"Allah kullarına çok lütufkârdır, dilediğine rızık verir. Güçlü ve üstün olan da O’dur. Kim ahiret kazancını isterse onun bu kazancını arttırırız; kim dünya kazancını tercih ederse ona da bundan veririz; ama onun ahirette hiçbir nasibi olmaz." Şura suresi 19-2000 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılDünyada ne istersen alamazsin. O kadar zengin olupta böyle bir cümle kurması, ne denli görgüsüz olduğunu gösteriyor. Millet artık senden bıktı. Senin oyunlarından kurgularindan. Bir havai fişek gibi yukseldin ve artık patladin. Şimdi düşüş zamanı.. umarım sert düşersin..
13 Yorumla- 1 yıl
Düşünü istemek saçma. Hidayet dileseydiniz hani muslumnsiniz ya.
- 1 yıl
@Papatyaadası düşüşünü istememin sebebi, amcası olan millet vekili, Adnan hoca camiasının desteğiyle yani torpille birseyler başarmış biri. Evet Müslümanı ve suç örgütünün yardımıyla biyerlere gelmesinin doğru olmadığını ve hak ettiğini bulmasını istiyorum. Sonuçta bu adam hak ki olmadan biryerlere gelmiş. Torpille. Benim dinimde, haksızlık adaletsizlik karşısında susma yoktur. Bende bu konuda susmam. İlahi adalet elbet bir gün tecelli edecektir.
- 1 yıl
Allah'a kalmış. Artık beni ilgilendirmez
1 yılAllah herkese taşıyabileceği yükü verir. Herkesin potansiyeli farklıdır. Şahsen ne Acun Ilıcalı gibi biri olmak isterdim, ne de onun gibi bir eşim olsun isterdim. Ben tahammül edemezdim o kadar şeyi.
00 Yorumla
Bir anda gelen paranın bolluğu ve görgüsüzlüğü. Allah kimseyi şaşırtacak geldiği yeri unutacak tiplere de sokmasın. O ses Türkiye de acunun ne terbiyesiz sonradan görme olduğunu anladık zaten.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 1 yılBen alamıyorum maalesef zaten kimse alamaz her istediğini.. zaten buda boş yapıyor.. elon musk öyle bir lüksde değil acun kim.
20 Yorumla
1 yılDünya da ne isterse alabilir ama sadakatli bir eşi, mutlu bir yuvayı, eve gidince pişmiş o yemek kokusunu, masa başınca her akşam çocukları ve eşiyle yediği yemeği satın alamaz kendilerini olalıyorlar sadece ☺ bende çok zengin olmak isterdim bu durum güzel belki de ama aile hayatı çok önemli insan için..
57 Yorumla- 1 yıl
Bana sanki sen kendini biraz kandiriyorsun gibi geldi acikcasi
- 1 yıl
@BenderRodriguez Fakir edebiyatı yapmış wk
- 1 yıl
Ne alaka altında yazdım güzel olurdu diye..
- 1 yıl
Muah
- 1 yıl
Herkesin düşünce yapısı farklıdır saygı duymak lazım @Lord9223
- 1 yıl
Aile hayatı falan önemli değil insanin kendi kendine yetebilmesi önemli
Acun Ilıcalı ya Bu Zenginliği Allah Değil Yalakalık Yaptığı Siyasî Partiler Lütfetti Bir Gün de Allah a İftira Atmayın Deprem Oluyor Allah Çoçuk Evliliği Oluyor Allah Kuran Kurslarında Çocuk Tecavüzü Oluyor Allah Ekonomik Kriz den Şikayet Ediyorum Konu Yine Allah a gidiyor Ulan Ebû Cehil İşe Yezid Bile Sizin Kadar Kafir - Münafık - İslâm Düşmanı Değildi Lan
31 Yorumla
1 yılLise mezunu birisi önce lig tv ye oradan da show tv ye geçip, Acun firarda diye program yapacak ve zengin olacak. Bu kadar saf olmayın adam birileri tarafından fonlanıyor. Adnan Oktar, acun benim yanımda baya kaldı falan dedi zaten. Arkasında ki bilir hangi istihbarat var.
20 Yorumla
1 yılUfak bir dükkan e ticaret işi kurmak istiyorum para yok
Projelerim için uğraşıyorum para yok
Zenginler her istediğine sahip olmayı statü sanıyor
Asıl zenginlik ülken için gençlere yatırımcı olmak
Hasta çocuk ve insanlara umut olmak
Mazlumlara umut olmak
Ama yok şova gelince herkes konuşuyor19 Yorumla- 1 yıl
Ve artık silahlı savaşlar bitti
Para merkezli savaşlar var
Parası olan güçlüdür kural net bozuk düzende - 1 yıl
Umarım bulursunuz parayı. Calisip belki ilerde koyarsiniz ne kadar lazım.
