Magazin Hangisi daha yakışıklı: Mabel Matiz mi, Norm Ender mi? alicamhakkimi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bence mabel matiz Hangisi daha yakışıklı: Mabel Matiz mi, Norm Ender mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
caNözüMm Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% 1 yıl İkisi de yakışıklı değiller bence, ama illa birini sececeksek bu Mabel olurdu. Adamın bir tarzı, karizması var. norm da bişey göremiyorum ben. 1 3 Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Abla bi kac kisiye sordum ciddiye almadılar Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Abla çirkin olmanın iyi bir yönü varmıdır sence? Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Çirkinlige nasıl alışılır Yorumla
_malesefeylul Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Mabel yakışıklı değil zaten tatlı ve sempatik Norm Ender daha yakışıklı kalır onun yanında 1 7 Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Mabel 10/10 yq Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Abla bi kac kisiye sordum ciddiye almadılar Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Abla çirkin olmanın iyi bir yönü varmıdır sence? Yorumla _malesefeylul 1 yıl Vardır illa ki beklentin olmaz heralde Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Peki cirkinlik nasil kabul edilir Yorumla _malesefeylul 1 yıl Sürekli aynada kendine bakarak alışırsın bir süreden sonra bu benim diye kabullenirsin Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Yani kafaya hiç takmamak icin ne yapmalı Yorumla
satyagrahaa Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl İkisi de çirkin. Ne biçim tip bunlar böyle. Yüzlerine bakmam dönüp 0 2 Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Onlar senin yüzüne bile tükürmez egoist Yorumla satyagrahaa 1 yıl Asıl onlar egoist. Benim begendigim cok da erkek var. Soruda yakisiklilik sorulmus ben de cevap verdim. Pek çok kız bunları beğenmez Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl ikisi de kendi adıma yakışıklı statüsünde değiller 0 7 Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Senin hesabına göre erkekler insan değil abla alicamhakkimi 1 yıl İkiside mankenlik ajansıyla görüşüyor alicamhakkimi 1 yıl Senin dediğine bak Illecebrous 1 yıl sen de avulatlarısın herhlade... elalemin heriflerine yakışıklı demedim diye bu kadar savunmaya geçme alicamhakkimi 1 yıl O zaman her soruya cevap verme Illecebrous 1 yıl sen de bu kadar üerine alınma... alicamhakkimi 1 yıl Anlamadım
weblebi34 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Erkek olan yakışıklıdır. Burada norm diyebiliriz. Lisedeyken dinlerdik de şarkılarını 😊 0 0 Yorumla
Pistol2 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 78% 1 yıl Diğeri güzel kardeşim zaten. o yüzden norm. 0 3 Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Abi çirkin olmanın iyi bir yönü varmıdır sence? Yorumla Pistol2 1 yıl kardeşim KS sansürlemiş, güzel yazmadım İ B N E yazdım. Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Cirkinlik nasıl kabullenilir Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl bunlar kim a.. q bunları kim dinliyor 0 1 Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Şakamısın Yorumla
aslıı23456 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Norm Ender 1 45 Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Abla çirkin olmanın iyi bir yönü varmıdır sence? Yorumla aslıı23456 1 yıl Bence çirkin insan yoktur. İnsanın bakış açısı vardır. Mesela kıvanç tatlıtuğ çoğunluğa yakışıklı geliyor ama beğenmiyorum diyen insanlar da vardır Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Abla öyle. bi insan yok Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Ayrıca cirkin insan vardır Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Çirkinlik nasıl. kabullenilir? Yorumla aslıı23456 1 yıl Kendini çirkin mi hissediyorsun? Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Hissetmiyorum. öyleyim. zaten Yorumla aslıı23456 1 yıl Yok be deme öyle günah Yorumla aslıı23456 1 yıl Fotodaki sensen değilsin Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Abla soruya cevap ver ya Yorumla aslıı23456 1 yıl Valla bir fikrim yok Yorumla aslıı23456 1 yıl Kime Yorumla aslıı23456 1 yıl Oha nerden çıktı bu soru. Yaşadım deme Yorumla aslıı23456 1 yıl Daha derken? Yaşamak mı istiyon Yorumla aslıı23456 1 yıl Bir fikrim yok. Bu soruyu genel soru olarak sorabilirsin Yorumla aslıı23456 1 yıl Kim yapabilir neden yapabilir anlamadım Yorumla aslıı23456 1 yıl Dalgasına söylemişlerdir sinirden. O kadarını yapmazlar. Ama izninle bi gülücem baya hayal güçleri kuvvetli mdkdkdmdkdkdkd Yorumla aslıı23456 1 yıl Ne de olsa canından kanından insanlar saçmalama ya ndndjdjd ayrıca bu suç teşkil eden bir şey Yorumla aslıı23456 1 yıl Yok yapmazlar Yorumla aslıı23456 1 yıl Ne biliyim Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Abla bunu kabullenmenin bi yolu yok mu Yorumla aslıı23456 1 yıl Sapık falan mı acaba ksksksks bide ciddi ciddi cevap veriyorum şaka maka üzüldüm de haline kxjxjzjsxkx Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Noldu Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Kim lan Yorumla