Abi böyle bi memleket yok ya insanlar kavga edecek gibi konuşuyor bakışları saldıracak gibi kadını erkeği de yobazlar örneğin sen Ankaradan geldin diyelim seni yabancısın diye disliyorlar taksici gibi yedi ceddime kadar soru soruyorlar çalışıyorum selam vermeyen kadın bana nerde çalışıyorsun diye soru soruyor selam sabah ta yok
Bi an evvel şu denizi olan köyden kurtulmak istiyorum dua edin
Bi an evvel şu denizi olan köyden kurtulmak istiyorum dua edin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnşallah kurtulursun. Ordu da insan yok geri kalmış millet. Sıkılınca Samsun a gezmeye git bazan
Gitmeyi çok istiyorum hele mahalle mahalle değil köy resmen 7 Katlı iki bina var sabahın köründe yüksek sesle konuşanlar binanın önünde sırayla dizilirler dedikodu sabahtan akşama kadar ekmek yufka açıyorlar bazende ateş yakıp ev ici duman oluyor
Sanırım üniverste okuyorsun. Sabret biter geçer
Ailemle kalıyorum ah ah üniversite olsa keşke 😀😀
Coğrafya kaderdir 😂🤣🤣😂 Samsunlu birini bul evlen kurtul komşu
Bu ünyeliler kendi aralarında orduyu fatsayı dışlıyorlar bi unyeli Asla orduluyum demezmis diye kendilerini 82 plaka goruyorlarmis
Evet orduda o olay var. Tıpkı trabzon ile of gibi
Bu mahalle bizim fatsali olduğumuzu biliyor kimse De gelip bizimle sohbet diyalog kurmuyor ama kendi aralarinda sen şakrak hepsi fısır fısır dedikodumuzu ediyorlar
Geçmiş olsun
İnşallah çekip gideriz burdan dua ett
İnşallah
Yaa öyle mii bende sevmem öyle insanları biraz güler yüz tebessüm olmalı
Yok yok baktım bunlar böyle bakıyor benimde bakışlarım serttir bi bakıyorum kalıyorlar öyle 😀
Kardeşim Karadeniz başından sonuna kadar aynı. Samsun’da da aynı Sinop’ta da
Nefret ediyorum burdan hastaneye gittim adam ameliyathaneye kesimhane dedi doktor kesimhaneye gitti dedi şaka gibi cahill bagnazlar
Espri yapmıştır. Cahillik görmedim ama kültürsüzlük almış başını gidiyor
Vallahi espri yapmadı ciddi bi ses tonuyla söyledi 😀
Allah kurtarsın o zaman. Samsun daha iyiymiş değerini anlayayım bari
Amin inşallah iyice kıl oldum hepsine
Mecburi görev ne kadar
Ne mecburi görevi ailemle yaşıyorum. 😔😔😔
Ve unyeli değilim
Ne işin var orada 😅
Biz fatsadan taşındık babam buedan tuttu evi
Yerleşke olarak güzel ama insanı iyi değil. Mafya, uyuşturucu, kaçakçılık her şey var. Arkadaşım Ünye’de polis. Oda kaçmak için yol arıyor ama sürgün yeri gibi göndermiyorlar
İnsanı çok berbat bu mahallede yalnız kaldık biz biz fatsaliyiz diye bizi dişliyorlar
Kötü olmuş. Sen bir an önce bir yolunu bul ve kaç oradan. Perşembe bile daha iyidir
Kadın halı silkeledi çamaşır varken kadınla kavga ettik ne sebepse mahallede herkes bize karşı değişti konuşmuyorlar
Sizde ayıp etmişsiniz. Balkondan halı mı silkinir.
Biz degil bizim üstte oturan rahatsız kadın
Ama birazda adrenalinli güzel olur. Herkes iyi olsa sıkıcı olurdu