Ben bir kere o hatayı yaptım. Ezgi Mola ya rica ettim. şu an setteyiz maalesef ben fotoğraf çekilmiyorum dedi. Sonra gitti kendi telefonundan boy boy çekildi. Ben de napıcaksam Ezgi Mola yla fotoğraf çekilip bir kazancım var sanki. O gün bu gündür görsem kafamı çevirip bakmam bile.
Her neyse Beyaz programda: "Bazen yolda giderken kızın biri aaa Beyaz diyor yanındaki aman napıyım oysa o diyor. Komik oluyor yapmayın" demişti. Ya bu ünlüler ne istiyor bilmem.
Siz ünlü görünce çekilmek ister misiniz?
Yolda gördüğünüz ünlüyle fotoğraf çektirmek ister misiniz?
Asla yapmadım yapmam da. Havaalanında yasemin alleni valiz beklerken gördüm bir havalı göreceksin ama kimse tanımadı o başka :)
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya evet işte sanki herkes ona bakıyormuş hislerinde oluyorlar ya bir de mesela bende o dediğinizi ilk kez Murat boz filmi sayesinde tanıdım yoksa kendi kendine ego patlaması yaşıyo kimsenin tanıdığı yok
Ben şeref meselesi dizisinde gördüm ilk defa yasemin alleni ama öyle wow bir oyunculuğu yoktu. Gerçektende herkes ona bakıyır tribindeydi. Oysa millet gözündeki çapağı zor silip valizini bekliyordu
Boyner'de Merve Sevi 'yi gördük oyuncu. Utandım gitmedim yanına
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ismini ilk kez duydum bir baktim da cok da unlu degilmis oyle olanlar daha mutevazi oluyorlar 2 milyon taiipcileri olanlara gore bence iyi yapmissinz gitmemek daha mantikli kim olursa olsun
Valla onladar yakın değildik ama karşımdaydı etrafınd bir sürü adam faln ama yani ünlüymüş yok şuymuş falan vallaha da çekilmemm ben bir tek sevdiğim kişilerle anı olsun diye çekilrm zaten resm çekilmeyi de sevmem 😂
En İyi Cevaplar