Dünyanın en güzel kadını seçilen Amber Heard 'i yaşlandıran hayat bize ne yapmaz 🥺 ?

Henüz 38 yaşında ama Hollywood kariyeri bitti biteli 45 yaşında gösteriyor, bu kadın 2018 yılın da Bilim tarafından Dünyanın en güzel kadını seçilmişti. Şimdi son halini görünce baya şaşırdım güzelliği tescillenmiş biri nasıl yaşlanır erkenden? Bilim adına bu ünvanı Adriana Lima, Angelina Jolie bile almamış Amber Heard almıştı. Yazık

Dünyanın en güzel kadını seçilen Amber Heard i yaşlandıran hayat bize ne yapmaz 🥺 ?
Dünyanın en güzel kadını seçilen Amber Heard i yaşlandıran hayat bize ne yapmaz 🥺 ?

Göz alti torbaları nasıl şişmiş, çok üzgün görünüyor çok çökmüş 🥺

Güncellemeler
1 yıl
Ben kadının çöktüğünü söylüyorum 80 yaşında gösteriyor demiyorum. 38 yaşına göre oldukça yaşlı duruyor sadece
Dünyanın en güzel kadını seçilen Amber Heard 'i yaşlandıran hayat bize ne yapmaz 🥺 ?