https://image.ibb.co/ct9Hqq/selenavealeyna.jpg
Aleyna Tilki, Selena Gomez kadar popüler olabilecek mi?
https://image.ibb.co/ct9Hqq/selenavealeyna.jpg

aleyna, selena gomez'in popüleritesinin 10'da 2 sine bile sahip olamaz bee
Hicbir zaman olmaz. türkiyede kim o kadar populer olabildi. ki o olsun
5 yıl sonra dını hatırlayan çıkarmı deseydin keşke.
teşekkürler.
Asla olamaz tabi
Cevap
10Cevap
dünya nın en çirkin kadın ünlüsü aleyna tilki ve ünlü bile değil kendisi sadece 2 milyon fanı var ve youtube da videoları sahte izlenmeli olduğu için beğenisi çok az 500 bin ne yaa hahahhaa osurarak güldüm
aleyna türkiye hariç hiçbir ülkede aratılmamılş bile google trends de selena ise her ülkede çok aratılmış!! aleyna yı türkiye hariç kimse tanımıyor da tanımayacakta o sadece aptal konuşmalarıyla ünlü oldu yeteneği veya tipiyle değil çünkü dikkat çekmek için poponu bile verebilecek bir ünlü kendisi
bencede olamaz :D
Son 2 fotoğrafta Selena'nın makyajlı ve Aleyna'nın makyajsız oluşu; Sende ki Aleyna kıskançlığını bariz şekilde belli etmiş. Bence Rus kızları her konuda diğer kızlardan önde. Selena'da Aleyna'da abartılıyor yanlızca.
Neden her kız sizin için aleyna tilki yi kıskanıyor? Yani neden hep aleynayı kıskandığımızı düşünüyorsunuz? Rus kızları güzel evet ama aleyna tilki bir rus değil ve sahte sarışın ayrıca aleyna ortalama bir kız ama selena güzel olmasa bu kadar popüler olamazdı tüm dünyada biraz iyimser bak
@hayat_zor_değilmi Her kız diye bir tabiri ben kullanmadım, sen kullanıyorsun. Aleyna ortalama bir güzellikte, Selena ise bir tık üstünde sadece. İkisini de güzel bulmuyorum. İkisininde ortak özelliği kendini bulunmaz hint kumaşı sanmaları. Aleyna gibi belini gösterecek olsa Türkiye'deki kızların %95'i ünlü olma potansiyeline sahip olurdu. Selena ise yeteneğiyle ünlü olup sonradan göster ama elletme taktiğini uyguladığı için popüler oldu. Yani her ikisi de vücuduyla ünlü olmayı başardı. Erkeklerin hayal gücünü süslemeyi başardıktan sonra sadece dişiliğini bile kullansan dünyada popüler olabilirsin. Ancak en çirkin Rus kızını da podyuma çıkarıp ona bir şans versen Aleyna'dan da Selena'dan da daha ünlü olabilirdi. Çünki Rus kızları hem çok daha güzel hemde kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmıyolar. İşte bu yüzden Türk erkeklerinin ilk tercihi her zaman Rus kızları oluyor.
Hmmm yani mütevaziler öyle mi diyorsun bak benimde kanım ısındı rus kızlarına!
Ama benim favorim hep iskandinav kızlarıdır kendimi bildim bileli
Ruslar da ikinci
@hayat_zor_değilmi Rus kızları son 2000 yıldır dünyada ki erkeklerin gözünde hep 1 numaradır. Kim ne düşünürse düşünsün bu böyle.
iskandinav kızları daha güzel
hem en güzel kızlar isveç kızları diye seçilmişti ruslar ilk 10 da oluyor genellikle
Bunu seçen insanlar avrupalı olunca; Rus Kızları'nın 1. olmaması gayet beklenen bir sonuç 😂
Bu bir iskandinav kızı ismi Amanda yaşı 16
Polina Popova yaz bak, uğraştırma beni :D
baya güzelmiş evet :D
ama bence bu daha güzel
Uyusturucu kullanıyor mümkün degil. yok olup gidecek
gebersin tipinden belli kullandığı :D
Aynen selena gomez çiçek gibi. bizimki de düşkün tipli
heee saçlarıda siyah olsa köylü gibi gerçi şuanda aynı hasta gibi
Gebersin canım
Sanmıyorum ve Selena Gomez'in
bu kadar popüler olması da bana
aşırı saçma geliyor ama zaten hiçbir
zaman gerçekten hak eden o hak ettiği
yerde olmaz. Selena Gomez gayet sıradan
geliyor bana. Ondan kat kat güzel ve yetenekli birsürü sanatçı var.
