Jennifer Lopez dün 52 yaşına girdi, Ama fiziği hala 20'sin de gibi. Sizce neye borçlu? Tamam yemiyordur, spor yapıyordur ama abi bu kadın 52 yaşında 52! Az buz sarkmalar olamalı buruşma olmalı ama yok bence estetiğin de etkisi var. Bilmeyenler için vücuda da bir çok estetik yapılabiliyor
Bide aptal aptall ünlü kadınlarla sokaktakileri kıyaslama. Bu ünlü karılarr yağ aldırıyor vücuttan ameliyatla sonra mide küçültme ameliyatı oluyorlar para b*k o para bizde olsa bizde fıstık gibi oluruz 52, yaş gençse git 52 yaşında nineyle sevgili ol 🤣
@Uyumayankız25 Ne o lan sünepe, daha 20 yaşındayken 50 göründüğün için ağrına mı gitti ashdg. Kudursan da, ağlasan da, 50 yaşlı bir yaş değil, sen kendi bozuk genetiğine yan, böcek seni :D
Aynaya bak sanki çok yakışıklı da kadınları eleştiriyor 🤣🤣ben 26. Yaşındayim ama hala beni 17, 18 sananlar var küçük gösteriyorum ama sende yaşlı moruk kadın fantazisi sezdim
Yedikçe para aldıkça güçleniyor alt kasları güçlü kadın oluyır. Dna sı bile milyon erkek sprm sonucu erkek dna sına dönüşüyor kadının. Ama öyle Bi çöküyolar ki geçiçi bu reklam lar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
52 yaşlı bir yaş değil.
Bizim memleketin karıları 25 yaşında saldıkları için 50'lerinde ölüyorlar.
Bakımlı her kadın 60'ına kadar diriliğini korur..
Çok haklısın neler var neler bizim 25lerden daha fena duruyorlar
52 yaş baya yaşlı
Yaşlı değil yavrum, sana öyle geliyor..
52, yaş Bencede yaşlı hatta moruk
Bide aptal aptall ünlü kadınlarla sokaktakileri kıyaslama. Bu ünlü karılarr yağ aldırıyor vücuttan ameliyatla sonra mide küçültme ameliyatı oluyorlar para b*k o para bizde olsa bizde fıstık gibi oluruz 52, yaş gençse git 52 yaşında nineyle sevgili ol 🤣
@Uyumayankız25 Ne o lan sünepe, daha 20 yaşındayken 50 göründüğün için ağrına mı gitti ashdg. Kudursan da, ağlasan da, 50 yaşlı bir yaş değil, sen kendi bozuk genetiğine yan, böcek seni :D
52 yaş genç mi 🤣sen kudursan da 52 çok yaşlı menopozlar bile başlıyor o yaşta. Yaşlı teyze fantazin var galiba.
Aynaya bak sanki çok yakışıklı da kadınları eleştiriyor 🤣🤣ben 26. Yaşındayim ama hala beni 17, 18 sananlar var küçük gösteriyorum ama sende yaşlı moruk kadın fantazisi sezdim
Yedikçe para aldıkça güçleniyor alt kasları güçlü kadın oluyır. Dna sı bile milyon erkek sprm sonucu erkek dna sına dönüşüyor kadının. Ama öyle Bi çöküyolar ki geçiçi bu reklam lar
Sordum.. Az pişi , hiç ekmek , az patates salatası , hiç kıymalı kol böreği , löp löp tatlı hiç yok , varsa yok sunta gibi grisini yiyorum dedi bana
Sanırım yaptığı spor ve yediği içtiği ile alakalıdır
En önemlisi bence para. Diğerleri spor ve sağlıklı beslenme olabilir. Pek tanımıyorum ama ünlüler genellikle böyle.
52 yaşında vücut sarkmaz, yüz kırışır ona da botoks gerdirme falan yaptırmıştır
Sarkar
İyi beslenme spor birazda estetik.
Estetik yag yaktirma liposakşınn vb
Bebek plesentası enjekte ettiriyorlar vücutlarına
Latin olmasına borçlu bence.😍😍
Genler ve burç😂
Erken uyurmuş
Paraya , spora, saglikli beslenmeye
Bilmem ke
Spor, beslenme, estetik vs vs
Spora borçludur