https://i.ibb.co/Xj3889f/th.jpg
Selena Gomez, Aleyna Tilki'yi ne kadar ezebilir güzelliğiyle?
https://i.ibb.co/Xj3889f/th.jpg

Aleyna ünlü mü?
Sadece küçük kızlar tarafından hayranlık uyandıran birisi. Bir yurtdışı konseri versin görelim.
Gomez Uranüs'e gitse biletler tükenir. Hayır Uranüs'lü tanıdık var oradan biliyorum, habire gelsin diye tag açıyorlar
Aleyna çirkin baya harbiden l*n
Selena bundan kaç tanesini cebinden çıkartır :D
Selena aleyna yı dilenci sanar 😂
Aleyna tilkinin adı bile geçmez aliminyumfolyo
Cevap
2Cevap
aleyna dünya nınnen çirkini selena ile bir tutulamaz
Aleynayı ezmek için selena olmaya gerek yok o konuda. Son derece çirkin zaten
Selena gomez onu çiğ çiğ yer, Aleyna kim
ikiside tipsiz. Selenanın kaşlarını ve alın kısmını saç bitimini sevmiyorum yüzü de basık gibi
Selena ile Aleyna kıyaslanamaz ki 😂😂😂
E yani
Selena Gomez çok güzel bence
Yüzde 2 onlarda dikkat çekmek için seçer
İkisini de beğenmiyorum
Bence ikiside güzel degil
Aleyna tam çirkin
@selena-fantezileri valla kardeşim bu insanlarda nasıl bir zevk var anlayamadım ikisi de baris çirkin yani
Saçmalama selena dünya listesine bile girdi ki en başta olmayı hak ediyor
@selena-fantezileri istersen kainat güzeli olsun bana itici geliyor angelina bu yaşta ikisinden güzel 😀
Angelina mı ıykkk o artık hortlak
@selena-fantezileri aleyna ne ya casper selena oda buzdolabi
Selena angelina yı s*ker atar şöhretiyle
Ikiside berbat bence
bunlarla mı uğraşıyon bütün gün la harbiden
100 1 4 arasi
aleyna çok çirkin, selena taş gibi
Aleyna daha guzel
Ciddi misiniz? Yoksa selena gomez i kıskandınız mı? 😂
-selena nın amcıgı daha güzeldir aleyna dan doğru değil mi? Ne kadar güzeldir yala yala bitmez!!
Bilemedim ki kiskanc biri de degilim oysa. Selenanın tek guzel yanı esmer oluşu o kadar
Selena dünya nın en güzel kız yemin ediyorum
Peki.:)
Kıskandın mı kız
Kiskandim rahatla yeterki selena dunyanin en guzel kızı :)))
Öyle zaten 150 milyon takipçisi var
Yine bu orrospu fan
selana iyi degil bence, hem elma ile armutu karşılaştırmış.. sarışını sarışınla karşılaştırmalı.
grace moretz olabilir... ama son halleri kilo aldı filan igrenç..
@selena-fantezileri Selena türk olsa kezban olur net
@Nagajuseyo selena inanılmaz bir yüz güzelliğine sahip acayip kıskanmışsınz ama aleyna çirkin yalan yok
Neden kıskanayım ki benim güzellik kriterlerime uymuyor sadece. Esmer sevmem zaten ayrıca o kadar da abartmayın neresi acayip bir güzellik Allah aşkına :D
@Nagajuseyo yemin ediyorum yüzü bana göre çok güzel... Ne milleti gıcık etmek için nede aleynayı sevmediğim için.. Valla allah yukarıda selena bana çok güzel geliyor
Ya soruyu soran neyi savunuyorsun ki? Birini begenmemek onu kiskandigimiz anlamina mi geliyor? Cahil cahil konusup duruyorsun ya. Herkesin guzellik anlayışı farkli. Mesela selenanın cenesi asagidan hafif cikik ya aynisi bende var onunkinden daha az var hemde. Ve ben ondsn nefret ettigim icin estetik ile törpületecem.