nsnsnejejejej 1 yıl @bentekimmm bu kişi için dedim Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Nolmus ki Yorumla nsnsnejejejej 1 yıl Yaşı küçük sanırım 9 ya da 10 gibi Yorumla nsnsnejejejej 1 yıl @alicam valla knk habire sitede 10 kadın beni bağlayabilirmi dio 😂 Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Niye öyle diyor ki Yorumla nsnsnejejejej 1 yıl 😂annesi onu korkutmuş sanırım yorumlari oku anlarsin Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Habire soruyor diyosun Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Hic denk gelmedim Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Ne diye korkutmuşki Yorumla nsnsnejejejej 1 yıl Ne bilim mk sende Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Sen niye küfür ediyon gardas Yorumla nsnsnejejejej 1 yıl Küfür etmedim Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Etmedin demi mk Yorumla alicamhakkimi 1 yıl İlk. defa boyle. bi soru duydum Yorumla nsnsnejejejej 1 yıl Çok ayıp insan hiç küfür edermi ayrıca MK (manyak ) demk Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Yukarıdaki ablaya sordum sana da soruyorum cirkinlik nasil kabullenilir sadece soruyla alakalı cevap ver Yorumla nsnsnejejejej 1 yıl Knk boş ver amann git çalış çok işsiz kalmışsin o yüzden böyle saçma şeyleri kafaya takiyon Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Bak bunu hakaret olarak algılıyorum günde 3 saatlik uykuyla yaşıyom biraz empati ya insanlığa dair hiçbir duygu yok mu sende Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Kimin nerde ne yaptığını bilyonmu Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Ayaklarımın altı yarık ayakta durmaktan Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Bide ozellikle belirttim alakasız cevap verme diye Yorumla
lbimavi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl hiçbiri 0 7 Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Abla Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Cirkin bi insan nasıl mutlu olur Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Lütfen ciddi cevap ver Yorumla lbimavi 1 yıl bir baltaya sap olarak. Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Ulan biraz insan ol be biliyom senin için biraz zor ama empati kur hakaret ediyon utanmadan Yorumla lbimavi 1 yıl ergenken ben de her doğru sözü saldırı sanırdım. mutluluk başarmaktan geçer. Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Hakaret zaten dogru söz degil Yorumla
Mira180596 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İkiside değil 0 7 Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Abla Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Çirkin olmanın iyi bir yönü varmıdır sence? Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Üzülmekte haklımıyım? Yorumla alicamhakkimi 1 yıl O ikisi bile yakışıklı değilse kendimi düşünemiyorum Yorumla Mira180596 1 yıl Çirkin değilsinki üzülmene gerek yok Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Abla yakışıklıda değilim ama Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Hem iyi niyetinden böyle diyorsun Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Norm Ender 0 1 Yorumla alicamhakkimi 1 yıl 10 üzerinden kaç?
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hicbiri 0 9 Yorumla alicamhakkimi 1 yıl Manken gibi ikiside neyi beğenmiyon Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Aynen manken Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Sorr Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yavvv niye bana hep aynı soruyu soruyorsunuz Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Neden hepiniz aynı soruyu soruyorsunuz Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ne bileyim herhalde içirir bilmem Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ben o kadar kuvvetli biri değilim Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Erkek boğa gibiyse bilmem Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl İciriler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İkisi de yakışıklı değiller bence, ama illa birini sececeksek bu Mabel olurdu. Adamın bir tarzı, karizması var. norm da bişey göremiyorum ben.
Abla bi kac kisiye sordum ciddiye almadılar
Abla çirkin olmanın iyi bir yönü varmıdır sence?
Çirkinlige nasıl alışılır
Mabel yakışıklı değil zaten tatlı ve sempatik Norm Ender daha yakışıklı kalır onun yanında
Mabel 10/10 yq
Abla bi kac kisiye sordum ciddiye almadılar
Vardır illa ki beklentin olmaz heralde
Peki cirkinlik nasil kabul edilir
Sürekli aynada kendine bakarak alışırsın bir süreden sonra bu benim diye kabullenirsin
Yani kafaya hiç takmamak icin ne yapmalı
İkisi de çirkin. Ne biçim tip bunlar böyle. Yüzlerine bakmam dönüp
Onlar senin yüzüne bile tükürmez egoist
Asıl onlar egoist. Benim begendigim cok da erkek var. Soruda yakisiklilik sorulmus ben de cevap verdim. Pek çok kız bunları beğenmez
ikisi de kendi adıma yakışıklı statüsünde değiller
Senin hesabına göre erkekler insan değil abla
İkiside mankenlik ajansıyla görüşüyor
Senin dediğine bak
sen de avulatlarısın herhlade... elalemin heriflerine yakışıklı demedim diye bu kadar savunmaya geçme
O zaman her soruya cevap verme
sen de bu kadar üerine alınma...
