Selam KS ahalisi! Her sinemaseverin gönlünde bir aslan yatar. Herkesin illaki filmlerini, dizilerini bayıla bayıla izlediği ve hayranlık duyduğu film yıldızları vardır. Siz hangi film yıldızını yolda görseniz yanına gidip imzalı resmini istersiniz?

Selam KS ahalisi! Her sinemaseverin gönlünde bir aslan yatar. Herkesin illaki filmlerini, dizilerini bayıla bayıla izlediği ve hayranlık duyduğu film yıldızları vardır. Siz hangi film yıldızını yolda görseniz yanına gidip imzalı resmini istersiniz?

Türk oyuncular böyle durumlarda fazla kasıntıya giriyor o yüzden Türklerden kimse ile böyle bir girişimim olmaz. Yabancı aktrislerden Angelina jolie yi görsem kaçırmam, Jason Statham tabiki adamım, Tom Hanks, Slyvester Stallone, Jackie Chan ve daha çok fazla var.. Yabancı film yıldızlarını çok başarılı buluyorum. Aksiyon filmlerine bayılıyorum zaten bu konuda onlar dev.
Teşekkür ederim 🌸
Keaanu reeves tabi ki
Cevap
9Cevap
Andrien brody ve edward norton olabilir sanırım )) benim işim yazarlar ve kararkerlerle filmlerle degil TDK
İmzalı fotoğraf istemek egoma ters düşen bir eylem. Haluk Bilginer ile kısa bir sohbetim olsun isterdim.
Bunlar bana saçma geliyor ya. Gerek yok bence. Zaten o kadar önemsediğim biri de yok :/
Epey var ya. Toştoşlulardan bir fotoğraf isterdim.
Yıldız Kenter olurdu ışıklar içinde uyusun.✨ 🎭
Bana beraber resim çekilmek , imzalı fotoğraf almak saçma geliyor. Bi anlam ifade etmiyor
ölü bir film yıldızıyla. ancak öyle ilgi çekici olabilir çünkü
Çağatay Ulusoy reisten bi imzalı foto isterdim
Tuncel Kurtiz. Ruhu şad olsun
Ne resmi elleşmek isterim..
Adrien Brody, Keanu Reeves, Cillian Murphy
Amanda seyfried
Hiç birinden istemezdim.
Kimseden istemem, bir bakar geçerim.
Dexter dizisi
Jason statham 😅
Jared Leto
Tom Cruise