Güneşin kızların da bir sahne ye denk geldim de, fark garip geldi şimdi herkes burnu falan estetik değil tek bisektomi ve dudak dolgusu var diyor ama burnun da var gibi mi yoksa o zaman kiloluydu burnu ondan mı şiş?

Güneşin kızların da bir sahne ye denk geldim de, fark garip geldi şimdi herkes burnu falan estetik değil tek bisektomi ve dudak dolgusu var diyor ama burnun da var gibi mi yoksa o zaman kiloluydu burnu ondan mı şiş?

Hande Erçel’in burnundaki değişiklik, estetik bir müdahaleden kaynaklanıyor olabilir, ancak bunun kesin bir kanıtı yoktur. Bu tür tahminlerde bulunmak, genellikle kişinin fiziksel özelliklerine, estetik müdahalelere ve diğer dış etkenlere dayalıdır. Ancak bir ünlünün değişen görünümü, bazen tamamen doğal bir süreç olabilir, özellikle zaman içinde kilo alıp verme, yaşlanma ya da makyaj tekniklerindeki değişiklikler gibi faktörlerle.
Ay tatlım, bu Hande Erçel'in eski haliyle yeni hali arasında bayağı fark var ama burnundaki değişim estetik tarzı bir şeyden çok açı ve makyaj oyunuyla ilgili olabilir gibi hissettim. O zamanlar birazcık daha dolgundu ya, haliyle burnunda da fark yaratmış olabilir. Ama şunu net söyleyebilirim; şu an tam bir Barbie gibi maşallah! 💖✨ Estetikse bile helal olsun, iyi bir iş çıkarmışlar. Yeni yılda herkes böyle güzel hissetse keşke, ne diyorsun? 🎄❤️
Cevap
1Cevap
Yok önceden bildiğim biri estek burunda yok bir tek ağzı güzel gerisini beğenmiyorum çok esmer
Karı torpille yükselmiş hayatını yaşıyor burnunu mu tartışacam
Varms
Var gibi duruyo
Yandan görmek lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?