Ses olarak önde, görsel olarak önde, bir de şarkı olarak öne geçerse Selena denince akıllara Sinem Kobal'dan başkası gelmez 10 sene sonra..
dur bir aleyna mı görüntü olarak selena'dan önde? allahım ölüyorum bu derece tapan bir ülke yoktur şarkıcısına sanatçısına biri erkek gibi biri harbi dişi
yemin ederim bu derece varlıklarsınız yaa
üzüldüm..
sen çoğunluğa mı inanırsın yoksa senin gibi azınlığa mı? aleyna tilki'ye yabancı ülkelerde yranny yani travesti diye tabir eden kişiler biliyorum
ama selena gomez diyince herkes bir oooo diyor heryerde
türkler zaten sarışın hayranı ya sen kimsin bee? türkiye de ki kızları görmekten güzel nedir unutmuşsun :D
ayrıca şunu da ekliyim senin o çok güvendiğin zevkine köpek bile işemez
İlk önce beyin sahibi olması lazım, sonra ün konusunda belki yarışabilir..
Selena gomez her saman unlu
tabiki
Söyledikleri o kadar güzel değil. müzik tarzını değiştirirse olabilir
Olamaz. com. net. org. gov. tr
Arkadaş ne boş insansiniz siz ya bu mu yani vizyonun, düşündüğün konuya bak.
ama selana gomezin sevgilisi Justin Bieber
cahilliğine osurmak isterdim ama sanırım yapamam çünkü terbiyeliyim
araştır bakalım hala sevgililer mi hemde
şu an selena gomez daha popüler justin bieber'dan :D haa sen bilmiyorsan cahilsin işte sadece türkiye de ünlü var samnıyorsunuz
hahaha cahilligi sinadigin seye bak sanki cok umrumuz da populer olsa nolcak olmasa nolcak devlet meselesi yaptiniz iyice 😂😂 Şu an bende sana gotumle gulmek isterdim ama terbiyesizim gayette gotumle guluyorum 😂😂
@__LiveYourLife__ popon var mı gülecek? .
ben gördüm. var
rüyanda mı gördün
😂😂😂😂 kız espiri kutusu gibi
Kesinlikle Gomez’den Daha başarılı olacak bunu yaz bir yere Osurukçu
Zor ama imkansız değil kfdsjkd
%1 ihtimal
İngilizce söylemesi lazım
Geçer bile bence
nerde geçer türkiye de mi :D ezik
Kim ezik
aleyna ezik selena nın yanında
Kızın sesi iyi
beyonce nin sesi hepsinden iyi ama selena gomez in yanında ünlü bile değil
Herkesin düşüncesi
popülerlik düşünce değildir olan birşeydir
selena gomez dünyada çok popüler aleyna ise türkiyede çok popüler
Tamam
Olamaz
O kadar degil
Hayir olmaz.
Hayır
Aleyna onu da geçer görürsünüz
Geçemezse kendini öldürcen mi?
Pardon bu ne saçma bir yorum olmuş. Dangalak mısın güzel kardeşim. Kız yetenekli sizler de fesatlığınızdan ölüyorsunuz hey Allah’ım ya 😂😂😂😂
sen de selena gomezi kıskanıyorsun çok belli aleyna kiim selena kiim? Yani bu dediğine inandın mı? Doğruyu de!
Heeeee bacım sensin. Hem de nasıl kısanıyorum her gece selenanın resmine bakıyorum ve diyorum ki onun yerinde ben olmalıydım haksızlık bu 😂😂😂😂😂😂😂😂
Selena gomez bir dünya yıldızı bu kadar bitti
Abla büyüksün 😂😂😂😂
Olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar