Evet güzel
Normal göz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Eskiden gerçekten çok beğendiğim biriydi. Ama son zamanlarda maalesef değil artık. Çünkü çok zayıfladı ve eski güzelliğini kaybetti artık belkide yaş aldığı için. Eskiden en azından daha doğaldı daha güzeldi yüzü falan. Birde çok estetik ameliyatı falan geçirdi gözleri bile eskisi kadar güzel bakmıyor bence. Güzel kadın ama eskisi kadar değil.
Cevap
2Cevap
İri gözüktüğü resimlerde güzel duruyo normalde nasıl iri mi orta mı bilmiyorum benim gözlerim iri mesela.
Senin iri bence de
Handenin iri değil ki orta bence
Hiç unutmuyorum benim gözlerimi değil de handenin gözlerini güzel bulan biri vardı
Yani gerçekten göreceli , boş ver😂
Seninki daha güzel bence. Handenin gözleri aşırı abartılmış geliyor bana ya hani çok daha büyük gözler var ve kadının gözleri iri bile değil
Estetikle bir tık daha çekici oldu ama gözler net abartılıyor
Teşekkür ederim.
Evet sana katılıyorum şuanki hali daha iyi oldu, ama biliyor musun kadını çok zorbaladılar, bazlama dediler sürekli hatta hatırladığım kadarıyla bunu söyleyen birinde dava açmıştı, gitti kilo verdi kuru kemik kaldı
İki hali de beğeniliyordu ama her zaman abartıldığını düşünüyorum. Şu anki halini bazen beğeniyorum bazen beğenmiyorum tuhaf geliyor yani bir bakıyorum sıradan aşırı sıradan bir olayı yok, bir bakıyorum çekici geliyor. Sanırım herkes onu cok abarttıgı için ben de kendimi beğenmek zorunda hissettim ve millete uydum
Müge anlıya Nazmiye diye bir kız çıktı. Kız Hande gibi estetikli olmadığı için yüzüne tek tek bakıldığında belki handenin yüz uzuvları daha güzel olsa da Nazmiye tamamen bakıldığında handeden çok daha güzel gelmişti bana çünkü kız zorlama bir güzel değildi.
Gerçi nazmiyenin yüzüne tek tek bakıldığında da bir eksiği yok çok güzel kız ama Hande dudaklarını falan baya kaldırdığı için söylüyorum
Açıkçası nazmiyenin burnu ve dudağı pek beğenilmedi saçları ve gözleri yüzünden beğenildi Nazmiye tabi güzellik bir bütündür aslında bide azcık yılana benzetildi kız
Beğenen de çok oldu beğenmeyen de ama tabi burun estetiği ve dudak dolgusu yaptırsa fark eder
Peki megan foxu nasıl buluyorsun
Kız istersen özelden yaz 😂
Yüzü orantılı ve güzel megan fox’un ama genel olarak çok donuk geliyor şu an
Yapay ve bos bakıyor
Nazmiye o haliyle bile handeden güzel bence. Yani nazmiyenin burnu dudağı öyle bile olsa ben Handeyi hiç beğenemiyorum yüzü doritosa benziyor orta yüz hattı çok kısa sivrisinek gibi olmuş küçülte küçülte eski yüzü de çok şişkoydu
Hande anca çekici olabilir. Ama çok güzel değil asla
Siyah göz işte bana yeşil gözler güzel geliyor
Gözlerini bilmem de Memesi güzel değil
Sıradan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?