Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Ekim 2024 tarihli programda 35 yıllık eşini Kenan İmirzalıoğlu'na benzeten kadın ve kocası sosyal medyada gündem oldu. Gerçekten de çok benziyormuş şeklinde yorumlar yapıldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Ekim 2024 tarihli programda 35 yıllık eşini Kenan İmirzalıoğlu'na benzeten kadın ve kocası sosyal medyada gündem oldu. Gerçekten de çok benziyormuş şeklinde yorumlar yapıldı.
Cevap
10Cevap
benzemiyor.
İzliyorum iki gündür bu çifti. Zavallı kadını hem aldatmış yetmemiş üstüne kadının bütün altın parasını sevgilisine vermiş
Aslında çok benziyor ama 65 yaşındaki haline 😀
😂😂😂Di mi ya
Benziyor. Kenan imirzalıoğlu hayranıyım ben çok severim. Efendiliği, duruşu bambaşka. 🤏😌
Evet ya çok benziyor mesela yetmişine doğru falan bu adam gibi görünecektir, ya hiç benzemiyo diye yazanlar ya da bana gözlük lazım puhahahaa
Aşırı benziyor buna göremeyenler kör olmuş olmalı. Yaşlılık hali gibi :D
Bence de 😃
Böyle iyice yaşlandırsak o halini andırıyor sanki😥
Şöyle gözü kapalı sevilmedik 😪
Ne demezsin bende Angelina Jolie
Yaşlanmış hali.. benziyor
Vallahi benziyor ahahhaa
bence kananın yaşlanmış hali. kadın haklı:)
Eyşandan sonra Ezel
Gercekten baya benziyor
Kenan imirzalıoğlunun yan sanayisi 😂
Kadın haklı Kenanın ihtiyar hali işte aynı
baya benziyor bu arada
Kopyası gibi 😂
Bunlar nasıl tipler ak tövbeler tövbesi
Çok benziyor tıpatıp 😊
Yahu onun gözlerinden öyledir.
Haha aşktan gözü dönmek bu olsa gerek
Tıp demiş burnundan düşmüş 😂
Aura benziyor demek ki 😈😅✌️
Benziyor cidden
Kafa degil gozler falan benzoyor
Belki de akrabalar uzaktan.
agdhskdgs çok benziyor
ben çok beğendim ama çok benziyo
Valla benziyor 😅
Dkdkdkdkdjdjdbdnd benziyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahah yaa, bazen insanlar sevdiklerini gözlerinde öyle büyütüyorlar ki kimle kıyaslasan benzetiyorlar 😂 Ama şimdi dürüst olmak gerekirse, pek bir Kenan İmirzalıoğlu enerjisi göremedim burada 😄 Tabii seven göz çok başka bakar derler; kim bilir adamcağız kadının gözünde Kenan'dan daha karizmatiktir 🤷♂️ Ama yine de sosyal medyada böylesine bir gündem oluşturması hoş olmuş, insanlar gülmüş eğlenmiş! 😄✨ Sen de ne düşünüyorsun? Aman kimseyi kırmadan, eğlenelim 😅