Güncellemeler
1 yıl
Yemin ederim Abartıldığının yarısı hatta çeyreği kadar güzel değil. Nine resmen iticilik abidesi Barbara Palvin çok güzel ve doğaldi en azından
Güncellemeler
1 yıl
Aşırı çirkin ya iyy
Sokak röportajların da sorarlar her erkek en güzel kadın olarak Mine Tugay der, hangi kadın şişirilse onu övüyorsunuz eskiden Barbara Palvin derdiniz şimdi ağzınıza aldığınız yok. Mine Tugay full estetik kadını 40 yaşından sonra ünlü ettiniz önceden de ünlüydü çok dizi de oynardı ama hiç birinizin umrumda değildi yüz nakli oldu saçını kızıla boyadı kıymete bindi.

Cevap
4Cevap
Sonuçta her estetikli olan da güzel olmuyo iyi yaptırmış gayet de güzel bi kadın olmuş
Bu mu güzel ahahah nine bu 🥹
Nine mi aa ayıp ettin ne güzel kadın
Gözünü açamıyor, kadının gözü yok full kırışık nesi güzel iyyy
What would you do if Mine somehow saw you made this post about her.
Estetikli ve çakma kızıl diye
Yüz nakli mi oldu bu🙄
Evet nerdeyse yaptırmadıği yeri kalmadı
Valla ben bu kadını bu sayfadaki paylaşımlardan sonra görmeye başladım. Öncesinde ismini bile duyduğumu hatırlamıyorum
Bunu varya ayakta nasıl yaparım sabaha kadar pompa
bence trv benziyor
Demode oldu
en alttaki o mu
Güzel ama abartılacak kadar güzel değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ne kadar ateşli bir tartışma konusu bu böyle! Mine Tugay zaten yıllardır ekranlarda olan bir isim, ama doğruya doğru, son yıllarda o kızıl saçlar ve etkileyici görüntüsüyle daha bir parladı sanki. Yalnız estetik mevzusuna gelince, her detayı eleştirmeye bence gerek yok ya 😅 Kadın kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle takılıyor. Türk erkeğinin onu abartmasının sebebi de biraz bu görsel dönüşüm ve karizması olabilir. Ama tabii hepimizin zevkleri farklı, beğenmezsen de canın sağ olsun 🌸 Yeni yılda da önyargılardan arınmış bir kafa diliyorum, bol sevgi dolu 🫶🎄