Bu dünyada neyi çok istersen, o senin imtihanındır.
( Hz. Mevlana )
bu sözü açıklarmısınız üyücanlar ?
( Hz. Mevlana )
bu sözü açıklarmısınız üyücanlar ?
Ship olmayı çok istediğin bir şey için verdiğin savaşta karşına sürekli engeller çıkar ve sen bununla savaşmak durumunda kalırsın. Bu savaş dönemi senin sınavındır. Ya azmedip kazanır muzaffer olursun ya da dayanamaz pes eder mağlup olursun.
pes edecek biri değilim imtihanımla gurur duyuyorum ben ...
bugatti veyron ve perihan savaş'ı istiyom istediğim sorudan başlayabilir miyim mevlana ? yoksa ne olursam olayım sana mı geleyim ?
nerde n başlasan başla acıklayıcı bir söz ver sadece
bir hedefin olduğunda çalışmadan elde edemezsin diyor işte :) ben birşey istediğimde zor zahmet oluyor mesela çaba sarfettikten sonra
tm da anladım seni gizli kardeşim ama ben çok cabalıyorum kardeşim ama hep imtiha ediliyorum aynı sevdiğim kişi ile keşke herşey olsada imtihan sevdiğim kişi olmasa :( :(
isyan etmemelisin bence eğer çok istediğin bişey olmuyorsa ya senin için hayırlı değildir ya da daha iyisi olacaktır bu kadar cok cekiyosan öbür dünyada mutlaka görürsün rahatlığını...canını sıkma ne istiyorsan hayırlısıyla iste
Hic bir zamn isyan etmedim hep allah im sen buyuksun senden gelecek herseye kabulum dedim
ne olacaksa hayırlısı olsun :)
Örneğin paraya çok düşkün olursun ALLAH seni yoksullukla imtihan eder
allah ım bizi ne sevdiğimiz kişi ile imtihan etme
amin
Cevap
1Cevap
Doğru demiş.Açıklanacak neyi varki söz zaten açık yeterince..
soru açık bende gayet iyi biliyorum efendi dedim biraz örneklerle acabilirmisniz diye sordum biraz ...
Bir şeyi çok istediğinde devamlı karşına bir sorun çıkar senin burada verdiğin mücadeleyle senin o istediğin şeyi hakedip haketmediğini sınar Allah..Örnek bir ton şey yani.
bak ne güzel dedin teşekkürr ediyorum kardeşim eyvalalh gelek spas :)
Gelek spas:)
Nerelisin ?
kürdistanliyım kuzey ırak gelek spas kürtçe de teşkkür ederima anlamına geliyor ofcors :) :)
Gelek spasın ne anlama geldiğini biliyorum :)
gereksiz açıklama için ben de gelek spas diyorum sana:D
şew baş kardeşim birde gereksiz bir acıklama değil zor spas yinede :)
İyi bakalım öyle olsunn ,ewar baş.
eyvalal bıremnin evarbaş
Bence çok negatif düşünüyoruz, bazen imtihanlar güzeldir ve sınavı geçebilirsiniz, kendinize güvenin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar