"çıkışa 200 metre kala bir yerde bulundugu söyleniyor. Montu ve telefonu 7 km ilerde Bulunmuştu. O soğukta montunu neden çıkarır? Neden telefonu montu orada bırakır? Fikriniz nedir😞
Müge anlının aradığı Ece gürel Bulunmuştu. Düngece Hayatını Kaybetti. Sizce Ne olmuştur?
Allah rahmet eylesin öncelikle. meditasyon yapıyormuş. bunu yaparken montu çıkarmış olabilir. o sırada hayvan falan geldiyse ondan dolayı montu orada bırakmış olabilir.
yani şüpheli durum pek yok gibi. araştıracak kadar ciddi iddalar değil. ne olduğu az çok belli. allahtan rahmet dilemek ve sevenlerine baş sağlığı dilemekten başka çare yok. ruhu şad olsun.
Nasil yok montu telefonu 7 km otede bırakılmış o soguk havada niye orada birskip gitsin. Vucudda kirik var. Cikisa 200 metre kalaya kadar gelmiş. Tlf sarzi olmasada orada nirakmaz cuzdanida bırakmaz. Yani normal degil
anlattık ya. meditasyon yapıyormuş. hava gündüz güneşliydi. montunu kenara bırakıp meditasyon yapabilirsin. o sırada bir şey hayvan gelmiş korkup kaçmış olabilir. vücudda kırık olduğuna dair bir bilgiye ben denk gelmedim.
Montu cikardada telefonu cuzdanini oraya birskmaz bence. orada çok oyle hayvan filan var mı uzerinde bir hayvan issirigi filan ilk etapta yokmuş. Bence oyle basit ölmüş denilmez araştırma şart
kırık diyip uyduruyorsun. uzmanlar vaşak ve domuz olduğundan başka bir hayvanın olmadığından bahsediyor. ben sana hayvan ısırmış demedim. hayvan gelmiş kaçmış ve tekrar eşyalarını almaya cesaret edememiş olabilir dedim.
Öyle bir hâl aldı ki otopsi raporuna bile inanmam inler cinler diyecekler kapatacaklar konuyu tecavüz edilmiş derlerse millet ses çıkarıp caz yapar diye konuyu kapatırlar ben doğru karar çıkacağına inanmıyorum