Hanımlara sorum. Sevgiliniz anne ve babası ile kavgalı onunla evlenirmisiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ben bu durumun tam tersini yaşıyorum, benim annem ve babam benimle görüşmüyor Sadece telefondan arada yaşıyor muyum diye arıyorlar.
akrabalarımdan da görüştüm kimse yok ama erkek arkadaşım Kürt ve aile Bağları çok güzel kuvvetli ve ailesi Sofi...
Benim Ailem ise Dedem ateist rahmetli oldu bir tane dayım Fransa'da erkek sevgilisiyle beraber yaşıyor ve ben de ailemden ayrı kendi evimde yaşıyorum.
bir işe bir eve geliyorum ne dışarıda gezmem var Tozman var ne de açık giyinirim ve erkek arkadaşım 5 yıldır benim hayatımda ve benimle Umuyorum ki evlenecek İkimiz de şu an yüzük taktık ne yazık ki şu an ailesiyle tanışmadım görüşmedim ben 21 yaşındayım Kasımda 22 olacağım Erkek arkadaşım da 30 yaşında Ama ne olursa olsun beni hiçbir zaman yalnız bırakmadı ve bütün gelecek planlarını para yatırımlarını Ben de aynı şekilde bütün maaşımı onunla kuracağım hayata ve geleceğe dayalı olarak ilerletiyorum.
durumun tam tersi olsaydı evlenirdim O benim yerimde olsaydı yani aynı şekilde o da benimle evleneceğini söyledi ve güzel bir ilişkimiz var O benim kimi zaman annem kimi zaman babam kimi zaman ben onun annesiyim Yani iki kişilik ama çok güzel kocaman bir aile kurduk Kendi çapımızda.
Kıpte ettim şu an sizlere. Çok kötü şeyler yaşakışınız çok kötü durumlar ama maalesef benim ailem para köpeği olmuş. Kardeşlerim evlendi ben ise hala bekarım yaşım 37 düşün
Önceki ilişkin ailen yüzünden mi bitti veya ailen senin paranı mı sömürüyor birikim yapamıyor musun
Çek ayağını ezdin beni para konusunda 😀😀
Anlamadım
Dedin ya paranımı sömüriyor diye evet sömürdüler
Peki bunu nasıl engelleyebilirsin İlk önce bunu düşün ardından yatırım yapmaya veyahut paranı korumaya çalış senden yaşça küçük bile olsam ailesiyle sorun yaşayan biri olarak kardeşçe tek Önerim para senin gücün ve gücünü elinden almalarına izin verme Çünkü paran olursa bağımsızlığın olur bağımsızlığın olursa özgürlüğün olur özgürlüğün olursa da yaşayabilirsin artık
Yıllar önce yaptı bunu. Şimdi almıyor ve diyor verecem 8 senedir aynı terhane ama yok hala vermiyorlar. Ailem yurtdışında ben yemelli döndüm
Ilk önce küçük hedeflerle Kendini kurtarmaya çalış Emin ol ki Evlensen bile onlardan kurtulamazsın paranı kurtar sonra kendini kurtar anca öyle düzelebilir bu sorun Sen kendini sevmezsen kimse seni sevemez
Doğru seviyorum ve sevgilim var yaşım 37 üstü
O zaman sevgiline kuracağınız gelecek yuva hakkında ve aynı şekilde kendi hayatınızda gerçekleştirebileceğiniz adımlar hakkında bir konuşma yap zaten seni gerçekten seviyorsa ne olursa olsun seninle olacaktır İnşallah mutlu olursunuz kardeşim
İnş ama tutturdu ana baba olmaz ise olmaz diye
Bir kadın olarak herhalde onaylanmak istiyor çevresindeki insanların dolduruşuna da gelmiş olabilir en kötü görüntülü arat ne yazık ki Yenge ısrar ediyorsa daha yapıcı ve birleştirici olmak zorunda kalabilirsin
Herşeyini onayladım. A ve ona kolay kolay kimse akıl veremez.
O zaman benim diyecek bir şeyim kalmadı :( Allah mutluluğunuzu daim eder inşallah
Allah razı olsun sağol
Anne baba önemli bu yüzden anne babasıyla kavgalı bi erkekle evlenmek istemezdim
Anne baba evladını ezse de kabul etmezmisin?
Olayı bilsem belki fikrim değişir ama ben kimseye küs kalamadığım için çevremdeki insanların da bu tarz küslükleri beni gerer özellikle anne baba baya sorun bence
Anlatmak isterim ama burads değil
Anlatın dinlerim
İstek attım
Başına bela olan sorumsuz ailesi olacağına daha iyi
Anlamadım nasıl yani?
Benimkinin ailesi çok sorumsuz.
Babası da kardeşi de tüm ailesine o bakıyor. O yüzden ayrılmayı düşünüyorum
Anladım zor evet