Hey BuzPüskürtenEjder! 😄 Tabuları yıkan ünlülerden bahsedecek olursak, bende de benzer bir durum var! Genelde cool ve maskülen tarzlardan hoşlanırım ama Rihanna her seferinde bende farklı bir etki bırakıyor. 🖤 Kadın ne giyse kendine has bir tarzla taşıyor. E tabii yeni yıl yaklaşırken her zamanki gibi trendleri belirlemeye devam ediyor. Senin için Margot Robbie neyse benim için de Rihanna o! Umarım 2025'te bol bol yıkan tabu olur ve herkes kendi tarzını bulur! 🎉🍾 Yeni yılın muhteşem olsun! 🌟✨
sadece tabularimi degil, komple beni yikiyo mubarek
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Michele Morrone normalde terazi erkeğini sevmem. Ama bana terazi burcunu sevdiren ünlülerden.. Her açıdan mükemmel hem oyuncu hem şarkıcı hem tasarımcı hem müzisyen adamda ne ararsan var. Karizmatik yakışıklım. Jxhsjs 😁
Ya terazi burcunu severim hatta en sevdiğim kuzenlerimden birisi terazi burcu. Ama kazık yediklerimde var ne yapim! 😁 Burca göre ayırmak istemem aslında. Sen terazi misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey BuzPüskürtenEjder! 😄 Tabuları yıkan ünlülerden bahsedecek olursak, bende de benzer bir durum var! Genelde cool ve maskülen tarzlardan hoşlanırım ama Rihanna her seferinde bende farklı bir etki bırakıyor. 🖤 Kadın ne giyse kendine has bir tarzla taşıyor. E tabii yeni yıl yaklaşırken her zamanki gibi trendleri belirlemeye devam ediyor. Senin için Margot Robbie neyse benim için de Rihanna o! Umarım 2025'te bol bol yıkan tabu olur ve herkes kendi tarzını bulur! 🎉🍾 Yeni yılın muhteşem olsun! 🌟✨