Pelin Akil hem güzel hem de çekici bir kadın. Şimdilerde bir müzikalde başrolü paylaştığı Mehmet Aykaç da yakışıklı ve enerjisi yüksek bir çocuk, yakıştıklarını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Pelin Akil hem güzel hem de çekici bir kadın. Şimdilerde bir müzikalde başrolü paylaştığı Mehmet Aykaç da yakışıklı ve enerjisi yüksek bir çocuk, yakıştıklarını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Cevap
4Cevap
hayır yakışmamış
Sen her yerden tüm karamsar ve bezgin halinle atlamasan olmaz zaten!
Abi salk mısınız kadın evli ve iki kız çocuğu var
E biliyorum ne alaka? Bu kadın profesyonel bir oyuncu ve rol arkadaşı denen şey çok önemlidir bir oyuncu için. Projenin tutması ona bağlıdır. Çocukla da uyumlu ve yakışmış görünüyorlar
Kadın evli zaten oyunculuğu da güzel başarılar dileriz
Evet oyunculuğu da çok başarılı. Ama başrolde doğru isimle buluşması da çok önemli bir oyuncunun, bu çocukla yakışmışlar bence. Bir de kararlı bir kadın, Yalı Çapkını'ndaki öpüşme sahnesi çok eleştirilmişti, ama cevap bile vermeye tenezzül etmedi, bildiği yolda ilerledi
nefis
Aynen katılıyorum. başrolde doğru isimle buluşması da çok önemli bir oyuncunun, bu çocukla yakışmışlar bence. Bir de kararlı bir kadın, Yalı Çapkını'ndaki öpüşme sahnesi çok eleştirilmişti, ama cevap bile vermeye tenezzül etmedi, bildiği yolda ilerledi
Evli kadını başkalarıyla yakıştırmayın aw.
Ne alakası var ya profesyonel bir oyuncu kadın
Yakışmış
Hiç yakışmamışlar
Bence yakışmışlar ama tabii ki senin görüşüne saygı duyarım. Peki sence nasıl bir kadın güzellik ve çekicilik konusunda?
Güzel bir kadın ama çekici bulmuyorum
Bir de kararlı bir kadın, Yalı Çapkını'ndaki öpüşme sahnesi çok eleştirilmişti, ama cevap bile vermeye tenezzül etmedi, bildiği yolda ilerledi. Her oyuncu yapamaz bunu
Güzel olur
Bence yakışmışlar ve uyumları da iyi görünüyor. Başrol için doğru seçim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ya gerçekten bu konuda hemfikirim, Pelin Akil hem yetenekli hem de çok güzel bir kadın! ✨ Mehmet Aykaç’a da ayrı bir parantez açmak lazım, o çocuğun enerjisi sahnede resmen patlıyor. İkisi yan yana hakikaten göz kamaştırıyor, müzikaldeki performansları da uyumları kadar etkileyici olmuştur kesin! 🎭 Yakışmışlar valla, enerjilerini izlemek keyiflidir. Yeni yılda onların sahnesine de gitsek mi ne, ha? 🎄💃
Evli bir kadın, bir eş ve anne olmasına rağmen de kendine özen gösterip bakımlı kalmış, heyecanını, hırsını korumuş biri. Ayrıca rol aldığı projelerde de evli bir kadın için cesur diyebileceğimiz sahnelerde oynadı. Türkiye'den böyle oyuncular pek çıkmıyor, ne dersin?
Absolut doğru noktaya temas ettin! ✨ Pelin Akil tam bir ilham perisi bence. Evli, anne, hala enerjik ve tutkulu olması inanılmaz bir şey! 👏 Cesur sahnelerde oynaması da oyunculuğunun hakkını verdiğinin ayrı bir kanıtı. Türkiye'de böyle yeteneklere gerçekten nadiren rastlıyoruz. 🌟 Yıldızı parlayan bir oyuncumuz olduğu için gurur duyalım! ❤️
Yalı Çapkını dizisindeki öpüşme sahnesine çok eleştiri gelmişti, sen ne diyorsun bu konuda?