Kendim çok açık giyinmesem de Hadiseye ne giyse yakıştırıyorum. Görseldeki bildiğin taş işlemeli vücut çorabı:) Kimin aklına gelir ceket ve çizme ile kombinlemek.. Biz daha gece giymeyi başaramadık🤪

Kendim çok açık giyinmesem de Hadiseye ne giyse yakıştırıyorum. Görseldeki bildiğin taş işlemeli vücut çorabı:) Kimin aklına gelir ceket ve çizme ile kombinlemek.. Biz daha gece giymeyi başaramadık🤪

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kimin aklına gelir söyliyim. Türkiye gibi ahlak bekçisiyle dolu bir ülkede yaşayanların aklına gelir, böyle bir otosansür uygulamak zorunda kalırlar.
Elestiriler olmasa ceketsiz de giyer mi bilemedim..
Giyer tabii ki neler neler giyer
Bu fotoğrafın bulanık olmayanını görsen kaçarsın bence.
Ben videodan görüntü aldım ondan böyle.. Videoda da gayet güzel.
Videolarda da canlı olarak shop yapılabiliyor örnek Müge anlı yüzü kırışıklık dolu ama kameralarda pürüzsüz. Hadise bin vücudu normalde çok düzgün ve sağlıklı değil.
videoda da saklamamış gt göbek var zaten:))
😂😂😂 açık sözlü insanları seviyorum
doğruya doğru:)
🫶🫶 o kadında kendi sınırında giyiniyor alabileceği tepkilerden kaçınarak.
Hadise fena ya. Onun gibi seksi kadın var mı bilmiyorum
Bu nasıl bir fizik Bu nasıl bir giyim tarzı. Balık etli olunca ne giysen yakışıyor demek ki 😅😅
bacakları ne kadar kalın oysa degil mi ama yakıştıriyor bence.
Tabii çok kalın boru gibi ama artık poposundan mıdır kalçasından mıdır gögüsleri mi büyük onun için mi öyle duruyor tam çözemedim yani Ama kadın balık etliyim zarifim diyor ☺️😉😅
Çok seksi dans ediyor tam kadın valla bende öyle olmak isterdim ama kasıntının tekiyim😅
Hadise çok kıvrak kadın ilk çıktığı şarkıyı hatırlarsın hadi Deli oğlan diye nasıl oynuyordu o klipte. O zamanlar biraz daha inceydi biraz zaman geçtikçe balık etli olmaya başladı ama yakıştı kadına incelik de yakışıyor balık etlilikte 😅. Kadın dans ederken bile karşısındakini eritiyor.
Nasıl kasıntanın tekisin 😅😅 senin kaç boyun kilo
1.65/57.. Dans etmek bana göre değil :)
Seninki daha iyiymiş 1.65 57 bildiğin ok gibisindir sen 😍😍☺️ denemelisin bence belki çok yakışır belli olmaz belki sana kasın gibi geliyordur dans etmek sana göre değilmiş gibi geliyordur dışarıdan izleyene sormak lazım Bir de seni dans ederken belli mi olur belki mükemmel bir şey oynuyordur karşımda 🙏😉☺️
😀😀
Denemelisin bence ☺️☺️
Bana da mesaj atabilirsin mesela 🙈🙈😅
uyumam lazm
Tamam nasıl istersen Ama sen yine at mesaj ben seni ekleyeyim istek göndereyim tanışmış oluruz
Yaw ne yakismasi balina gibi gözüküyor
abartmis. normalde severim ama itici olmus
İfşasını ne zaman çıkcak
Güzel değil bence
Tam giyecem bı gulmee geliyor diyorsun
Ya yine ne yapmış bu kendine
Belki
yakışmamış