Magazin Barbara palvin güzel mi yoksa sıradan mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aşırı güzel bulanlarda var daha güzel kızlar tanıyorum diyenlerde... Barbara palvin güzel mi yoksa sıradan mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Lvny_ Takip Et Xper 7 Yaş: 105 , eic 100% 1 yıl İlk bakışta bizim kıza benzettim güzeller tabiki haklarını yemeyelim 😀 0 0 Yorumla
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bu kadının nesi güzel ya biri bana aydınlatsın 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bence güzel. Sıradan diyen insanın tipine bir bakmak isterim 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Magazin konusunda 631 cevap paylaştı. Barbara Palvin ünlü olmasa bu kadar abartılır mıydı acaba 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden öyle ddn Yorumla Semihh98 1 yıl Bilmem. Bu kadınla ilgili sürekli soru soruyorlar ama abartılıyor bence. Tamam güzel de yani ne biliyim. Bana garip geliyor Yorumla Soran 1 yıl Bencede öyle bende hep sordukları için soru olsun diye sordum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ondan daha güzelleri kesinlikle var, ama estetikli ördek dudaklı kadınların hepsinden güzel hepsinden, çok Doğal bir kadın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Barbara çok güzel değil bence. Catherine Zeta jones daha güzel bence. 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 1 yıl Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca 😎 1 0 Yorumla
Jdjsjsjakaiai Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 yıl Illa birini biriyle karsilastirmak mi gerek barbara guzel kadin 0 0 Yorumla
_Ülgen Takip Et Xper 1 Yaş: 109 1 yıl Erik gibi kütür kütür 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sen yeni hesap mı açtın Yorumla _Ülgen 1 yıl Evet ama eski hesabıma dönecek gibiyim, sıkıldım bu hesaptan da Yorumla Soran 1 yıl Ona geri dön trollken iyisin Yorumla _Ülgen 1 yıl Tabi efendim Yorumla
unutuşuncazibesi Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Bu kadının ten rengi ne oluyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum galiba buğday a yakın veya beyza Yorumla
lezzetustası072 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Güzel ve çekici kadın dwğil diyen taş olur 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İlk bakışta bizim kıza benzettim güzeller tabiki haklarını yemeyelim 😀
Bu kadının nesi güzel ya biri bana aydınlatsın
Bence güzel. Sıradan diyen insanın tipine bir bakmak isterim
Barbara Palvin ünlü olmasa bu kadar abartılır mıydı acaba
Neden öyle ddn
Bilmem. Bu kadınla ilgili sürekli soru soruyorlar ama abartılıyor bence. Tamam güzel de yani ne biliyim. Bana garip geliyor
Bencede öyle bende hep sordukları için soru olsun diye sordum
Ondan daha güzelleri kesinlikle var, ama estetikli ördek dudaklı kadınların hepsinden güzel hepsinden, çok Doğal bir kadın
Barbara çok güzel değil bence.
Catherine Zeta jones daha güzel bence.
Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca 😎
Erik gibi kütür kütür
Illa birini biriyle karsilastirmak mi gerek barbara guzel kadin
Aşırı güzel buluyorum aşırı yani
bana dayanmazki
Erik gibi kütür kütür
Sen yeni hesap mı açtın
Evet ama eski hesabıma dönecek gibiyim, sıkıldım bu hesaptan da
Ona geri dön trollken iyisin
Tabi efendim