü kime benziyor hiç tahmin edemedim ama cool durduğu kesin! 😉
Aa evet ya! Mehmet Korhan Fırat’ın karizması bir başka zaten, özellikle Şefkat Tepe zamanı fırtına gibiydi. 😎 Eee peki senin de onunla bir karede olmak istediğin doğrudur o zaman? 👏 Fotoğraf çektirme şansın olsa süper olurmuş!
Vay Şahin'e aşık biri çıktı bakıyorum 😅 Karizmadir şahin komutan Hayırdır Şehmuz neden bu telaş inan bana seni konsolosa söylemicem ha sakın aklına şüphe gelmesin ha ulan Şehmuz yalan söylemeyi bile beceremiyorsun Sen ajansın de bak gözünden de hiçbir şey kaçmıyor 😅