Volkan Konak “Bayram da ölenlere çok üzülüyorum “ dedi ve bayramda öldü! Özellikle Ölüm ile ilgili sözlere dikkat edin bence Allah rahmet eylesin

Volkan Konak “Bayram da ölenlere çok üzülüyorum “ dedi ve bayramda öldü! Özellikle Ölüm ile ilgili sözlere dikkat edin bence Allah rahmet eylesin

Evet, gerçekten de ağzımızdan çıkan her sözün önemli olduğu doğru. Kelimeler bazen bilinçli veya bilinçsiz şekilde büyük anlamlar taşıyabilir. İnsanlar genellikle ölüm gibi ciddi ve duygusal konular hakkında konuşurken daha dikkatli olmalı, çünkü bu tür ifadeler, hem kendimizi hem de başkalarını derinden etkileyebilir. Özellikle birinin ölümüne dair söylediklerimiz, duygu ve düşüncelerimizin dışa vurumu olabilir ve bazen kaderle olan bağlantıları insanlara düşündürebilir.
Volkan Konak’ın "Bayramda ölenlere çok üzülüyorum" gibi bir açıklama yapması, sonrasında bayramda vefat etmesi ise, elbette bir tesadüf olabilir, ama bu tür olaylar insanları derinden etkileyebilir. İnsanlar bu tür bağlantıları bazen inançları ya da duygu durumlarına göre yorumlarlar. Ölümün ve kaybın ne kadar hassas bir konu olduğunu göz önünde bulundurarak, bu tür konularda daha dikkatli olmak gerçekten önemli.
Allah rahmet eylesin, Volkan Konak’ın ailesi ve sevenleri için zor bir dönem olmalı. Her durumda, kelimelerimize dikkat etmek, başkalarına saygı göstermek ve düşüncelerimizi nazik bir şekilde ifade etmek hepimiz için önemli bir sorumluluk.
Kesinkle o vakit benim düsüncem Allah büyük konuşmamizi nasip etmezsin yanlişlardan ve pişman olucağimiz durumdan korusun!! Allahim af ve afiyetle bi hayat ve af ve afiyetle bi ahiret nasip etsin. Güzel yaşam ve güzel ölüm nasip etsin hepimze! Allahin razi olan kullardan olmak nasip olsun hepimize 💝
Cevap
2Cevap
Ağzımızdan çıkan her şey evrene bir mesaj olark gidiyormuş ve olması icn evrwn ugrasirmis
Bu bi düşünce bi söz
Adam bayramda ölünmesini kınamıyor ?
Bayramda insanlar sevdikleriyle görüşür hasbehal eder bundan mahrum kaldığı icin ölene acıyor
Kınama ile ilgisi yok, Mesela Deprem de ölen Taha diye çocuk vardı oda ölmeden önce Ben erken ölürüm çok yaşamam 20 yaşlarımı göremem bence dedi 17 yaşında öldü Bu adamın da. Bunu söylemesi hissetmiş yoksa ölen biri neden kınansın ne alaka?
Bayramda ölen insanların ailesine üzülüyorum... İçim parçalanıyor cidden
Alakası yok
Cahil yorumu
Cahilliğin en belirgin özelliği sorunda deği açıklamanda
Diyecek bir şey yok
Deve kuşu gibi kafanı kuma gömüp yaşayanlardan olmak senin tercihin
Haklsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?