Real Madrid'in eski futbolcusu Vinicius Tobias, bebeğinin ismini koluna dövme yaptırdıktan birkaç gün sonra bebeğin kendisinden olmadığını öğrenmiş.

Real Madrid'in eski futbolcusu Vinicius Tobias, bebeğinin ismini koluna dövme yaptırdıktan birkaç gün sonra bebeğin kendisinden olmadığını öğrenmiş.
Böyle olmaz Esra Erol 'a bekliyoruz arkadaşları sjj
O öfkeyi, nefreti iliklerine kadar sömürmemiz lazım millet olarak 😬
Yani dünyanın her yerinde kolayca olabiliyor böyle şeyler artık..
Erkek nerede hata yapmış sence?
Yoksa hata yok, normal ve olabilir bir şey mi diyorsun? Jdjdk
Oooo araştırmacı/gazetecilik örneği gördük güzelmiş jdjdk
Erkek de yaşamış yani.
O zaman erkeğin hatası karaktersiz olması diyebilir miyiz?
Daha bunlar yetişmemiş, bunları yetiştirecek birileri gerekli jdjddkd
Yani böyle yazınca merak ettik ama sen bilirsin jdjdk
Güven olgusunu basite almanın yarattığı bir sonucu yaşamış…
Güven ikili ilişkilerde bu kadar önemlidir işte, öyle ha demeyle olmaz..
Güven duyulmadan, aceleci davranarak yaşanan her ilişkinin sonunda benzer krizlerin olması kuvvetle muhtemeldir..
Sadece sebep aynı sonuç farkı olur, bebek olmaz aldatma olur aldatma olmaz çıkarcılık olur ve bu liste uzar da uzar..
O sebeple ikili ilişkilerde motto mutlaka güven olmalı..
Güzel cevap.
Peki güven nasıl oluşur?
Zaman içinde oluşur yaşayarak konuşarak iyi geldikçe zor zamanlarda yanında olduğunu gördükçe ve bozulmadan rutin bir oluşumu hissettikçe..
Bunun için en gerekli şey de zamandır başka türlü anlaşılmaz
2 yıldan fazla olan bir ilişkiymiş bu. Ona rağmen sonuç bu.
Peki güven kişiyle iyi şeylerin yaşanacağını bilmek midir, yoksa o kişinin sana kötü şeyler yaşatmayacağını bilmek midir?
Cevabı net aslında, demek ki güvene dayalı bir ilişki aranmamış daha çok cinsellik ve çıkarlar gözetilmiş çünkü anladığım kadarıyla o 2 yıl içinde her türlü olumsuzluk yaşanmış ve buna rağmen devam etmişler sorgulamamışlar hiç, yukarda da belirtmiştim bozulmadan ‘rutin’ bir güven oluşumu diye buna bakacaklardı..
Sormuşsun ya soruda , hata nerde diye işte tam da burada 😉
O zaman olumsuzluklar yaşandığında devam etmemek gerekiyor yani dimi?
Hem iyi şeylerin yaşanacağını bilmek hem kötü şeyler yaşatmayacağını bilmek bunlar bir bütün ayrı ayrı düşünülmesi bile yanlış..
Tabi ki kesinlikle olumsuzluk büyük bir sorunsa kesinlikle edilmemeli güven sarsan bir olumsuzluksa sorduğun
Anladım.
Futbolcu o iki yıl içinde yaşanılan olumsuzlukların ilk birkaç tanesinden sonra ilişkiyi bitirse bunlar yaşanmayacaktı.
Hatayı orada yapmış.
Mesela ben çok dikkat ederim güven olayına ve hislerime ki yaptığım en doğru şey olduğundan eminim 😊 aksini yapanlar yukardaki fotodaki gibi sonuçlar yaşayabilirler mesela😉
Ama yani aldatılmayı affetmek gibi bu boyuttaki bişeyi es geçmek de aptallık olsa gerek bu bambaşka bir boyut 😂
Aldatılmayı affetmek diye bir şey yok, eski karısı yazıyor haberde.
Sonuç olarak da o zamanlar ikisi de başkaları ile ilişki yaşamış. Yani birisi diğerini güveni sebepli aldatmamış.
Bazen en doğru şeyi yaptığımızı düşünürken aslında yanlış bir şey yaptığımızı fark edebiliriz o güven için de gerekli olduğunu yazdığın belirli bir zaman sonra.
Ona da dikkat etmek lazım, tabi bence.
Sorduğun soruyla verdiğin örnek pek benzeşmiyor aslında yorumda şöyle sorsan daha doğru olabilirdi..
Futbolcu 2 yıl içinde aldatıldığını öğrendiği halde (güven zedeleyici bir durum) devam etmekte hata yapmış deseydin tamamıyla haklıydın ama diğer türlüsü güven zedelemekle ilgili değilse yanlış bir ifade olur.
