Çoğunuzun yaptığı hatalardan biri de büyük konuşmak. Çünkü sinir anında asabiyetin vermiş olduğu gerginlikle ağızdan istenmeyen sözler çıkıyor. Siz dilinize hâkim olabiliyor musunuz?

ah ah,,, _-Öcüü-_ başıma gelen herşeyin sorumlusu benim büyük büyük konuşmalarım... allahım affetsin yoksa dahaa çokkkk şey göreceğim
hak ettin mi diyorsun?
bu konuda başarılı olabilirmiyim sence.. az cok tanıdın beni
😊👍dogru... ama iste büyük laflarımın bedelini bana ödeten bir tanrı var... kimseden korkmam herkese hak ettigini veririm, ama büyük konusmalarimin bedelinide büyük büyük ödüyorumm..
sagol valla keyifsizdim. moral oldu
gereksiz bir konu canımı sktı baya
yok bee..😃😃😃ailemle alakasi bile yok
Bazen büyük konuştuğumun farkında olmadan ediyorum. İnsanlar uyarınca farkediyorum.
büyük konuşmamaya özen gösteririm konustuğumda birkaç kere iyi dersimi aldım...
dikkat ediyorum tabi ki... hak edene hakkı ederi kadar
Cevap
5Cevap
Karsimda kimin olduguna gore degisir. Onem verdigim biriyse en az iki kere dusunup oyle konusurum. Gozumde en ufak degeri olmayan biriyse cat cat cat soylerim agzima geleni.
Evet, kolay kolay sinirlenen biri değilimdir. Karşımdaki insanı kırmak yerine sakince konuşup sorunlarımı çözeyi tercih ederim. Fakat öyle insanlar var ki ne söyleseniz boş kalıyor o zaman çileden çıkabiliyorum.
Genelde etmem özellikle sinirlendiğimde ağzıma ne gelirse söylerim sonra da pişman olurum özür dilemek zorunda kalırım.
çok sinirlenmişsem canını yakarım karşınında. çünkü benimde canım yanmışki okadar sinirlenmişim. yalan söylemem ama gerçek olanı söylerim yüzleşemediği şeyi yüzüne vurarım.
Söyledigimiz sözcüklerin hayatimiza ne kadar cok etki ettigini arastirip ögrendigimden beri dikkat ediyorum
Titizlikle cümle kurmam aklımdan geçen bir şeyi söylemeyince kendimi berbat hissediyorum ondan dolayı ne düşünüyorsam direk onu söylerim.
Sinirlendiğim zaman dilime hakim olamıyorum pek. 😊
Neyi büyük konuştuysam ya da kınadıysam eksiksiz başıma geldi. çok dikkat ederim o yüzden...
bazıları istemeden çıksada açık sözlü olma tercihim.
Söylediğim herşeyin bir anlamı var boşuna konuştuğumu düşünmem.
Evet ediyorum, ama bazen edemediğim de oluyor elbet.
vicdan azabıyla yaşamak için ideal söz
Yok , dikkat etmiyorum.
Kınadığım herşeyi yaptım resmen kendimden bu yüzden nefret ediyorum ama pişman değilim :D
Etmeye çalışıyorum, umarım işe yarıyordur.
Bazen sinirlerime hakim olamiyorum
Bazen farkında olmadan büyük konuşuyorum
Sinirlendiğim zaman ben ben değilim.
Dikkat etmeye çalışıyorum
Genelde dire ne düşünüyorsam söylerim
dikkat etmeye çalişiyorum
Bazen büyük konuştuğum oluyor.
Zor oluyorum özellikle çocuklarıma karsi
Nerdeeeeee
Hepsine dikkat ederim.
Evet, Dikkat ederim.
Bazen edemeyebilirim