Olabilir valla ne diyelim bana gelmiyo işte :D
Siz aleynayı beğenmeyince bize kıskanıyorsun diyorsun ve sende biliyorsun aleyna nin coğunluk tarafından beğenilmediğini ilk önce tutarlı ol sözlerinde sonra gel klavye delikanlılığı yap ergen beyinli zekasız yaşından utan
😀😀
İkinci olarak aleyna nın yüzü yuvarlak aynı mağara adamları gibi ağzı büyük ama selena gülünce yüzünde güller açıyor selena nın herşeyi güzel neresi çıkık bir ben fark edemedim nerenle bakıyorsun sen millete
Popomla 😀
Allahın salağı 30 yaşındasın laf bulanayonca gülme emojisi atmış ergenn
Selena nın kukusu aleynadan da senin tipindende değerli bilyorsun demi? Sen kimsin? Parasız fukara
Normalde insanlar ile tartismayi severim. Ama kaliteli insanlarla. Senin yaşın kac bilmiyorum ama iki kelimeyi bir araya getiremeyen birisin. Tek yaptigin hakaret. Mesela parasiz oldugumu ya da cirkin oldugumi nerden biliyorsun? Benim yasim 22 bu arada. Bir insanı tanimadan yargilamak cahilliktir. Sana onerim biraz kitap oku. Aleynayida sevmiyorum ben soruna cevap verdim o kadar. Bu kadar cahil oldugunu bilmiyordum inan ki. Ha guzellik guzellik diye kudurmussun mesela sen su an istedigin kadar guzel ol, bir erkek senin bu yorumlarını gorse yaninda durmaz ha guzelligin icin bir sure durur. Sana onerim zekânı gelistirmen. Simdi istediğin kadar agzini bozabilirsin. Iyi gunler dilerim.
Aleyna adına ağla ötede hadi
Aleyna Tilki çirkin mi, çok mu çirkin? ↗
kiskanma selenayi
kör olamazsın aleynayi, selenadan daha güzel görecek kadar bence kiskanclik var
@Nagajuseyo siz neden bu derece antisiniz selenaya? sizden güzel idollerinizdende güzel
@hakannet55 chloe nin ağzı gülüşü, dudakları çok çirkin
@thebest_gurl94 he he güzel tamam. Bu ne ya ergen ergen muhabbetler
@Nagajuseyo manyak mısın bee saygı duy hemen neden ergen diyorsun belli kimin ergen olduğu atarlı kezbann
@thebest_gurl94 Bana ne ya güzelse güzel ben beğenmiyorum işte kardeşim uzatmanın bir manası yok. Herkesin güzellik anlayışı farklı ne yaparsan yap bana güzel olduğunu kanıtlayamazsın
@thebest_gurl94 sen nasılsın ki?
@hakannet55 napacan beni bende guzelim zayifim 1.68 im beyazim koyu kahverengi saçım ama gözlerim badem göz yani aleyna nki gibi da bakmıyor, fiziğim değil ondan guzel ama yüzüm onun yüzüne egoist değilim allah var bin basae
😆😂😂
@Nagajuseyo salakmisin? off neden hep guzrl ünlüleri kıskanıyorlar 👍
@thebest_gurl94 o kadar kıskanıyorum ki geberiyorum şu an kıskanclıktan intihar edicem neredeyse :D :D
@Nagajuseyo eğer bu kız çirkinse senin tipini s*kiyim kezzboş, bu çirkinse hepiniz intihar edin a*mina kodumun kelleri

korelileri begeniyorsun sanırım yarrrrama benziyorlar o blackpink grubundakilerin hepsi profilindeki kim tanimiyorum ama ondan 5 tanesini selenayla birgünluk zevke değişmem
@zeki_bay balık etli tombalak suratları mı seviyorsun?