Haberin ince detaylarını bilmiyorum sen bana soru sordun ben cevap verdim soru detayını okuyarak
Futbolcu için çok bişey değiimez gider dövmeyi sildirir yoluna devam eder🤷🏼♀️😂bu da artık onların sorunu dimi
Erkekler için her şeyin böyle basit olduğunu zannediyorsunuz.
Peki orada bir çocuk sahibi olma, baba olma hissi ve artık başka şeyler düşünme belki hayatını buna göre dizayn etme duygusunun çöküşü nasıl geçecek?
O da bu şekilde kolayca silinebilecek mi?
Erkekler için her şey basit demedim yapması gereken bu dedim hani çocuk kendine ait değilmiş ya ve anladığım kadarıyla kendisi de defarlarca aldatmış ya (genelleme yapmıyorum) bu habere göre yorum yapıyorum..
Anladım.
Bence Tobias senin son yorum yaptığındaki gibi bir durumda değildir şu an emin ol.. çünkü öyle olması için kendinin de sütten çıkmış ak kaşık olması gerekirdi😉
Habere ve sorduğun soruya göre yorumlar yapıyorsak genelleme yapmak da yanlış olur o yüzden ben habere göre yorum yaptım geçmiş olsun diyelim 😉iyi akşamlar 🙋🏼♀️
Yazık adama biz adam ararız bulamayız milletin kızı bulur s*rt*k çıkar
Gelen son bilgilere göre o da adam değilmiş. Aynı zamanlarda başka kişilerle olmuşlar.
Hım anladım öff ya düzgün insan kalmamış 😒
Var var da türleri tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olduğu için epey aramak gerekiyor.
Nadir bir tür çiçek veya meyveyi bulmak gibi düşün ama varlar jjdjdk
Cevap
1Cevap
Birinin adını dövme yaptırmakta 🤣 bu masum bir bebek dahi olsa
Yaptırmakta ne? Jdkdkd
Ben de bir an dövme yaptırmak da ne bileyim veya argo bir şey de emoji atmışsın zannettim jdjsk
Şimdi anladım.
Oha oha bir yaşıma daha girdim 😅
Hatası güvenmek sanırsam😅
Şöyle bir durum var yalnız @firu_zen isimli araştırmacı gazeteciden öğrendik ki erkek de başkaları ile birlikte olmuş benzer zamanlarda djdjsk
Yani güven mevzusu karşıliklı var veya yok djskks
O zaman belki erkek oyuncunun başka bir velti var onun adını bu çocuğa vermiş oldu😅
Ahahahah adamlar biliyorda dizilerinde yalan rüzgarı estiriyor😅😅
Ahahaha jdjdkd
Erkekler kadın secmesini bilmiyo organik
Nerede hata yapıyorlar?
Kadının karakteri nasıl bilmiyorum ama aldatmasına bakarsak muhtemelen karakteri iyi değildi yani adam kalkıp da karaktere baktım diyemez.
Kadının tipe bakınca aklıma tek bir profil geliyor, adam muhtemelen büyük meme koca popo sarı saç kombosu görünce "aha evleneceğim kadın" tavrına giren klasik erkeklerden olabilir.
Yani kısaca, kadında sadece güzelliğe önem veren erkeklerden olabilir. Kadın güzel değil. Ama bir erkek için güzel.
Futbolcular daha çok fiziksel gelişime önem verdiği için, dediğin çok olası.
Ya da şunu düşündüm. Bazı kadınlar şeytani anlamda çok zeki. Erkek nasıl tavlanır, erkek iliklerine kadar nasıl sömürülür, nasıl kullanılır gibi soruların cevabını çok iyi bilen kadınlar var. O kadın da öyle biri ise muhtemelen taktiklerle adamı tavladı. İstediklerini elde etti, karakterini de belli etti.
Bu tipik şu ilişki: "seninle evliyim, giysilerimi, günlük kuaför makyajımı sen ödeyeceksin ve Kredi karrtın benim, yani sen benim finans kaynağımsın, ancak sana aşık değilim. Seninleyken canımın istediği diğer erkeklerle sevisecek ve takılacağım"
"Hatta sen benim için o kadar değersizsin ki çocuklarımın babası bile olamazsın, onları da canımın istedikleri ile yapıp sana kakalayacağım"
Kadının iç sesini konuşturdun sanki dkkdk
Ben bu durumun tam tersi bir bakış açısına sahip olduğum için olduğum durumun tam tersi durumuna sahip kadınları şıp diye anlayabiliyorum.
Bu güzelmiş bak.
Ben öyle kadının ruhunu s..
Ruhunu jdkdkd
Güzelmiş.
Kadin milleti iste
Erkek bunu nasıl yaşamaz?
Üzücü
Erkeğin hatası ne sence?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?