Güzellik & Bakım Oğuz Boyu kızlarından hangisi daha çekicidir? dkmsksmslsms Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Tüm Türk kızları güzeldir..💖 Türkiye 🇹🇷 Azerbaycan 🇦🇿 Türkmenistan 🇹🇲 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oğuz Boyu kızlarından hangisi daha çekicidir? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Irka göre güzellik seçmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oguz boyu 24 boydur. Ama oguz boyundan olmayan , kardeş cocuklarindan olan kipcak, kuman Turkleri vardir. Bence onlar. Hic bozulmamış ender Turklerdendiler. 1 0 Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Azeriler tabi ki 0 1 Yorumla dkmsksmslsms +1 yıl Zevk meselesi Yorumla
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl genel olarak Türk kızları güzel 0 1 Yorumla dkmsksmslsms +1 yıl Türk olduğum için demiyorum ama bana türk kızları çekici geliyorlar 💖 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl daha çok tatarlar hoşuma gidiyor 0 2 Yorumla dkmsksmslsms +1 yıl Hepsi güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hepsi çok güzel evett ama o tatarlar daha bı hoşuma gidiyor Yorumla
Raad_Hatunn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Hepsi hepsi 0 1 Yorumla dkmsksmslsms +1 yıl 😍😍 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Azeriler 0 5 Yorumla dkmsksmslsms +1 yıl Azeri iran da yaşayan küçük bir topluluğa verilen ad ve Türk değiller. Yorumla khaixx +1 yıl Ben Azerbaycanlılar diye biliyordum Yorumla khaixx +1 yıl Azerbaycan o zaman😄😬 Yorumla dkmsksmslsms +1 yıl Azerbaycan Türkü olabilir 💖💖 Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Hiç biri, de güzel değil sevgili olarak seçecek olsam hiç birini seçmem Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Türkiye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl tüm türk kızları güzeldir ama %85'i bakımsızdır 0 4 Yorumla dkmsksmslsms +1 yıl Paramız yok paramız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen iste yeter Yorumla dkmsksmslsms +1 yıl Yooo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mesaj kutuna baksana Yorumla
Deligonul_99 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Hiç birisi 0 10 Yorumla dkmsksmslsms +1 yıl Ne zaman gidersin Yorumla Deligonul_99 +1 yıl Nereye? Yorumla dkmsksmslsms +1 yıl Göz muayenesine Yorumla Deligonul_99 +1 yıl Ne alaka 😅 Yorumla dkmsksmslsms +1 yıl Çookk Yorumla Deligonul_99 +1 yıl Sen bunlardan güzelsin Yorumla dkmsksmslsms +1 yıl Laöslsmsls eyvallah Yorumla Deligonul_99 +1 yıl Erkek misin la Yorumla dkmsksmslsms +1 yıl Dişiyim Yorumla Deligonul_99 +1 yıl He bu güzel bak :)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Irka göre güzellik seçmiyorum
Oguz boyu 24 boydur. Ama oguz boyundan olmayan , kardeş cocuklarindan olan kipcak, kuman Turkleri vardir. Bence onlar. Hic bozulmamış ender Turklerdendiler.
Azeriler tabi ki
Zevk meselesi
genel olarak Türk kızları güzel
Türk olduğum için demiyorum ama bana türk kızları çekici geliyorlar 💖
çekik gözlü kızlar hayata 1-0 önden başlar
Kırgızlar falan
daha çok tatarlar hoşuma gidiyor
Hepsi güzel
hepsi çok güzel evett ama o tatarlar daha bı hoşuma gidiyor
Hepsi hepsi
😍😍
Azeriler
Azeri iran da yaşayan küçük bir topluluğa verilen ad ve Türk değiller.
Ben Azerbaycanlılar diye biliyordum
Azerbaycan o zaman😄😬
Azerbaycan Türkü olabilir 💖💖
Hiç biri, de güzel değil sevgili olarak seçecek olsam hiç birini seçmem
Türkiye
Türkiye
Eşit
Evetttt
tüm türk kızları güzeldir ama %85'i bakımsızdır
Paramız yok paramız
sen iste yeter
Yooo