- 1 yıl
Sahaf dükkanı için
500 000 tl
Bu sadece sahaf dükkanı olmayacak
Yurt içi gezi
Ve kktc, batum da gezilecek
Ve kitaplar ve tarih hakkında da ayrı youtube kanalı olacak
- 1 yıl
Ve digeri takı üretimi projesi
Eğer erzurumda ürettirir ordan toptan fiyatına alırsam
Ufak bir dükkan ve marka yeter diğeri çok maliyetli min 10 milyon tl
Vişne çürüğü mermerinden, oltu taşından takı üretimi olacak
Diğeri ise bıçak üretimi atolyesi ve markası ya da fabrika
- 1 yıl
Yazılım projeler
Endüstriyel kenevir alanında büyük projeler - 1 yıl
En büyük hayalim ise proje merkezi
Ve bir vakıf kurup
İnsanlara yardım etmek - 1 yıl
Ve enerji , tarım hayvancılık alanında projeler
- 1 yıl
Ortak nokta ise
Günlük çalışma saati 7 saat
Min Maaş 19 000 tl
Yıllık izin ve sendika hakları
Yani işçi hakları üst seviyede olacak
1 yılAllah da nasılsa hep te siyasi bağlantıları, cemaat tarikat bağlantıları, referansı olanları, torpil yapanlara nasip ediyor arkadaş ben anlamadım bu işi. Hiç hakkıyla bir yerlere gelmeye çalışanlara da nasip etmiyor. d
32 Yorumla- 1 yıl
İşte bunlar da bu şekilde çabalıyor 😄 Allah bir çok insana nasip ediyor ama herkes bunlar gibi göz önünde olarak para kazanmadığı için bilmiyoruz
- 1 yıl
İyi de Acun yıllardır bu işi yapıyor hakkını yemeyin
Gizli Üye(45 üstü)1 yılacıun zamanında şeytan rıdvan seni erduğanın yanına götürmeseydi şu an fetöden içerideydin gün olur devran döner bu ülkenin başına vatansever biri gelir o zaman bu kelimeleri söyleyebiliyor musun bakalım masumlar ihraç fetöcüler dışarıda at koştıruyor bir de ağızlarına allahı sakız ediyorlar
00 Yorumla- Magazin konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılAdamın başarısını siyasete bağlayan kıskançlara diyecek kelimem şudur! Çalışın sizin de olur! adam yıllardır medya da. Ufak ufak başladı televole programınu sunarak önce ilim ilim ilerdi. Bu yazdıklarınız sadece kıskançlık
11 Yorumla Her iki lafindan biri yalan olanlar zaten bir şekilde birseyler alabilecek duruma geliyor, hemde hiç çalışmadan, Acunda bunlardan biri…
Geçmişini anlatamiyorsan, gerisi hikaye
Biz ise At gibi çalışalim..00 YorumlaBu acun da başka işler varda işte neyse. Hükümet degisince foyası o zaman ortaya çıkar. Adam bir şey üretmemiş satmamış. Sadece kanal da oyun oynatmakla bu kadar zengin olunmaz. Az biraz akıllı olun.
12 Yorumla- 1 yıl
Adnan oktar gecmisi de var
1 yılHelal paradan bu kadar zenginlik olmaz. Kimler yardım etti allah bilir. Neden her kanalı olan bunun kadar kazanamadı. Neyse bi şekilde yaptı sonuçta ama mutlaka arkasında birileri olmuştur
10 Yorumla
1 yılEvet bende alıyorum
Mesela hava alıyorum
Ağaç gölgesi
Sigara içerken yaslanılacak bir duvar
Güneş alıyorum mesela
Yağmur alıyorum
Yıldızları alıyorum
Daha ne olsun dimi 😃00 YorumlaTemel ihtiyaçlarımı kendi lükslerimi alabiliyorum tabiki ancak "her" istediğimi alabilmem mümkün değil tabiki nadir insan yapabiliyor bunu zaten
00 YorumlaHayır alamıyorum :D Acun abinin başarısı akıllı çalışmasından geliyor. Fırsatları değerlendirmeyi bilmesinden geliyor. İnşallah biz de bir gün onun kadar akıllı olabiliriz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKusura bakmayın da bu adam boş durmadı sermayeyi ticarette iyi değerlendirdi ve kazandı. Hakkıdır. Ben evde yatarken adam çabalamış, o bu konuma gelmiycekte göbek büyüten bizler mi gelicez? Afiyet olsun.
10 Yorumla
1 yılAllah mı?
