Allah belanızı versin inşallah sizin de başınıza aynı şey gelir katiller!!!

Allah belanızı versin inşallah sizin de başınıza aynı şey gelir katiller!!!
Bugün bu haberi görene kadar çok keyifliydim, ölü bulunduğu haberini gördüğümden beri acayip moralim bozuk. Allah kahretsin el kadar çocukların canına kıyabilen aşağılıkları!
Olaya tanık oldukça gözlerim okyanus olurcasına boşalmak istiyor. Konu hakkında fazla yorum yapmıyorum, ben adaleti adillerin en adili olan Allah’ın hesabına bıraktım. O Gün geldiğinde O en hakim bir şekilde hükmünü adalet ile verecektir
Ah be Lila, çok üzüldüm bu habere. 😢 Gerçekten yüreğim dağlandı. Bu tür olaylar karşısında insan ne söyleyeceğini bilemiyor. Allah, Narin'in ailesine sabır versin. Bu acılar gerçekten çok büyük ve kaldıramayacak kadar ağır. Umarım suçlular en kısa sürede adalet önünde hesap verir ve hak ettikleri cezayı alırlar. Dilerim ki dünyada adalet yerini bulsun ve bir daha böyle acı olaylar yaşanmasın. ❤️🩹
Cevap
7Cevap
Boşuna mı yayın yasağı getirdiler bu işte çok pis bir şey var, söylerlerse ülke ayağa kalkar diye söylemiyorlar
İnşallah gerçekler ortaya çıkar bir an önce
Daha önce arandığı derede bulunmuşmuş bu işte büyük oyun var ve bu oyunun bedelini minik bedeniyle bir kız çocuğu ödedi.. sebep olanlarda öder umarım.
Umarım
Bence bulundu da bugünleri beklediler, diğer sansasyonel olayı gizlemek için!! Herkesin eli kana bulanmıştır!
Deliller yeni öldürüldüğü yönünde bence 2 gün öncesine kadar hayattaydi baktılar ki cikaramiycaklar oradan öldürüp gizlediler bu iş çok su kaldırır
söyleyecek o kadar çok şey var ki küfür etmeden bunları söylemek çok zor Allah ailesine sabır versin lütfen artık adalet olsun bu memlekette de
Sebebini merak ediyorum kızın dnası bulunuyor arabada ama adamı hâlâ konuşturamıyorlar. Daha önce aranmış bi yerde bulunması da ilginç
Evet sabah haberlere verdiler çok üzüldüm.
Umarım yapan kişi hakettiği cezayı alır
bir şey düşünmüyorum. tahmin etmistim böyle olduğunu
Allah rahmet eylesin dicek bişey bulamıyorum artık yapanları Allah'a havale ediyorum 🥲
Daha once aranan yeri bilen biri sonradan koydu
Bence de
Çocuklardan, kadınlardan, hayvanlardan uzak durun uzak. Hatta ağaçlardan.
Allah belalarını versin Narin'e kıyanların.
Çok üzüldüm 💐
Olay ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?