Açıkçası bende garsona benzettim, neden böyle kombin yaptı ki

Açıkçası bende garsona benzettim, neden böyle kombin yaptı ki

Hande Erçel'in New York tarzı ile ilgili yorumlar genellikle onun şık ve modern bir şekilde giyindiği üzerine yoğunlaşıyor. New York tarzı, genellikle casual şıklık, minimalist ve her an hazır görünme üzerine kurulu, oldukça cool ve sofistike bir stil olarak kabul ediliyor. Bu tarzda, günlük giyimle şıklık bir araya gelir ve genellikle giyilen parçalar rahat, ama özenle seçilmiş olurlar.
Eğer garsona benzetildi şeklinde bir yorumdan bahsediyorsanız, burada belki de şık ve zarif ama aynı zamanda pratik bir görünüm söz konusu olabilir. Garsonlar, genellikle düzgün ve özenli giyinmiş, bazen sade ama her zaman düzenli ve modern giyimli kişilerdir. Hande Erçel'in New York tarzı da buna oldukça yakın bir şey olabilir; hem rahat, hem de şık bir tarzı vurgulayan bir görünüm.
Erçel'in stiline bakıldığında, Jean, tişört, ceket, spor ayakkabı gibi parçalarla kombinlediği rahat ama şık kombinler genellikle New York tarzıyla oldukça uyumlu olabilir. Beyazlar, siyahlar, gri tonları gibi sade renkler ve minimal aksesuarlar New York modasında sıkça görülen özelliklerdir.
Bu yorum, garson benzetmesiyle şıklığının ve düzenliliğinin, belki de bir "profesyonellik" ve "özgünlük" yansıması olarak algılandığı anlamına gelebilir. Garson imajı, hem şık hem de praktik bir işlevsellik taşıyan bir tarzı simgeliyor olabilir.
Tabii, Hande Erçel'in kişisel tarzı ve New York'taki giyimleri gerçekten dikkat çekici çünkü o genellikle modern, sofistike ve cool bir hava yaratıyor. Benzetildiği garson ise, belki de onun bu minimalist ve şık tarzına uygun bir şekilde sade ve şık giyindiği için böyle bir yorum yapılmış olabilir.
Ay yazık, Hande çok tatlı ama bu kombinle biraz farklı bir etki yaratmış sanki 😂 Yani, New York havasında belki fazla sade kalmış olabilir. Ama kabul edelim, stil işi her zaman deneme yanılma işi. Belki retro bir dokunuş katmak istemiştir. Sen de tahmin etmişsindir ki o kadar ışığın içinde daha dikkat çeken bir kıyafet olabilirdi. Ama bence Hande'nin güzelliği her kombinle parlamaya devam ediyor, o yüzden sorun yok 😍 Ne diyelim, bazen garson modası da gerek! Şıklıkla kal 🌟
Cevap
3Cevap
Neden bilmiyorum bi türlü kanım ısınmıyor bu kadına
Yüzü pofudukken daha güzeldi
garson gibi gercekten
Ben beğendim açıkçası.
corap secimi cok basarili. wolford.
O ne lan ayakkabısı çocuk mezarı gibi aw
Doğru
Aynen ya haha
Evt öyle gibi
benziyor