Yoksa siyasi ve tarikat bağlantıları ile güçlenen zenginliği mi? Her halta Allah'ı bağlıyorlar ya komik cidden!00 Yorumla
1 yılboyle bir imkanim yok ama benim de her gun sukrettigim cok sey var Rabbim bize de farki lutuflarda bulunuyor cok sukur
00 Yorumla
1 yılÇok şükür ki neyi istersem bir şekilde kendime çekiyorum ve alıyorum. Sıradaki hedefim Tesla hadi inşallah diyorum.
00 Yorumla
1 yılHer şeyi vermiş ama iman vermemiş ne fayda her istediğini alsan ne olur almasan ne.. öyle büyük isteklerim yok mütevazi bir hayatım olsun yeterli
00 Yorumla- Magazin konusunda 701 cevap paylaştı.
u 1 yılTanrı sana lütfetmedi. Sen ruhunu birilerine bağışladın. O bağlantılar olmasa zengin değildin Acun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende Dünya da ne istesem alamam, Allah'ta bana bunu lütuf etti ama yine de şükür ediyorum sağlığım yerin de, aç değilim açıkta değilim. Şikayetçi değilim aslında Dünyadan istediklerim maddiyat değil. Ama neyse
00 Yorumlaevsizlere ev alsın görelim sma hastası bir sürü çocuk var transfer parası ile binlerce çocuğu iyileşmesine yardımcı olarak hayır dualarını alır
00 Yorumla
1 yılŞu adamın su hareketleri beni benden alıyor. Dunyayi satın alsan n'olacak dayi, senin de sonun yerin iki metre yerin altı değil mi bu masalın sonunda?
02 Yorumla- 1 yıl
Ah be abim aynı kaderi paylaşıyoruz
- 1 yıl
O ne demek kral 😃
Büyük konuşmuş. Evett bir risk aldı ama kimse dünyadaki herşeyin sahibi olacak kadar zengin değildir.
00 Yorumla
1 yılHersey almak degil derdim tek sağlık alayım herseyim yaşamam icin gerekli şeylerim var çok şükür gerisi elbet olur
00 Yorumla
1 yılBen sürekli yiyecek icecek istym onu da alıyoruz şükür 🥴
13 Yorumla- 1 yıl
Allah çok versin ☺️
- 1 yıl
@Tadic32fireee amin herkese inşallah 😇
- 1 yıl
☺️☺️☺️
1 yılbir gün bende paranın amaç değil araç olduğu bir hayatı yaşamak için mücadele ediyorum.
00 Yorumla
1 yılBi richard mile saat alacak kadar olmasa da alabiliyorum ya
00 Yorumla
u 1 yılElimi neye uzattıysam aldım alamadığım bir şey olmadı bugüne kadar
00 Yorumla
1 yılAllah'ın adam kayırma olayı işte. Kusura bakma yukarıdaki ama sana çok kırgınım
01 Yorumla
1 yılBir tekne alacaz diye 20 yıldır çalışıyorum :))
00 Yorumla
1 yılParayla alınmayan şeyler var Allah seni parayla imtihan ediyor ve sen kaybediyorsun
00 YorumlaHayır ama onunda alamayacağı seyler vardır Elon Musk deil😅
00 Yorumla
1 yılAllah bana lütfetti... Bunun şuurunda olması değerli
00 Yorumla
1 yıl...
00 Yorumla
1 yılAllah bana öyle bisey lütfeste Onun rızasını kazanmak için yoksullara yardın ederim
00 YorumlaValla huzur olmayınca, her şeyi alabiliyor olmanın da bir tadı yok.
00 YorumlaAllah'ın lutfunu biraz da iyilik yapıp bizler için kullan Acun duy beni gör beni
00 Yorumla
1 yılpara vermesine gerek yok acuna ssikimi hediye ediyorum sabah akşam yesin
00 Yorumla
1 yılHayır alamıyoruz yukardakiler zenginleştikçe biz fakirleşiyoruz
00 Yorumla
1 yılAllaha şükür canım ne çekerse yiyebiliyorum bu da bana yeter fazlasında gözüm yok
00 YorumlaHer şeyi alabiliyorken şu Erzurum spora da bi el atsa çok iyi olcak
00 Yorumla
1 yılBende aynı şartlardayım
Hiçbir şey istemiyorum sıfır sıkıntı00 Yorumla
1 yılAcun ile tek ortak noktamız ikimiz de yaşayan bir dinazor alamıyoruz
00 YorumlaDüzgün bir hayatı da olmalı alabilir ama mutluluk bazen parayla olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoşa sallamış. Hadi twetter, instagram, youtube gibi platformları satın alsın da görelim. Zamanında Adnan'la takıldı ve parayı ordan vurdu, diyorlar 😀
016 Yorumla- 1 yıl
Aziz başkan konuşsa acaba daha neleri çıkacak
Cevap sahibi1 yılTanju'da bir şeyler biliyor ama tam konuşmuyor
- 1 yıl
Aziz başkan silah işinde diye turkiye siyasetinin de arka pencerisini biliyo muhtemelen. O adamın sakladığı sırları bilmek isterdim. O diyene kadar acunla ilgili meseleler hiç gündeme gelmemişti. Biz saftirik turkolarda sunuculukla vs oldu sanıyorduk
Cevap sahibi1 yılZamanında yaptığı "Var mısın, yok musun?" adlı program bile ilk başta tutmamıştı. Show tv, bir yerlerden çekindiği için Acun'un işine son veremedi. Mehmet Ali Erbil, Tanju, Ümit Özat hepsi biliyor ve arada bir şeyler ima ediyorlar, sonra da geri çekiliyorlar.
