Magazin Burak özçivit mi Michelle more mi hangisi daha yakışıklı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İkiside yakışıklı ama Burak özçivit kadar yakışıklı yok bu dünyada ya Burak özçivit mi Michelle more mi hangisi daha yakışıklı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u fangoria Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Magazin konusunda 881 cevap paylaştı. saç sakal ikisine de yakışmamış bence o sebeple yorum yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Burak Özçivit at hırsızından hallice. Kendini o soktu bu tipe, önceden iyiydi. İkinci abi o yüzden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence şimdi ki daha iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevk Yorumla
öldümgalibaa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Michelle aşkımı kimseye değişmem 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Oda iyi ama Burak özçivit daha yakışıklı değil mi? Yorumla
Seveceksin_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çokta begenmedim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Senden yakışıklılar Yorumla Seveceksin_ +1 yıl Benle kıyaslamadim Yorumla Soran +1 yıl Tamam da beğenmedin diyorsun Nesini beğenmedin Yorumla Seveceksin_ +1 yıl Yakışıklı sayılmazlar yüzleri düzgün Yorumla Soran +1 yıl Saçmalama Burak özçivit dünyanın en yakışıklı insanı bence Yorumla Seveceksin_ +1 yıl Dünya ya tekrar bak Yorumla
ChooChoo_ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Hiçbiri 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Birini seç Yorumla
Darkness28 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 53% +1 yıl Soru mu bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Özçivit daha iyi dimi Yorumla Darkness28 +1 yıl Morrone tabiki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mario Casas bebegim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O yakışıklı değil Burak özçivit bin basar Yorumla
hxbjdhfhdjfjx Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl ikisi de sıradan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nesi sıradan taş gibiler Yorumla hxbjdhfhdjfjx +1 yıl ben daha yakışıklıyım bunlardan burağın sakal ne öyle Yorumla Soran +1 yıl Ne varmış düzgün sakalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
saç sakal ikisine de yakışmamış bence o sebeple yorum yok
Burak Özçivit at hırsızından hallice. Kendini o soktu bu tipe, önceden iyiydi. İkinci abi o yüzden
Bence şimdi ki daha iyi
Zevk
Michelle aşkımı kimseye değişmem
Oda iyi ama Burak özçivit daha yakışıklı değil mi?
Çokta begenmedim
Senden yakışıklılar
Benle kıyaslamadim
Tamam da beğenmedin diyorsun Nesini beğenmedin
Yakışıklı sayılmazlar yüzleri düzgün
Saçmalama Burak özçivit dünyanın en yakışıklı insanı bence
Dünya ya tekrar bak
Hiçbiri
Birini seç
Soru mu bu
Özçivit daha iyi dimi
Morrone tabiki