bilmeyenler için işte cansu taşkın
Cansu Taşkın'ın fiziği nasıl sizce?
bilmeyenler için işte cansu taşkın
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cansu Taşkın bir efsane bence her kadın onun gibi olmalı. Kadın sürekli formda. Her daim hayatında spor var. Bele bir bakar mısın inceliği harika tam kıvamında kalçaların sıkılığına diyecek laf yok. Bacağın uzunluğu dehşet. Beli çok ince demişsin de beli başka ne olmalı yani türk kadınları gibi şeker parelerle mi doldursun::D beli gayet harika
kadın dediğin ince belli olmalı bence buna katılıyorum ki benim belim incedir.. ama bununki fazla ince ve vücudu orantısız duruyor itici bence..
güzellik göreceli bir kavram beğenmiş olabilirsin bir şey diyemem
çekememek değil bu sadece deidğim gibi güzellik göreceli bir kavram sana çekici gelen bana itici gelebilir..
üşenmemiş kızın en kötü fotoğrafını bulmuş atmış :D
ahahah :) ama tam olarak belli değil fotoğraflarında hep belini falan tutmuş hep saklamış :))
Ay ama delirecem bence bu göreceli bir kavram bana itici gelen başkasına çekici geliyor :)
Bana mankenlik ajansına yazıl diyen bile oldu fiziğim güzel ama bazı erkekler balık etli kız seviyormuş zevksizler yaa :))
Rica :)
Evet orantısız vekesinlikle öyle olmak istemezdim ama bize ne? O öyle görünmek istemiştir? Kendini o şekilde mutlu hissediyordur?
Herkes robot gibi belli güzellik standartlarına uymak zorunda değil, aşın bunları.
ben kıza bir şey demiyorum ki sadece ronaldonun beğenmiş olması ilginç geldi ve başka beğenen var mı diye sormak istedm.. güzellik göreceli bir kavramdır bunun bilincindeyim yani
Çoğu kişi beğenmiş işte? Yine de kızın güzel olduğunu inkar etmişsin? Dediğin gibi güzellik göreceli bir kavram ama senin güzellik kavramına uymayan insanların güzelliğini görüp saygı duymalısın.
inkar etmek değil sadece kendi görüşümü söyledim onları yargılamak değil amacım güzel bulabilirler bir şey diyemem..
beli aşırı ince bence itici duruyor bu kadar aşırı incelik
dimi yaa?
aynen haklısın sen orantısız gibi duyo sevmedim kalın beli sevmem ince severim ama bu çok fazla sıksam bel kemikleri kırılacak sanki
aynen aynen bende ince bel severim ama bu fazla ince
eig için teşekkür ederim
Rica ederim :)
Cevap
17Cevap
bu kızın fiziğine kötü diyenı allah çapar o ayrı konuda benım şaşırdıgım nokta 140 IQ varmıs.
https://i.hizliresim.com/yRRWEj.jpg
Beli çok ince ve itici bence
İnce belli olmalı bir kız buna katılıyorum ama bu kadarı aşırı ve itici duruyr bence
Aşırı İtici..
Ronaldonun Begenmesine Gelince; Zevkler ve Renkler Tartışılmazmış..
o kısım espiriydi zaten kimseyi yargılamıyorum güzellik göreceli bir kavram
Ronalda çok mu yakışıklı sanıyosun tamamen makyaj o yüzden normaldir 👌🏻
ben ronaldoya yakışıklı demedim hiç sevmem kendisini.. konu cansu
konu güzellik değil fizik ama
Bencede
bana göre değil hiç. kadın dediğin biraz etli butlu olur ya
@PolisAdam bence
O kız var ya.. Dünyadaki en harika fiziğe sahip bence..
ama sence işte...
sorun beli bence zaten.. kalçası güzel ama beli çok ince olduğu için vücudu orantısız duruyor yalan mı? kadın dediğin ince belli olur buna katılıyorum ama bunun fazla ince ve itici bence
beğenmiş olabilirsin bir şey diyemem göreceli bir kavram güzellik ama bence itici :)
tayt giyen kilolu kız neyse cansuda o gözümde :) neyse abartmayım o kadarda değil :)
erkeklerdende beğenmeyenler var.. mesela bazı erkekler balık etli bazıları zayıf seviyor.. anlatabildim mi? göreceli bir kavram kişiden kişiye değişiyor yani..
ama gülücük ":)))" koymuştum yani espiri amaçlıydı o öyle düşündüğüm için değil :)
:) :)
ince ve bana göre ideal :)
1.70 boy 52 kilo
az mı? :)
cansuyu beğenen birinin bana zayıf demesi çelişki bence :)
onun boyuna 1.84 dediler ama doğrumu bilemem :) boy kilo indeksi olarak normal benimki :)
kızla erkeğin ki farklı diye düşünüyorum :)
Kadın taş gibi. Her tarafı estetik makyaj tamam aşırı yapmacik ama insanın baktıkça bakasi geliyor yani.
yaaa akşam akşam atmayın şöyle şeyler gece rüyama giriyo sonra
aynen katılıyorum bel hiç yok bacaklar cok ince bencede o kadar abartılacak bir kz değil
Ronaldo da biliyor tek atımlık oldugunu :D :D
ahaha :)
fazla taskın tanımıyorum :))
90-58-92 ölçülerinde bence çok iyi
boyu 184 müş hatunun daha ne olsun ya
darısı başıma
yuhh daha da soğudum şu an :)
ne yuhu ya oyy kıskançlık krizlerine girdim şimdi
1.84 bir kadın için fazla bence vücududa orantısız.. ama güzellik vs bunlar göreceli kavramlar sanırım..
fazla değil gayet normal
olabilir beğenmiş olabilirsin saygı duyarım :)
İğrenç fotoya 2 saniye bakabildim.
dimii :)
vücudu orantısız duruyor değil mi? beğenenler var
dimii? :) nasıl rahatladım anlatamam :)
yalnız baya iyiymiş ilk defa görüyorum ben
iyi mi?
Beli çok ince çok itici duruyor bence
senin onu bir de erkeklere sorman lazımmış...
sordum işte?
yok artık ciddi olamazsın
Beli ince itici bence
Buna katılıyorum benimde belim ince hoş duruyor ama bununki aşırı ince ve orantısız duruyor
Haklısn
Fizigi iyide yüzü cok korkunc
Beli çok ince bence itici duruyor
Bencede ince beli güzel değil
dimii
Cansu kim yaa
bilmem ronaldo beğenmiş sözde
Tamam Allah yaratmış da.
Leşşş.
Beğenenler var şoktayım:)
aynen
Beğenmiyorum ben
bende
O kim?
güncellemede link var bakabilirsn
Bune yahuuu!
Gööthüme kaş göz çizsem onun yüzünden güzel olur NET!
konu fiziği ama :)
Linkte yuzu vardi
Gerek yok o yuzu gorduktenn sonra
Kese kagdi bile kurtarmaz fiziginin guzel olmasini 😎
gider yani
Gider derken
O kim
güncellemede link attım
Of taş
Arkası müthiş
Beli çok ince çok itici
bencede itici