Güzellik & Bakım Sizce şevval şahin fizik nasil? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bence süper. Miss turkey güzeli zaten kendisi çok begeniyorum 🙏🏾 Sizce şevval şahin fizik nasil? Cevapla Güzellik Soruları Fizik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Güzel bence 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 499 cevap paylaştı. 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Fizik yok bence aşırı zayıf ve hiç güzel görünmüyor 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl zafiyet geçirmiş gibi güzel dğeil çekici de değil bence 1 0 Yorumla
SiyahınPeriliçesi Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Allah affetsin de midem bulandı bu ne awk çarpık teneke gibi. Yüz zaten sıradan 1 1 Yorumla Muratoprak +1 yıl Travesti mi arkadaş Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bizim türk kızları zayıf olunca neden fiziğim var sanıyor ben anlamıyorum 0 0 Yorumla
erkekmerkek71 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl direkt kemik üstüne deri atmışlar, arada hiç et yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl benim tarzım biraz daha minyon hafif kilolu ve çekici yerine daha tatlı tipler ama kendisi güzel tabi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yakınlastirinca fotoyu a... m... ı görünüyor bu mu moda bence çıplak olmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biraz balık etli olsaymis daha iyiymiş. O yüzden 3 hayirla ugurluyorum kendisini. 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bacakları biraz kalın olsa güzel olurdu 1 1 Yorumla senagşama +1 yıl Zayıf çok itici Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 338 cevap paylaştı. bacaklari zayif onun disinda güzel 1 0 Yorumla
tsubasa2607 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl YAni yüzünü görmezsek daşşş mübarek :) 0 0 Yorumla
Bad2645 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Benim zevkime göre aşırı zayıf 0 1 Yorumla Ecehan12 +1 yıl bunu nasıl diyebiliyorsun Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç güzel değil 0 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yorum yapardım ama denize atılmak istemiyorum :D 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşırı zayıf acil kilo almali 0 0 Yorumla
eraaybeyiniz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Sana kalkar buna kalkmaz lan bu ne hahahaha 0 0 Yorumla
Abzaham Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl kusucam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanliz miss turkey 2018 1. güzeli kendisi? Yorumla Abzaham +1 yıl Sevgilim bundan daha güzel Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 494 cevap paylaştı. abi cok iticiiii 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çöp. 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok zayıf kötü bence 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 783 cevap paylaştı. İncecik harika 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Güzel bence
Fizik yok bence aşırı zayıf ve hiç güzel görünmüyor
zafiyet geçirmiş gibi güzel dğeil çekici de değil bence
Allah affetsin de midem bulandı bu ne awk çarpık teneke gibi. Yüz zaten sıradan
Travesti mi arkadaş
Bizim türk kızları zayıf olunca neden fiziğim var sanıyor ben anlamıyorum
direkt kemik üstüne deri atmışlar, arada hiç et yok
benim tarzım biraz daha minyon hafif kilolu ve çekici yerine daha tatlı tipler ama kendisi güzel tabi
Yakınlastirinca fotoyu a... m... ı görünüyor bu mu moda bence çıplak olmalı
Biraz balık etli olsaymis daha iyiymiş. O yüzden 3 hayirla ugurluyorum kendisini.
Çokta güzel değilmiş
Sadece kemik görüyorum.
Bacakları biraz kalın olsa güzel olurdu
Zayıf çok itici
bacaklari zayif onun disinda güzel
YAni yüzünü görmezsek daşşş mübarek :)
Biraz zayıf gibi ya
Kusunda tüy bırakmış sanki öyle bir çizik var ortafa
Fizik neyse de kız güzel değil
Benim zevkime göre aşırı zayıf
bunu nasıl diyebiliyorsun
Hiç güzel değil
Yorum yapardım ama denize atılmak istemiyorum :D
Aşırı zayıf acil kilo almali
Aşırı zayıf, hiç hoş değil bence
Canlı tanıyorum çok fit
Sana kalkar buna kalkmaz lan bu ne hahahaha
Ortada bi fizik yok.
Fizik iyi de yüz sıkıntı
yürüyen kemik bunun neresi güzel
kusucam
Yanliz miss turkey 2018 1. güzeli kendisi?
Sevgilim bundan daha güzel
Safinaz
iyi değil
olay
mide bulandirici..
abi cok iticiiii
Fazla zayıf..
Çöp.
iskelet gibi
Çok zayıf kötü bence
İncecik harika
Kuru gôtlü