@hakannet55 çok salaksinizz yaa bence siz ciddi ciddi antisiniz yani selena size göre de güzel ama kabullenemiyorsunuz yani selena çirkinse hadi kabul ettim her tombalak suratli aleynadan cirkin mi? aleyna güzel kategorisine bile girmez söyle 1000 kişinin katıldığı bir anket olsa aleynaya gelecek oy %20 yi geçmez selena ise %80 belki daha fazla oy alır yani ben sizin bu oadar zevksiz olduğunuzu düşünmüyorum daha doğrusu zevklerin bu kadar değişebileceğini düşünmüyorum
@hakannet55 hani nasıl desem selena vidden büyük farkla daha güzel aleynadan az farkla olsa tamam tabiki de inanırım ze kler değişir derim ama aleyna güzel değil selena en azindan tatlı bir kiz onu sevmeyen benim etrafimda çok var güzel değil ama tatlı diyor hepsi! aleynaya ise sesi güzel ama çirkin diyor hatta erkek gibi diyorlar.. gercekten fark çok var aralarinda
selena ile fahriye evceni, hande erçel i, ozgu kaya yi karsilastirabilirsin onlarla yarışır ama aleyna yemin ediyorum guzel degil
@zeki_bay Ya siz harbi geri zekalsnız, yemin ediyorum yok böyle bir zeka birini ekeştirince kezban oluyoruz hemen işe bak :D önce bir beyninizi geliştirin görüşünüzü açın şu kızı iyice yücelttiniz ilah yaptınız ulan beynine tükürdüklerim güzel görmesek neyse de gözler şaşı , surat ablak ve basık, kafası iki kafam büyüklüğünde ve öküz gibi yanaklar, kıllı bir alın, ten rengi vasat, hadi boy desen o da kurtarmıyo 1.65 gtü yere yakın, kusura bakma fotolar beni hiç etkilemedi.. korelilere vurmuşsun ama makyajsız hali korelilerden bin beter. Neye bu kadar diretiyosunuz anlamıyorum ya s***cam selenanıza aa yeter ama disney ergenleri misiniz nesiniz
@Nagajuseyo selena gomez hakkında o dediğin hakaretlerin hiçbirisi gerçek değil yuzu basık değil, götu yere yakın değil ortalama kadından daha uzun (koreliler 1.60 i geçemiyor) kıllı derken ne demek istedin? esmer diye kılli mı geldi sana ırkçı köpek büyü de öyle gel ablacım sen daga tecrubesizsin bir bokktan haberin yok, ten rengi vasar demişsin dibi dibine bir cahilsin kumral bir ten ve koyu kahverengi saçı var koreli olup beyaz tenli olup 12 yaşında bir vurdum mu bayılacak kuz cocugu gibi gorunmesinden iyidir
@thebest_gurl94 Bana ırkçı köpek diyen korelilere çamur atıyo wow bu durumda sen ne oluyosun bacım? önce ne konuştuğunu bil öyle cevap ver çelişiyosun kumral bir ten demişsin esmer olunca kıllı mı oluyo demişsin ne kafası bu? :D Bana göre 1.70'in altı kısa ve evet esmerlerin çoğu da kıllı gerçekleri söylüyorum battı mı? bacınıza sövsek bu kadar laf yetiştirmezsiniz be
@Nagajuseyo o dediğin karılar da esmer siyah sacli hangi biri sarışın?
kumral ten esmer olur zaten cahilliğine soktugumun fandomu gerizekkalii beyaz ren desem taylor gibi aleyna gibi barbara gibi fahriye gibi olur ama en azindan onlarin saçları sarı ya da açık kahverengi senin çirkin ufak tefek korelileri saçı siyah ve boyu 1.65 olunca kısa olmuyor senin o koreli kızlara bir yumruk atsam bayılırlar döve döve bayarım blackpinkte ki jennie yi çok küçük duruyorlar kız çocuğu gibi selenanin karın kaslarını atayimmi sana ister misin? seninkilerin neyi var döverim hepsini ust ustte koyar 😂
@thebest_gurl94 Hadi buğday desen neyse de kumral ten rengi değil saç rengidir bayan çok bilmiş, benim koreli kızlar ne alaka blackpink sevmem fandomunda da değilim ayrıca koreli olarak sadece tek bir grup seviyorum o da erkek grubu istediğin kadar laf at dur kızlara umrumda değil ama en azından o kızlar senin amerikalı idollerin gibi, domuz gibi değil, zarifler.. bir de döverim nedir ya yaş kaç ayıptır sorması :D
@zeki_bay Koreli kadın gruplarıyla ilgilenmiyorum :)
aleyna dünya çirkini, selena dünya güzeli !! karşılaştırılamazlar aleyna çok daha normal sıradan ve türk,
selena ise çok daha güzel seksi ve hollywood
@hakannet55 kıskanmayın selenayı , aşeyna sizin burnuna osurur doğru ama selena sizin yüzünüze dahi tükürmez çünkü dünyanınn en ünlüsü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar