Bir gün bir avukat kadın görmüstüm çok havaliydi sonra onu avm de gördüm alışveriş yapıyordu. Keşke ben de onun gibi olabilsem dedim. Sonra hayat rüzgarı beni aldı götürdü ve ben Avukat oldum hiç aklımın ucunda yoktu eskiden.
Sonra ergenlikte bir gün arkadaşlarla bir yerde oturup kola çekirdek yerken dev bir kruvaziyer gemisi gördük. Arkadaşlar hayranlikla baktı imkansiz bir hayal gibi konuştular, ben de "Ne var ben buna binerim hiç de zor değil ki" dedim ve 5 yil sonra o gemide seyehat ettim.
Bir gün ablam ev satın aldı, ünlü bir caddenin arka sokağinda. Ben de dedim ki ; "Yahu ev dediğin ana caddede olmalı tüm dükkanlar ayağinin altinda olmali, hatta alt katta kuaför yan tarafta spor salonu olmalı...". Ne oldu biliyor musunuz birkaç sene sonra ben o ana caddede ev satin aldim hem de altinda kuaför var çok yakininda spor salonu var.
Ben bahçe bitki işleriyle uğraşmayı çok severim terasımda adeta botanik bahçesi yetiştiriyorum. Keşke bahçeli bir evim olsa diye düşünmüştüm. Bir gün beni zengin bir adamla evlilik niyetli tanıştirmak istediler. Adam zengin ama dul çocuklu falan. Ben de güldüm , bana havuzlu bir villa alacaksa düşünebilirim demiştim. Gerinin biri gidip bu lafı yetiştirmiş. Adam bunu duymuş ve beni paragöz ilan etmiş rencide edici birkac söz söylemiş. O kimmiş de ben ona villa alacakmişim demiş. Sonra ne mi oldu? Bizim 50 yıldır süren, dedemden kalan tarlalarin davası bitti miras hakkımı aldım ve denk geldi ihale ile imarlı bir arsa satın aldım. Üstelik şehrin çok iyi bir bölgesinde. Şimdi havuzlu villa yaptiriyorum. Şaka gibi ama gerçek. Dostlarim "kimseye söyleme" diyor
Beni eski sevgilim kavga sırasında rencide etmişti. Aynı yaştayız ama yaşımı yüzüme vurdu ve kendisinin daha genç kizlarla olabileceğini ama benim artık çok alternatifim olmayacağini ima etti. Benim artik genç kiz olmadığimi falan söyledi. Halbuki gayet fıstık gibiyim. Ondan ayrildim ama çok üzülmüştüm. Kendi de keldi çok yakışıklı değildi, evlenmiş boşanmıştı, çok statülu değildi, çok zengin de değildi ama özgüveni yüksekti. Ayrildik , hiç peşimden de koşmadı sadece bir iki kez mesaj atti sadece ismimi yazmiş , özür falan yok. Bir gün çiçekçinin önünden geçtim ve düşündüm bana hiç çiçek de almamıştı. Keşke çiçek alan bir sevgilim olsa diye düşündüm. Kendimi çok mahrum hissettim.
Aradan 3 ay geçti. Şimdi ben ondan çok daha yakışıklı , hiç evlenmemiş, gayet varlıklı ve benden 3 yaş küçük biriyle beraberim. Evlilik düşünüyoruz ve bana bol bol çiçek gönderiyor.
Bence ağzımızdan çıkan , zihnimizden geçenler, bazen dua hükmüne geçiyor. Içten istemek gibi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer