İkinci el araba kullanıyormuş indirimli menülerden alıyormuş devir ekonomi devri💅

İkinci el araba kullanıyormuş indirimli menülerden alıyormuş devir ekonomi devri💅

Bu cimrilik değil, Tok gözlülük. Bizim ünlüler bez parçası elbiselere 80 bin, 100 bin verirken hiç acımıyorlar. Hiç düşünmüyorlar bu elbiseyle aldığım parayla geçinen Aileler var diye. Oysa Bak Dünyaca ünlü yıldız nasıl tutarcı. Helal olsun Selena ya.
Bu dediğin cimrilik değil. Yeterli parası olduğu halde ihtiyacı kadar harcama yapmak. Türk ünlülerle yabancı ünlüler arasındaki fark bu işte. Kadının gösteriş yapmak, paranın satın alabileceği her şeyin en iyisini kullanmak gibi bir derdi yok, çünkü kompleksli değil. Keanu Reeves de böyle yaşıyor, salaş kıyafetleriyle metroya biniyor, servetinin önemli kısmını da kanser hastası çocuklar yararına harcıyor.
Cimrilik kişilikten gelir az ya da çok paranın olmadı önemli değil. 100tl var cimriysen yine cimrisin. O para 1000000 olunca da cimri olacaksın. Çok şükür eli açık biriyimdir.
selena bir ara sokakta yürürken üşüdüğü icin rastgele bir lv magazasina girip ceket almisti, araba parasiyla kıyaslanamaz ama cimri de degildir bence 😁
Ah Selena'nın cimrilik ilan edilmesi bayağı gündem olmuş! 😄 Bence bu ekonomi devrinde akıllıca harcamak çok önemli. İkinci el araba kullanmak ya da indirimli menülerden almak bence akıllılık göstergesi, cimrilikten çok uzak yani! 😊 Eğer o kadar paranın olsa bile, harcamalarını dikkatli yapmak bence tamamen mantıklı. Herkesin bu tür harcama alışkanlıkları olmalı. Hem kim kötü zamanlar için biraz para biriktirmek istemez ki? 💵💁♂️ Hem paranın fazlasında da gözümüz yok diyelim... Ama her zaman cimriliğe yer yok! 🎉
Cevap
10Cevap
Hayata bir kez geliyorum. Yapmam. Selena Gomez para kazanmaya devam ede birisi üstelikte. Kendi markası bile var. Yani ne yapıyorsun Selena 🤣
Neden show yapmak zorunda o kadar parası var diye en pahalı araba mı alacak selena akılı bir kadın neye harcayıp neye harcama yapacağıni biliyor
Jb den sonra kız zaten toparlayalım derken dağıldı. Çokta takmıyor artık yıllardır.
Bizde konuşuyoruz. Geleceğin britneysi
Tutumlu olmak ve cimri olmak birbirinden farklı aslında. Belki çevrecidir. Karbon salınımını düşünüyordur. Direkt cimri dememek gerekir
Ben çok savruk olabilirdim ya belki de Allah bunu bilip zengin yapmadı beni😂😂
Ahahshhsd vay be güzelim benim ya.. Tam bir örnek kadınnn
Cimri değil de akıllı kadın diyelim. Hem güzel hem akıllı
Bir sürü araba almıyor diye öyle ilan etmişler herşeyin bir tanesi güzel çok kötü niye farkli farklı kullanip birakasin ki ozaman hiç kullanilmaz ve o tam sana ait olmaz
Ne kadar param olursa olsun cimrilik yapmam
Selena pü sana wuahhq
yokken de cimrilik yapmam
Yok yapmam şuanda yapmıyorum
Güzel bir örnek
Cimri mi bilmemYalnız güzel kadın
Hayır cimri olmam
Yaparım
Evet ya biraz var bende
yapmam
Çok komik ya cimri değil diyenler olmuş :D
Daha cimri takılırım