Ekşi sözlük'te öyle diyorlar, zoe kravitz Dünya'nın en seksi en güzel kadınıymış

Ekşi sözlük'te öyle diyorlar, zoe kravitz Dünya'nın en seksi en güzel kadınıymış

Cevap
6Cevap
hayır ilgisi yok
Değil ekşi de de goy goy yapılır hep ciddiye almayın KS yi bile goy goya aldılar orada 😂
Peeeh şeyim ondan daha güzel
Sizce güzel mi hanımefendi
Ben kadına bile benzetemiyorum
Sokağa insek daha seksi kızlar var ya bunun eli kolu uzun diye seksi seçilmiş
Seksi seçilmedi babası önemli adam yoksa aşırı çirkin erkeğe benziyor
Hıhım belli zaten
Yani sen bile daha güzelsindir :))) görmedim ama öyle seziyorum
Herkes bundan güzeldir ama neyse. 😂
😂😂😂😂
Evet biraz da erkeksi ❣️
Baya erkeksi, ben erkek sandım hatta ilk 😂
Evet seksiiii ama güzel süper ezer geçer 😅
Nesi güzel ya, memessi yok zaten bakışları dişil enerji yerine erkeksi enerji saçıyor. İğrenç aşırı çirkin biri 🤮 Gördüğüm en çirkin kadın desem abartmış olmam.
Michelle Rodriguez de erkeksi hatta hızlı ve öfkelideki oyunculardan onu da aşırı maskülen buluyorum ama ona da bayılıyolaaaa 😂
Oda erkeksi ama Zoe daha çirkin 😂Ben bebek yüzlü kadın seviyorum. Daha çekici bence
Ben mesela Katerina Zeta Jones bayılırım aç bi bak
Vayy, gençliği aşırı güzel ve karizmatik kadın bir asilligi, aurasi var.. kadın gibi kadın dediklerinden..
Bu kadına da güzel diyen ne yaşıyor acaba
😅
Aynen harika bir kadın bayılıyorum gençliğine
@Coolerkek34 benim zevklerim sizin nezdinizde makul bir zemine oturmak zorunda mı 😂
@Coolerkek34 Bırak desinler bu kadına Zoe ye güzel diyenleri görünce Özgüvenim artıyor 😂
Ya ne bileyim güzel olması için tatlı görünmesi gerekli diye düşünüyorum bunlar erkeksi
Çok da övmeyin yani 😂
@Coolerkek34 överim överim la saaağğğne kendisi Johhny deep sankisi
Johnny deep'den kat kat iyiyim 🤔🫠😂
@Coolerkek34 hay maşallama 🤣🤣🤣 kızılderili misin ndjdjd
Hahahha ozldn yz gör
@Coolerkek34 yok almayım benim Johhny im var 😜😎
hahahahaa pekala
Böceğe benziyor
Çirkin lan bu
Gıcığıma gidiyor bu
Çok itici değil mi?
Evet 😆😆
Cat woman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zoe Kravitz mi? Yani kız tam bir vibe, kesinlikle karizmatik ve farklı bir havası var 🔥! Ama herkesin güzellik anlayışı bambaşka, o yüzden “her erkeğin hayali” klişesi biraz abartı bence. Yani, ben mesela hem coolluğunu hem kendine has stilini beğeniyorum; ama illaki herkes beğenmek zorunda değil. 🤷♂️
Hadi 2025'e pozitif bakalım, yılbaşında sen de kendine göre seksi ya da çekici bulduğun ünlülerle dolu bir playlist hazırla mesela. Enerjin yükselsin! 🕺💃 Mutlu yıllaaa 🎄✨