www.resimbul.com/.../...asil-kilo-verdi-801255.jpg
karşılaştırma müzikal anlamda olmalıydı ama neyse siz fizik olarak da karşılaştırın
kusura bakmayın ama selena gomez gibi genç kız lopez gibi taş bir kadını tahttan indiremez sonuçta daha cocuk. 20 yaşına gelince adam olunmuyor.
zaten öyle pek de bir özelliği yok selenanın. Neden ünlü oldugunu hep düşünürüm miley ve deminin yanında...
Hayir selena gomez dediginiz kac yillik sanatci ya. Daha cocuk
haha :))) selena dünkü çocuk.. jennifer a kafa tutamaz... hem şöyle düşün selena nın yaşıtlarında rakipleri çok jennifer ın nadir... aynı kulvarda yarışmıyorlar...
jeniffer Lopez güzel de değil seksi de değil sadece kendisini çok iyi pazarlıyor o kadar.
Cevap
21Cevap
gomez midir nedir iğrenç lan hiç sevmiyorum bunu nedendir bilmiyorum ergenin teki bide daha kaç yaşında çıplak fotoğrafları var dergilerde annesi babasıda parayı görünce dağılmışlar
Selena Gomez bir gangster bile olamaz:) Jennifer Lopez ile Selena comparasion icin dusunulemez bile:)
Latin sevseydim Jennifer derdim heralde ama sevmiyorum müzik olarak ikisi de degil
eva mendes çıktığı gün jennifer zaten tahttan düştü be güzelim
Jennifer Lopez'i müzik konusunda tahtından indiremez :D Güzellik olarak diyorsan Selana'nın yiyeceği çok fırın ekmek var :D Selena gelirken JLO gidiyodu :D
gomezin arka resmini koy. ondan sonra cevap vermek daha doru olur:)
Neden olmasın. Jenny hala iş görüyor ve popüler. Belki ilerde
fotolarda kalcalar yok :P :D yaa lopez kaç yaşına geldi artık elbet indirircek biri tahtindan :)
Çok zıt kiyaslama yapmissin selenanin sansi hiç yok :)
Edemez , Gomez büyüyene kadar ne gençler çıkar ortaya ^^
Hayir jennifer lopez bitane
Rüyasını bile görmez :)
sesiyle edemez ama güzelligyle edebilr
ben yazmadım kardeşim yazmış :D :D :D
ama kızın sesi pek güzel değil ya herkeside şarkıcı yapmasınlar bir tane şarkısı vardı arkada hint bir müzik çalıyordu sırf onu dinlemek için dinliyordum :D
selena tatil kiz yaz :) ama kişiliği berbatt
selena jeniferin tırnağı olamaz.
selena mı ahahha asla indiremez.
cıkk hiç sanmıyorum çok zor :))
Attan inilip eşeğe binilmez :P
hayır be gomez de kim
Kırk fırın ekmek yerse belki bir jennifer eder
Hayir selena gözümde velet.
jennifer selena yı dötüyle döver :D
Zor tabiki... ama neden olmasın...
selana kim ya dünkü ergen.. Jennifer FENADIRR.
selena daha çocuk ya
İmkansız
SALAH SALAH KONUSMA BEGG
Tabiki hayır
Elbette ki hayır.
eder eder:D
imkansız
edemzzz:)
Selena gomez ne ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar