Diziler & Filmler Masterchef izleyecek misiniz? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor En sempatik bulduğunuz chef hangisi? Güncellemeler+1 yıl Chef Masterchef izleyecek misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. izlemeyeceğim 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl somer şefi seviyorum yadanilo zaten uçuyor mehmet şef bana çok itici geliyor hele bir reklamda oynuyor şalğam kırmızı çizgimizdir derken o şalğam lafı beni ifrit ediyor :D :D 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Mehmet şef cok kaba Yorumla SalvioHexia +1 yıl aynen çok tuhaf bir adamyemek yemesi bile değişik ağzına lokmayı götürürken seni yerim ham yaparım edasını yansıtıyorçok itici Yorumla
MORPHİA Takip Et Master Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl En sevdiğim tek sevdiğim bana TV izleyen tek şey❤️ bütün şefi seviyorum ama Somer bana ayrı bir dürüst geliyor 0 0 Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Babam gereği hiç izlemiyorum. Adam canlı şef zaten. :D 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Şef baban var ne şanslısn Yorumla
DenizdekiHazine Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl maalesef Hayır. Şu sıralar tv seyredecek vaktim olmuyor ki. İşten eve ölü gibi geliyorum. 1 0 Yorumla
idrisgenc Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Normalde de izlemiyorum masterchefi simdide izlemem 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Birkaç sene önce izliyordum düzenli ama şimdi bakmam sanırım. Danilo şefi çok seviyorum. 😂 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 771 cevap paylaştı. konusunu atabilirmisin canım 0 4 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yemek yapıyorlar 😁😁😁 Yorumla aysekaptan +1 yıl anladım çeşit çeşit mi belirli bi türmü ♥ Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ana yemek tatli baslangic et ne ararsan var sef olmak icin yarısıyorlar Yorumla aysekaptan +1 yıl anladım canım teşekürler konusu güzele benziyor ilk fırsatta izlerim Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç izlemedim 0 0 Yorumla
gülsümm069 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İzlerim mehmet şefi ve danilo şefi seviyorum 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 379 cevap paylaştı. İzlemem. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
izlemeyeceğim
somer şefi seviyorum ya
danilo zaten uçuyor
mehmet şef bana çok itici geliyor hele bir reklamda oynuyor şalğam kırmızı çizgimizdir derken o şalğam lafı beni ifrit ediyor :D :D
Mehmet şef cok kaba
aynen çok tuhaf bir adam
yemek yemesi bile değişik ağzına lokmayı götürürken seni yerim ham yaparım edasını yansıtıyor
çok itici
En sevdiğim tek sevdiğim bana TV izleyen tek şey❤️ bütün şefi seviyorum ama Somer bana ayrı bir dürüst geliyor
Babam gereği hiç izlemiyorum. Adam canlı şef zaten. :D
Şef baban var ne şanslısn
maalesef Hayır. Şu sıralar tv seyredecek vaktim olmuyor ki. İşten eve ölü gibi geliyorum.
Normalde de izlemiyorum masterchefi simdide izlemem
Birkaç sene önce izliyordum düzenli ama şimdi bakmam sanırım. Danilo şefi çok seviyorum. 😂
konusunu atabilirmisin canım
Yemek yapıyorlar 😁😁😁
anladım çeşit çeşit mi belirli bi türmü ♥
Ana yemek tatli baslangic et ne ararsan var sef olmak icin yarısıyorlar
anladım canım teşekürler konusu güzele benziyor ilk fırsatta izlerim
Hiç izlemedim
Daniloya bayiliyorum😅
İzlerim mehmet şefi ve danilo şefi seviyorum
maruz kalacağım evde izleniyor her zaman.
İzlemem.
kesinlikle