Anlamadım
Erkek olan yakışıklıdır. Burada norm diyebiliriz. Lisedeyken dinlerdik de şarkılarını 😊
Diğeri güzel kardeşim zaten. o yüzden norm.
Abi çirkin olmanın iyi bir yönü varmıdır sence?
kardeşim KS sansürlemiş, güzel yazmadım İ B N E yazdım.
Cirkinlik nasıl kabullenilir
Norm ender
İkisi de değil
bunlar kim a.. q bunları kim dinliyor
Şakamısın
Norm ender
Teyfik Goksü öhm öhm
Mabel>
Norm Ender
Bence çirkin insan yoktur. İnsanın bakış açısı vardır. Mesela kıvanç tatlıtuğ çoğunluğa yakışıklı geliyor ama beğenmiyorum diyen insanlar da vardır
Abla öyle. bi insan yok
Ayrıca cirkin insan vardır
Çirkinlik nasıl. kabullenilir?
Kendini çirkin mi hissediyorsun?
Hissetmiyorum. öyleyim. zaten
Yok be deme öyle günah
Fotodaki sensen değilsin
Abla soruya cevap ver ya
Valla bir fikrim yok
Kime
Oha nerden çıktı bu soru. Yaşadım deme
Daha derken? Yaşamak mı istiyon
Bir fikrim yok. Bu soruyu genel soru olarak sorabilirsin
Kim yapabilir neden yapabilir anlamadım
Dalgasına söylemişlerdir sinirden. O kadarını yapmazlar. Ama izninle bi gülücem baya hayal güçleri kuvvetli mdkdkdmdkdkdkd
Ne de olsa canından kanından insanlar saçmalama ya ndndjdjd ayrıca bu suç teşkil eden bir şey
Yok yapmazlar
Ne biliyim
Abla bunu kabullenmenin bi yolu yok mu
Sapık falan mı acaba ksksksks bide ciddi ciddi cevap veriyorum şaka maka üzüldüm de haline kxjxjzjsxkx
Noldu
Kim lan
@bentekimmm bu kişi için dedim
Nolmus ki
Yaşı küçük sanırım 9 ya da 10 gibi
@alicam valla knk habire sitede 10 kadın beni bağlayabilirmi dio 😂
Niye öyle diyor ki
😂annesi onu korkutmuş sanırım yorumlari oku anlarsin
Habire soruyor diyosun
Hic denk gelmedim
Ne diye korkutmuşki
Ne bilim mk sende
Sen niye küfür ediyon gardas
Küfür etmedim
Etmedin demi mk
İlk. defa boyle. bi soru duydum
Çok ayıp insan hiç küfür edermi ayrıca MK (manyak ) demk
Yukarıdaki ablaya sordum sana da soruyorum cirkinlik nasil kabullenilir sadece soruyla alakalı cevap ver
Knk boş ver amann git çalış çok işsiz kalmışsin o yüzden böyle saçma şeyleri kafaya takiyon
Bak bunu hakaret olarak algılıyorum günde 3 saatlik uykuyla yaşıyom biraz empati ya insanlığa dair hiçbir duygu yok mu sende
Kimin nerde ne yaptığını bilyonmu
Ayaklarımın altı yarık ayakta durmaktan
Bide ozellikle belirttim alakasız cevap verme diye
hiçbiri
Abla
Cirkin bi insan nasıl mutlu olur
Lütfen ciddi cevap ver
bir baltaya sap olarak.
Ulan biraz insan ol be biliyom senin için biraz zor ama empati kur hakaret ediyon utanmadan
ergenken ben de her doğru sözü saldırı sanırdım. mutluluk başarmaktan geçer.
Hakaret zaten dogru söz degil
İkiside değil
Abla
Çirkin olmanın iyi bir yönü varmıdır sence?
Üzülmekte haklımıyım?
O ikisi bile yakışıklı değilse kendimi düşünemiyorum
Çirkin değilsinki üzülmene gerek yok
Abla yakışıklıda değilim ama
Hem iyi niyetinden böyle diyorsun
Norm Ender
10 üzerinden kaç?
Hicbiri
Manken gibi ikiside neyi beğenmiyon
Aynen manken
Sorr
Yavvv niye bana hep aynı soruyu soruyorsunuz