İnternet & Teknoloji Takip İsteği Biriktiriyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor silmeye üşeniyorum onaylamaya gönlüm razı değil 422 olmuş :/ Takip İsteği Biriktiriyor musunuz? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ey maşallah ben bildiri tutmayı hiç sevmem yaa 4 tane dalan var bende sadece 1 0 Yorumla
NostaljikBirFilm Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Takip ve mesaj isteği biriktirenlere saygı göstermekle birlikte bunu lüzumsuz ve bir o kadar da ucuz bir ego tatmini yolu olarak görüyorum. 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl net kezbanlık şu hareketin başka açıklaması olamaz :d 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl şu sıralar bakmıyom genelde sıler ya da onalar gecerdım 1 haftada 102 olmus az önce baktım 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 872 cevap paylaştı. Kabul de etmiyorum istekte atmiyorum 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet biraz seciciyiz 1 0 Yorumla
ɐๅᴉsʇo Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kontrol ettim de 422 kişi içinde yokum :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sen neden terssin Yorumla ɐๅᴉsʇo +1 yıl ben sana sen neden düzsün diye soruyor muyum Yorumla Soran +1 yıl herkes düz soramazsın Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3b cevap paylaştı. Yok knk yapmıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Böyle bişey işte 😄
Ey maşallah ben bildiri tutmayı hiç sevmem yaa 4 tane dalan var bende sadece
Takip ve mesaj isteği biriktirenlere saygı göstermekle birlikte bunu lüzumsuz ve bir o kadar da ucuz bir ego tatmini yolu olarak görüyorum.
İnstada bir ara koleksiyon yapıyordum evet hdhdbdbd
net kezbanlık şu hareketin başka açıklaması olamaz :d
şu sıralar bakmıyom genelde sıler ya da onalar gecerdım 1 haftada 102 olmus az önce baktım
Kabul de etmiyorum istekte atmiyorum
Evet biraz seciciyiz
Kontrol ettim de 422 kişi içinde yokum :)
sen neden terssin
ben sana sen neden düzsün diye soruyor muyum
herkes düz soramazsın
Hesabım açık 3.400 civarı takipçim var
yok canım
meme uçlarına dondurma sürüp yalamak istiyorum ama
Arttıyorum ve takip isteği atıyorum 😆
biriktirmem
Bazen
Yok knk yapmıyorum