En sevdiğim yarışma programı. Kaç gündür MasterChef ne zaman başlıyor diye merak ediyordum. 14 Haziran'da aynı jüri üyeleriyle başlıyor. Kimler programı seviyor?

En sevdiğim yarışma programı. Kaç gündür MasterChef ne zaman başlıyor diye merak ediyordum. 14 Haziran'da aynı jüri üyeleriyle başlıyor. Kimler programı seviyor?

Sadece efsane sezon Serhat ve Barbaros sezonu izlemiştim, bir de geçen sene All Star olanı ama yine damga vuranlar Esra'yı şampiyon yaptıran Serhat ve Barbaros'tu :) Sanırım bu yaz da izleyeceğim :)
Bu tür programları izlemek bana vakit kaybı gibi geliyor. Bunun yerine belgesel ya da gündem üzerine gelişmeler konusunda içerik üreten kanalları izlerim.
Ama televizyonda izlediğim tek şey 😂 izlicem vallahi materchef bir kültürdür sen izlersin izlemezsin beni ilgilemez xjxj
Ben ondan patates kızartmayı öğrendim xjdj
Cevap
20Cevap
Hiç izlemedim.
Her sene ilk ayları cok takip ederim heyecanla bekliyorum valla bircok sey de ogrendim bence faydali da oluyor yemek tüyolari icin
Sevdiğim bir program inşallah ekipten birinin akrabası yoktur Dilara gibi bir tipe daha tahammül edemem yani.
Ben malum kanali izlemem, koyu Gs liyim, malum istasyonundan yakıt almam, beyaz eşya da da bunlara dikkat ederim
Ben seviyorum masterchef'i ama süresi çok uzun ya YouTube'dan özetine bakıyorum ya da ara ara bakip geçiyorum
Geçen sene sinir geçirttiler umarım bu yıl güzel olur yoksa her yıl kaçırmadan izliyorum
Bu şefler yarışmacılara o kadar hazsızlıklar yaptılar ki artık izleyesim gelmiyor.
İlk çıktığın da kaçırmadan izlerdim sonradan tadı kaçtı sanki belki izlerim bu sezonu bakalım.
geçen seneki all star dan sonra bu sene çok vasat geçeceğini dusunuyorum
Serhat Doğramacı gibi biri meydan okumadığı sürece merak edecek gibi değilim
Survival ne çabuk bitti ayy bulasmiyim yoksa yine devamı gelir 😅
Ben bekliyorum izlicem, masterchef'i de izlicem survivor'ı da izlicem, Avrupa maçlarını da dizileri de filmleri de vurucam kırbacı hepsine
Ben çok izlerdim eskiden hiç kaçırmazdım
En sevmediğim program bu
Bence de hiç gerek yoktu yani başlamasına
Hiç takip etmiyorum.
İzlerim yine arada sırada
Bende katılmak istiyorum 😄
Ay ben 😍 çok severim umarım sıkılmadan izlerim
Boş bir dünya TV dünyasi
İzlemiyorum o programı
Sevdiğim ara ara takip ettiğim bir yarışma.
Geçen sene takip etmedim bu sene ederim ins
Hiç izlemedim boş program
Zevkli oluyor izlemesi seviyorum
kimler katılacak yine bitmene allstar mı?
Aw onların, itrail destekçileri
İzlemem, vakit kaybı.
Bi bitmedi şu program baydı
beklemiyorum
Artık izlemiyorum
Ayy tüm Türkiye
Umrumda değil
Masterchefi severim
Eskisi kadar ilgi çekici değil
Ben🤸
Babam😅
Danilo sempatik herif