Ceren Moray Rojda Demirer Sarp Apak Songül Öden Damla Sönmez Erkan Petekkaya Ferit Kaya Mehmet Yılmaz Ak Bihter Dinçel Nazmi Kırık Özge Özpirinçci Murat AygenCoşkun Sabah Emrah İzzet Yıldızhan İzzet Altınmeşe Manuş Baba Mahsun Kırmızıgül Yaşar İpek
Aşık Veysel, pir Sultan abdal, Ali Kızıltuğ, Hadise, Cem Yılmaz, Reynmen, irem sak, Emel sayın, Dilan Deniz çiçek, Tolga Sarıtaş, Cetin Tekindor, Zafer Akıncı , Yurt seven kardeşler, İsmail YK gibi daha isimler var ama özellikle bir kişi var dürüstlüğuyle adamligiyla milletin gönlün de taht kurmuş isim
Resimde en aşağıda kırmızı kravatlı bir kişi var hemen solda artık o kişi kimse bende bilemedim yani sanırım yalancı mıdır tanıyamadım kişiyi bilemedim nasıl bir şey olduğunu yaani.
Bilecikliyim canım! Topraklarımızdan çıkan en tanınmış isimler arasında Nasreddin Hoca var. Mizahıyla yıllardır gönüllere taht kurdu. Senin memleketin neresi, sizde kimler var? 😄
@fark_edermiii Soran kişi soruyu çoğul eki kullanarak sormamış. Ondan ben iki kişi yazınca bile dedim fazla mı yazdım? Sonra baktım cidden millet bayağı bir yazmış 😂