45 yaşında taş gibi adam maşallah yaşıtları dede gibi dururken bu kadar çekici olmak zor.
hala çok beğeniyorum çok hoş adam tam bir daddy. Ayrıca geçenlerde bir maçına denk geldim 27 yaşındayım o kondisyon bende yok.

45 yaşında taş gibi adam maşallah yaşıtları dede gibi dururken bu kadar çekici olmak zor.
hala çok beğeniyorum çok hoş adam tam bir daddy. Ayrıca geçenlerde bir maçına denk geldim 27 yaşındayım o kondisyon bende yok.

Zengin de olsa alkol sigara ile öyle bir vücuda böyle bir yaşta sahip olamaz
Dikkat ediyorlar sağlıklarına yediklerine içtiklerine
Herkes gibi yok Gecenin bu saatinde bunu gömdüm şunu teptim şunu yedim gibi şeylerle işleri olmaz
Dediğim gibi zengin de olsa alkol sigara varsa sağlıklı beslenmiyorsa gecenin geç saatinde hamurlu yağlı demeden geleni geçeni tıkınıp yatıyorsa zengin bile olsa böyle bir vücuda böyle bir yaşta sahip olamaz
Tamam zenginlik Mutlaka fark eder ama dediğim gibi dikkatli davranıyorlar
Aynen öyle zengin olup uyuşturucuya alkole düşen 40 yaşında 60 yaşına gibi görünen çok. Kesinlikle büyük irade ve azim meselesi.. özellikle kırkından sonra fit olan adamlara kadınlara saygı duyuyorum.
Evet kesinlikle yani benim yukarıda vurgulamak istediğim şey böyle şeylerin tamamen zenginlikle ilgili olmasına katılmadığımı belirtmek senin de dediğin gibi adam ne kadar zengin olursa olsun uyuşturucu alkol sigara kullanıyorsa 40 yaşına geldiğinde 60 yaşında görünür E hani zengindi Demek ki zenginlik bir yere kadar
Zenginlik sağlığın yerine geçmiyor geçemiyor
Yani bazen Çevremizde de görüyoruz Öyle insanlar var ki bırak alkolü sigarayı kola bile içmiyor
Teşekkürler @Bi'bot
Cevap
4Cevap
Çok iyi, her erkeğin hayalidir ama çoğu başaramıyor. Fit erkek dört adım öndedir bence.
Neden 4 , 3 veya 5 degil
@EL_PADRİNO Sağında ve solunda ikişer hatunun olur
Hee mantıklı
Normal, adamda para var, sağlıklı beslenme biliyor, dinlenmeye bolca zamanı var
Tamam da her ünlü böyle değil. Şunu anlamıyorsunuz yaş ilerledikçe metabolizmaya yavaşlıyor, vücut kas kaybetmeye daha elverişli hale geliyor 45 yaşında bu vücut çok çaba ve genetik şans istiyor
Evet ama bu adam rahat 10 senedir spor yapan biri
Tamam da dostum spor yapsa bile yaskandikca formu korumak zordur. Ki 10 sene öncede 35'ti yine formda kalmanın çok zor olduğu ileri bir yaş
Şok oluyorum nası 45 abicim
Bu nasıl 45 mk nxjxjsjans
Nisan 80 doğumlu 44. Yuvarlak 45 de işte
Tanimiyoruz
Abi hadi ya hiç TV sosyal medya kullanmadan sokakta afişini vb. Görürsün ibsanlwrdan duyarsın. Adam nerden baksan 20 yıldır ünlüdür nasıl bilmiyorsun sdsdf
Ortalama
Ama yaşına göre değerlendirmek lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?