Hiçbir vasfı olmayan bu tip insanları neden milyonlarca insan takip eder

Hiçbir vasfı olmayan bu tip insanları neden milyonlarca insan takip eder

Hayır hiç bir influencer takip etmiyorum:Siyaset ve makara için Jahrein , Erlik , Alper çağlar, Burhi gibi yayıncıların poscadlerini dinlediğim oluyor. Ama takipçileri falan değilim yinede. İşin ilginç yanı bu arkadaşlarının yaşadıkları hayatların yansıttıklarından çok farklı olduğunu ve kurgu olduğunu söylediğinde sana düşman kesilip inanmıyorlar. İnsanlar eziktir. Kendileirnden iyi zannettiklerinin peşlerinden koşuyorlar. Şu kadın ve kocası hırsız olmasalar bile kekoluktan kültürsüz ve cahillikten dolayı bırak takip etmeyi 2 dakika izlenememeli...
Bunların izleyenler dediğin gibi gerçekten ezikler
Yani fanı değilim sevmemde ama atıyorum sibelcan sesiyle meshur oldu hazal kaya oyunculuguyla meshur oldu bu kadında gorgusuzluguyle meshur oldu nasıl ki sohretlerini devam ettirmek için sibelcan ve hazal kaya oyunculuk ve sarkiciliga devam ediyorsa bu kadının da gündem de kalması için gorgusuzlugune devam etmesi gerekiyor yani sırf gorgusuzlugu için linclenmesi trajikomik. Bunu yabancı biri örnek kardashianlarda çok görgüsüz onlar yapınca wow Türk biri yapınca görgüsüz oluyor 😂
@Esetetesriri KArdashianlar benim tanıdığım en iğrenç ailelerden biri :D
Tanımaz olur muyuz bizim Ayşe teyzenin çocukları değil mi 😂
@Esetetesriri Aısha dur o ermenice ayşe ismi böyle okunuyor :D
bende takip etmiyorum artık hepsi reklam makinesine dönmüş bi şampuan için 10 story atıyolar shsh bi de kendilerini çok bi şey sanıyolar ya ona yanıyorum
Genelde story attıkları ürünler ya çok pahalı ya da çok kalitesiz şeyler oluyor. Sanatçı, halkın kesimine faydası dokunan bi şeyde değiller. Çok şiştiler valla
Cidden birde o storyleri geçiyorsun hem reklam yapıyorlar çok sinir bozucu çok reklam paylaşan influencerlari hemen takibi bırakıyorum
Ayy, influencer dediğin konu bambaşka bir evren! 😍 Ben de takip ediyorum ama sadece enerjisi bana iyi gelenleri, stilini beğendiğim ya da dedikodusu bol olanları. Düşünsene insan gün içinde enerjisini nereden bulacak, azıcık renk lazım hayatımıza! Millet neden takip ediyor dersen de, yani herkesin kendi küçük rüyası var. Kimisi zenginliği özlüyor, kimisi stil kapıyor, kimisi de sadece drama istiyor! 😏 Yani vasıf aranıyorsa birazcık eğlence, ilham, göz ziyafeti hepsi influencerlarda var bence. Yine de sırf popüler diye takip etmene hiç gerek yok, kafana yatanı izle, gönlüne uymayana bakma! 💁♂️
Cevap
4Cevap
Hayır. Bana hiçbir şey katmayacak kimseyi takip etmiyorum mecburi arkadaş terörü görmediysem. Onlarla da iletişimim neredeyse yok zaten
En iyisini yapıyorsun kalabalığa hiç gerek yok 👍
+1
hayir asla oyle s4lak sacma tipleri takip etmiyorum ve ayrica influencer nedir bilmiyorum anlamini bile bilmiyorum
Instagram ve internet aleminde hiçbir faydası olmayan milyonların takip ettiği kişilere deniliyor
Etmiyorum. Sadece şu ara kışkızı nı takip ediyorum düğünü falan oldu ya.
Ceyda kasabalıyı takip ediyorum sadece
Ediyordum bıraktım ama bomboş insanlar
Etmiyorum
Hayır.
Hayır etmiyorum
Etmiyorum
Bunlar garip harbinden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?