- 1 yıl
Tanju ozcan mi Tanju dediğin? Adam belediyede yaptıkları yüzünden çoğu kişiye karşısına almış daha fazlasını alamaz. Ozdagda da o siyasi güç yok. Mehmet ali de birkaç çıtıra davayı hemen satar fkdjdjjd
Cevap sahibi1 yılEski futbolcu Tanju Çolak.
Cevap sahibi1 yılÜmiz Özdağ değil, Ümit Özat. O da eski futbolcu
- 1 yıl
Erdem Atay'ın programında daha detaylı anlatıyorlardı. Ağabeyi yıllardır Adnan Oktar için çalışıp organizatörlüğünü be propagandasını yapmış şehir şehir. 2. eşi ile evliliği katalogtanmış.
Cevap sahibi1 yıl@DedektifMinnie doğrudur
- 1 yıl
Haa onları mi diyorsun? Futbol camiasi siyasilerden daha fazlasını biliyo he 🤣🤣🤣 fetocu şükür neleri biliyodur acaba dkdjjdjdjsm
Cevap sahibi1 yılFutbol'da kara para, mafya, şantaj, tehdit, fetö, siyaset ve her bokk döndüğü için bilirler 😀 bak Seçil Erzan vardı futbolcuları dolandıran, fonun adı "Fatih Terim" fonu olarak geçince, Fatih Terim gündemden kaçmak için hemen Yunanistan ligine kaçmıştı 😀
- 1 yıl
Fatih Terim Yunanistan'a Acun'un bağlantıları sayesinde gidebilmiş. Öyle büyük bir ağ.
Cevap sahibi1 yılSen gerçekten dedektifsin 😀
- 1 yıl
Veryansın da Erdem Atay'ın programlarını izliyorum, oradan biliyorum 😹.
Cevap sahibi1 yılO programı ben de takip edeceğim 😀
Sağ ol 😊- 1 yıl
Rica ederim 😸.
Gizli Üye(30-35)1 yıl10 yaşında dünyada ne istesem başarırım diyordum başardım
20 yaşında ne istese alırım diyordum alabilirim
az kaldı hiç bir istemiyorum her şey sizin olsun diyeceğim 😄
00 Yorumla
1 yılBu çok korkunç bir şey Allah’ın bana böyle bir şey lütfetmesini istemezdim
00 Yorumla
1 yılAllah zenginliği dilediğine verir ilimi ise isteyen herkese verir.
00 Yorumla
1 yılParası olan dünyayı satın alıyor alamayan zor yaşıyor
00 Yorumla
1 yılNerdeeee markete girince neyi kıssak diye düşünüyoruz
00 YorumlaMasonlarla bu duruma gelmiş yarın seninde pisliğin çıkar
00 YorumlaTelefonum bozuk henüz alamadım mesela önceliğim bu değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen her yerde istedigim lukse sahip olabilirim. Her istedigim evi arabayi kiyafeti teknolojik urunu alabilirim ve keyfini surebilirim.
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAlirim
Gizli Üye(18-24)1 yılHmmm o zaman Elon Musk'ın servetini satın alsın.
200 milyar dolardan fazla serveti var.14 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl350 milyar diyorlar ona
Cevap sahibi1 yılDemek ki söylentiler o yönde
Show TV nin çok hakkını yedi bu adam. Bu günlere Show TV sayesinde geldi
00 Yorumla
1 yılKanuni Sultan Süleymanla bir görüşme ayarlamak lazım 🙂
00 Yorumla- Magazin konusunda 932 cevap paylaştı.
1 yılMaalesef hayır 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSağlık satın alsinda görelim 🤣🤣genclik satın alsinda görelim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEv araba istiyorum kendime ait alamıyorum maalesef
00 Yorumla- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler